IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Baby, did you forget to take your meds? [+Dalton]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lester Robinet
Student
avatar

Man Aantal berichten : 37

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les: Music, Drama
Partner: ƃuᴉ‾‾ɟ ʇsnɾ s,ʇᴉ ɟᴉ ǝʌol ʇou s,ʇI

BerichtOnderwerp: Baby, did you forget to take your meds? [+Dalton]   vr jul 31, 2015 9:24 pm


I was alone, falling free, trying my best not to forget.
Zuchtend stond de scholier op van zijn stoel en propte zijn boek terug in zijn tas. Toets hier, project daar, dacht iedereen nou dat ze de enige waren die werk opgaven of wat? Serieus, voor morgen nog een essay schrijven en een repetitie wiskunde. Vooral dat laatste was voor hem een ramp, wat haatte hij examenklassen. Lester viste zijn agenda uit het zijvakje van zijn rugtas en opende het op de bladzijde waar hij zijn rooster op geplakt had. Twee tussenuren. Eindelijk tijd om wat uit te rusten, of eigenlijk, nee, daar had hij juist geen tijd voor. Eerst moest hij de wiskunde stof zien te begrijpen en in zijn hoofd stampen. Geweldig.

Gestrest duwde hij de deur open en begaf zich op de gangen van de school. De mede-leerlingen stroomden langs, op weg naar hun volgende lokalen, terwijl hij voort slenterde. Met een plof werd het gewicht op zijn rug lichter. Ook dat nog, zijn rits was opengegaan en nu lagen zijn schoolboeken achter hem op de grond. Met een geïrriteerde trap schoof hij ze naar de zijkant. gelukkig was de stroom kinderen al voorbij, en nu was hij de enige overgebleven in de gang. Met niet veel enthousiasme begon hij de op de grond gevallen boeken weer terug in zijn tas te proppen. Ugh, had hij nou maar geslapen gisteravond. Maar natuurlijk moest hij weer zo nodig tot 2 uur in de nacht gitaar spelen, buiten op een stenen trappetje. Hij fronste toen een hoofdpijn kwam opduiken. nee toch, daar had hij al meer dan een jaar geen last van gehad. Moest dat echt precies nu opduiken? Met elke hartslag werd de hoofdpijn erger, okay dit ging de verkeerde kant op. Waar waren zijn medicijnen gebleven? Hij rommelde in het voorvakje van zijn tas, maar dat was leeg. Hij kreunde zacht. "Fuuuuuuhk..." Nu wist hij het weer, ze lagen bovenop zijn kastje in zijn slaapkamer. Te ver weg voor nu. Lester leunde met zijn rug tegen de gang muur aan en rustte zijn hoofd in zijn handen. "I hate my life."
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
I'm the product of a broken home:
 

I feel so alone, and nobody cares.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://placeboys.tumblr.com
Dalton Sheckler
Leraar Dans
avatar

Man Aantal berichten : 202

Studenten ID
Leeftijd: 29
Favoriete les: Dans
Partner: She has got me on my knees, baby

BerichtOnderwerp: Re: Baby, did you forget to take your meds? [+Dalton]   za aug 01, 2015 4:53 pm

De eerste twee lessen waren gegeven en daarmee was het alweer het einde van vandaag. Ze waren voorbij gevlogen. Een uur per les leek voor dit vak niet genoeg te zijn. Dalton’s voorkeur bleef twee uur per klas, maar daar had hij geen zeggenschap over. Tenslotte hadden de leerlingen meerdere vakken, die wellicht wel voorrang hadden op het vak van hem. Nu moest hij genoodzaakt zijn lessen op te splitsen in twee delen, wat overigens niet zo’n super groot probleem was. Het probleem was echter wél om het te blijven onthouden. Er waren zoveel namen die hij in zijn hoofd moest stampen. Zoveel andere dingen. De man haalde een hand door zijn klamme haren, waar hij daarvoor wat water over had gegoten. Het was leswisseling. Vanuit de deuropening van het danslokaal sloeg hij de kinderen gade, wachtend totdat de gekte voorbij was. Zijn maag rommelde lichtjes. De kantine een bezoekje brengen leek hem geen super gek idee.
Er weerklonk een laatste bel. De gangen waren zo goed als leeg, op een paar uitzonderingen na. Perfect. Zo kon hij veilig bij de kantine aankomen. Dalton stapte de drempel over, waarna hij de deur achter zich op slot deed. Normaal gesproken liet hij het lokaal open maar nu er wat eigen muziekinstallatie stond, sloot hij ‘m toch maar. Voor het geval dat. Na de sleutels te hebben opgeborgen in z’n broekzak, waande hij zich een weg de gangen over met één gedachte: voedsel. Echter niet voor lang. Een jongen zat (?) op de grond, tegen de muur aan. Kon nog net diens laatste woorden horen. ’Hey mate, Sprak Dalton hem aan, niet langer zijn ultra Engelse accent verbergend. Op deze school kon hij zichzelf blijven. ’Alles oké?’ Zo zag het er niet naar uit. ’Moet ik anders water voor je halen?’

Words: 299 | Tags: Lester | Notes: Durr


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester Robinet
Student
avatar

Man Aantal berichten : 37

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les: Music, Drama
Partner: ƃuᴉ‾‾ɟ ʇsnɾ s,ʇᴉ ɟᴉ ǝʌol ʇou s,ʇI

BerichtOnderwerp: Re: Baby, did you forget to take your meds? [+Dalton]   wo aug 05, 2015 4:05 pm


What happened to us, what happened to me, what happened as i let it slip.
Kan het nog erger worden dan dit? Die gedachte schoot door zijn hoofd. Ja, dat wel. Dit was verreweg niet de ergste migraine aanval die hij had gehad, gelukkig. Voetstappen galmden door de gang, steeds harder, tot ze bij hem aangekomen waren. 'Hey mate.' zei een iemand met een sterk brits accent. Met moeite opende Lester zijn ogen en probeerde op de wazige figuur voor hem te focussen. Het was een man, duidelijk geen leerling, dus het moest wel een leraar zijn. 'Alles oké?' Nee, dat was hij zeker niet, maar dat had de man zelf natuurlijk al lang gezien. 'Moet ik anders water voor je halen? Lester nam even de tijd om de vraag tot zich door te laten dringen, en knokte toen langzaam. Na deze vraag besefte hij pas hoe droog zijn keel aanvoelde. "Ja.. Graag." antwoordde hij de onbekende, maar duidelijk sympathieke, man voor hem. "Het gaat vanzelf over.." mompelde hij, half tegen de man, half om zichzelf moed in te spreken.

OOC: trash, ik haat writersblock D: Dit is letterlijk het kortste dat ik heb geschreven in en lange tijd
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
I'm the product of a broken home:
 

I feel so alone, and nobody cares.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://placeboys.tumblr.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Baby, did you forget to take your meds? [+Dalton]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Baby, did you forget to take your meds? [+Dalton]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Burn, baby burn [open]
» Ellionora Zylvaia Alexandra Eloise Maddison Maria Fyles||Ellia Audax
» I really hate it here [Headmaster]
» {BREEDING} Sherrybarbeel & Salamanders
» House of memories

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Binnen school :: ♢ De gangen-