IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Well, hello there [Alisson &Faye]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kenia Lake
Student
Kenia Lake

Vrouw Aantal berichten : 90

Studenten ID
Leeftijd: 16 jaar
Favoriete les: Muziek en Dierverzorging
Partner:

BerichtOnderwerp: Well, hello there [Alisson &Faye]   vr jul 31, 2015 12:48 pm

Het was dat het pas echt opviel als je niet in de kantine was tijdens de lunch pauze. Dat was de enige reden dat ze hier was. Kenia had een tussenuur na de lunch, en de rest van de mensen die dat ook hadden bleven hier hangen. Dat was altijd zo. Daarbij regende het.
Maar Kenia was niet zo happig op de kantine. De geur van eten wist haar langzaam gek te maken, maar ze mocht zich niet laten verleiden. Wat zouden mensen van haar denken? Ze was al zo dik, als ze zich nog vol ging proppen zouden ze van haar walgen. Kenia had een flesje water voor zich staan, en had haar oortjes in. Af en toe nam ze een slok water, maar meer deed ze ook niet. Ze zat alleen aan een tafel, maar dat vond ze wel oke. Ze vond het wel fijn om af en toe even alleen te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faye Forne
Student
Faye Forne

Vrouw Aantal berichten : 39

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Well, hello there [Alisson &Faye]   vr jul 31, 2015 1:41 pm


Faye Forne

if idiots could fly,
this place would be an airport.


Een beetje grinnikend met Alison liep ze naar de kantine, ze hadden beiden tussen uur en om eerlijk te zijn rammelde haar buik ook nog. Ze was hier nog maar net maar kon het prima vinden met de blondie, haar kamergenootte. Toen zijzelf eenmaal haar eten had wachtte ze niet op haar, ze zou wel volgen. Abrupt kwam ze tot stilstand, de kantine rondkijkend. Haar ogen stonden echter stil op een roodharig meisje, wat had die nou weer? Zonder na te denken liep ze er op af, stond voor de tafel en keek haar even met judgy-ogen aan. "Lukt het?" Vroeg ze en keek spottend. "Beetje depressief, misschien?" Vervolgde ze met een pruillipje. Dit kon nog eens leuk worden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alison Winter
Queen Bee
Alison Winter

Vrouw Aantal berichten : 121

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les: Drama
Partner: i let him climb inside my body and held him captive in my kiss

BerichtOnderwerp: Re: Well, hello there [Alisson &Faye]   wo aug 05, 2015 12:55 pm

Alison Winter
Samen met Faye liep Alison de kantine binnen. Ze was zo ontzettend blij dat ze Faye als tweede kamergenote naast die heks van een Nyx had gekregen, nu had ze tenminste iemand die niet gestoord was bij haar op de kamer slapen. Het was niet druk in de kantine, wat kwam doordat de pauze voorbij was en de meeste mensen al naar hun les waren gegaan. Met z'n tweeën gingen ze hun eten halen. Faye betaalde als eerste en liep meteen door zonder op Alison te wachten. Niet dat zij het doorhad, ze was namelijk in 'gesprek' met de jongen die achter haar in de rij stond. Toen ze betaald had draaide ze zich om en zonder nog een blik op de jongen te werpen liep ze achter Faye aan, die naast een tafel stond waar een roodharig meisje alleen aan zat. Dat was een van de dingen die Alison nooit begreep: Hoe kon je in godsnaam alleen willen zijn? Alison nam haar plek naast Faye in en keek het meisje even op en neer. "Wie is dit?" Ze vroeg het poeslief, zoals ze dat wel vaker deed als ze van plan was om precies het tegenovergestelde van 'poeslief' te doen.

_________________

I'm little, but I'm coming for the crown. I'm little, but I’m coming for you

(And everything works out so good, I wear the robe like no one could)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kenia Lake
Student
Kenia Lake

Vrouw Aantal berichten : 90

Studenten ID
Leeftijd: 16 jaar
Favoriete les: Muziek en Dierverzorging
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Well, hello there [Alisson &Faye]   zo aug 16, 2015 2:48 pm

Ineens stond er een blond meisje voor haar tafel. Kenia trok haar oortjes uit en keek het meisje wat onzeker aan. De blik waarmee het meisje Kenia aankeek was nou niet heel vriendelijk. "Lukt het?" kwam er uit de mond van het meisje. "Beetje depressief misschien?" Kenia trok verbaast één wenkbrauw op. Pardon? "Euhm, sorry? Nee hoor. Gaat prima." Het had misschien arrogant kunnen klinken, maar daar praatte Kenia te zacht voor. Een tweede blondine voegde zich bij de tafel, waardoor Kenia wat ongemakkelijk op haar plaats heen en weer schoof. Ze had het zelf niet eens door dat ze dat deed. "Wie is dit?" Dit meisje klonk wel aardig. Misschien wat het dan toch niet zo erg. "Kenia," antwoordde ze zachtjes.

[Sorry voor het late antwoord!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Well, hello there [Alisson &Faye]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Well, hello there [Alisson &Faye]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Binnen school :: ♢ Kantine-