IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ❥ Willow Miranda McCaddan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Willow McCaddan
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 30

Studenten ID
Leeftijd: ❥ 15
Favoriete les: ❥ Beeldend en Muziek
Partner: ❥ Nu-uh

BerichtOnderwerp: ❥ Willow Miranda McCaddan   vr jul 31, 2015 4:41 pmName || Willow Miranda McCaddan
Surname || Will, Willow
Age || 15  (11-14-00)
Class || 9th grade
Gender || Female
Sexuality || Hetero
Nationality || Canadian

♥Inside
Dit is een teruggetrokken meisje. Willow heeft niet veel vrienden en hoeft deze ook niet. Meestal doet ze dingen zelfstandig, huiswerk, tekenen, films kijken. Ze heeft niemand nodig om dit te doen, is haar instelling.
Dit maakt haar echter wel een beetje eenzaam. Gelukkig heeft ze een kat, Percy, dus is ze niet helemaal alleen. Toch heeft Percy ook zijn vrijheid nodig.
Willow is verlegen en preuts, en al heeft ze in haar hoofd grootse dromen over een perfect, lief, grappig vriendje, het zal er waarschijnlijk nooit van komen. Ze zal niet naar feestjes gaan, op school rondhangen buiten de lessen, of een gesprek beginnen met vreemde jongens.
Ze is echter wel heel loyaal en lief. Heel creatief en ze heeft het echt wel in zich om lol te maken, je moet het alleen even loswrikken.

♥Outside
Eyes || (Hazel) brown
Hair || Brown, long, thick
Figure || Thin, muscleless
Scars || Eentje op haar knie, van toen ze van een tafel was gevallen
Length || 5’5’’, 166 cm

♥History
Willow heeft nooit veel vrienden gehad. Ze groeide op op het platteland van Canada, met een grotere zus en      een buurjongetje als enige leeftijdsgenootjes. Zij en Dolores konden het goed vinden, en ze konden leuk met Billy, de twee jaar oudere buurjongen spelen.
Omdat Ethan en Dolores al vrienden waren hoefde ze dit zelf pas toen ze naar Elementary school ging. Dit vond ze niet leuk. De eerste dag dat ze met de schoolbus mee moest verstopte ze zich in de wc, en werd twee uur later gevonden. De volgende dag moest ze helaas wel naar school, ze greep elke kans die ze had om naar haar grote zus te gaan, huilde de hele tijd en at bijna niks. Uiteindelijk werd het zo erg dat ze naar een kostschool werd gestuurd. Ze bleef daar een half jaar, maakte daar kennis met tekenen.
De kostschool was hard, en Willow werd er een stuk geslotener van. Toen ze tijdens de kerstvakantie naar huis mocht merkten haar ouders dit. Ze werd er meteen vanaf gehaald, weer naar de openbare school gestuurd. Ze hoorden haar nooit meer klagen of huilen. Op een gegeven moment had ze zelfs een vriendinnetje gemaakt. Maar Willow werd nooit meer dat vrolijke, drukke meisje dat alles deed voor een beetje aandacht.

En ze werd ouder en ouder. In die jaren bleef ze heel veel tekenen, ze boekte steeds meer succes. Haar ouders deden haar op haar 8e op vioolles, en al had ze niet veel talent, ze vond het wel heel leuk en werkte er hard voor. Rond deze leeftijd begon ze ook meer te lezen, aangezien er verder niet veel te doen was op het platteland. Haar ouders vonden dit leuk, maar zagen dat het meisje een beetje eenzaam was. Op haar 9e verjaardag kreeg ze een grijze kater. Ze noemde hem Percy, naar de hoofdpersoon op haar favoriete boek van die tijd.

Junior high brak aan, volgens Dolores een leuke plek. Willow was het daar niet bepaald mee eens. Het was een plek waar je rang je leven bepaalde. Was je populair? Dan kreeg je veel vrienden, lekkerder eten, de mooiste plekken en vaak ook hogere cijfers dan je verdiende. Niet dat cijfers echt een probleem was, Will kon zich prima redden. Ze kreeg twee vriendinnen die álles samen deden. Een van de twee was dol op schilderen, en liet Willow kennis maken met de kwast. En ook de derde begon hierdoor ook met schilderen. Met zijn drietjes besloten ze uiteindelijk om naar dezelfde High school te gaan: Pacific high. Na veel discussies met haar ouders mocht ze uiteindelijk gaan.

Het was geweldig, op deze school kon ze eindelijk haarzelf zijn zonder voor loser te worden uitgemaakt. Ze waren niet populair, maar dat hoefde ze ook niet. Willow had immers haar vriendinnen.
Haar vriendin - dezelfde als waardoor ze was begonnen met schilderen – werd op een gegeven moment gescout. Ze begon haar schilderijen te verkopen en verdiende daar bakken geld mee. Op een gegeven moment werd haar aangeboden om naar een speciale school voor getalenteerde kinderen te gaan. En dat deed ze.
Willow had nu nog maar één vriendin over. Maar dat was niet erg, ze konden nog heel veel lol hebben. Samen gingen ze toneelstukjes doen, en dat werd hun nieuwe gedeelde hobby. Het was leuk, en ze hielden het de rest van het schooljaar prima vol.

Een paar maanden voordat de zomervakantie begon waren ze aan het afspreken. Willow zat op de bed van haar vriendin, die beneden drinken was gaan halen. Ze zag een tas liggen, eentje die ze nog niet eerder had gezien. Nieuwsgierig als ze was, besloot het meisje in de tas te kijken. Er lagen een hoop zakjes witte poeder in. Het leek precies op drugs, maar ze durfde niet toe te geven.
Ongeveer een maandje bleef ze met dit gebeuren in haar hoofd zitten. Maar haar vriendin had het door en bleef maar vragen of er iets was. Uiteindelijk uitte Willow haar vermoedens, waarop de vriendin zei dat het bakpoeder was.
Een paar weken later ging ze naar een afkickkliniek, daarna hebben ze elkaar niet meer gesproken.

De rest van de vakantie besteedde Willow alleen. Ze besteedde haar hele zomervakantie lezend of schilderend. Af en toe ging ze een rondje hardlopen, om in beweging te blijven, maar dat was het wel.
Toen Dolores besloot op haar school les te geven, was ze in de eerste instantie niet blij. Ze had het gevoel dat ze het deed omdat haar zus medelijden had. Uiteindelijk bleek het alleen maar fijn om iets vertrouwds te hebben tussen alle vreemde mensen.

♥Relationships
Don't know yet
Dislike
Enemies
Family
Friend
Other

Ethan McCaddan
Robin Grace
Dolores Sinclair
Percy McCaddan

♥ Side information
Willow heeft een grijze kater genaamd Percy, vernoemd naar haar de hoofdpersoon in haar favoriete boek op haar 9e. Hij is 6 jaar oud, een luie knuffelkat en heeft ambergele ogen. Ook is hij doof aan zijn linkeroor

Ze speelt 7 jaar viool, tekent 8 jaar en schildert 5 jaar.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
❥ Willow Miranda McCaddan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Algemeen :: ♢ Voorstellen :: ♢ Karakterkaarten-