IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    di aug 04, 2015 10:49 pm


“En elke meid op Pacific High wilt mij” zei de jongen, terwijl hij nog een paar patatjes naar binnen werkte. Dit was haar leven nu, haar leven op Pacific High: dates, in de brandende zon. Omdat Jade wist dat ze er best goed uit zag voor haar leeftijd, was het ook maar een kwestie van tijd geweest voor iemand haar mee uit had gevraagd. En Jade vond het allemaal prima, want oké, jongens waren gewoon het beste ever. Maar deze jongen, nou ja, deze holbewoner was echt het toppunt van afknappers. Hij was verschrikkelijk gespierd en bovenal ook nog eens verschrikkelijk dom, arrogant en gewoon een zwijn. De jongen nam een grote hap van zijn burger en de olie spoot in het rond. Gad-ver. Jade trok haar wenkbrauwen op, leunde wat naar achteren en nam een flinke slok van haar aardbeienmilkshake. Dit was echt verschrikkelijk.

Smakkend begon de jongen weer tegen haar te praten. “Maar dat komt omdat ik een hele hoop bagage bij heb, veel algemene kennis. Daar vallen meiden op, intolligentie.” Jade rolde met haar ogen. Als je zelfs het woord “intelligentie” niet normaal uit kon spreken, was je algemene kennisniveau vast ergens in de Bermuda driehoek. “Ja, ja, dat vindt jij echt wel van jezelf hè?” praatte Jade sarcastisch met de jongen mee. De jongen knikte, verslikte zich bijna in zijn broodje. “Ik vind ook dat je veel bagage hebt hoor, maar dan vooral rond je heupen.” Jade grinnikte even om haar eigen grap. Ja, hij had gewoon een dikke kont. En daar hield Jade niet van, tenminste, niet bij jongens. Bij de jongen scheen het overigens niet helemaal aan te komen.

Jade leunde weer naar voren en liet haar elleboog op de tafel rusten, zodat ze haar hoofd in haar hand kon laten rusten. Slurpend nam ze nog een slokje van haar aardbeienmilkshake, maar keek verbaasd naar het glas toen er niets meer uitkwam. Oh, oké, jammer. De jongen had haar overigens maar voor één drankje uitgenodigd, maar had vervolgens zelf de hele Voedseblank leeg getrokken. “Nog even, en ik ga een S.O.S. op Twitter gooien” mompelde Jade. De jongen scheen dat te horen. “Een S.O.S?” zei hij smakkend en grinnikte “Een shoutout fors ex?” Hij lachte heel hard met zijn mond open, zodat Jade zijn hele inhoud kon zien. What the actual hell. “Okay, I can’t even begin to tell you how disgusted I am right now” mompelde Jade en leunde weer achterover, liet haar elleboog leunen op de leuning van haar stoeltje en nam haar hoofd op haar hand.

“Grappig, hè? Snap je hem, ‘shoutout for sex’?” lachte de jongen, terwijl hij zich bijna weer verslikte in zijn eten. “Ja hoor, schat, gelukkig vindt jij het leuk” gromde Jade en rolde met haar ogen. Bijna wilde ze opstaan, totdat ze iemand het zaakje binnen zag lopen. Haar ogen volgden de persoon die binnen kwam, die er een stuk interessanter uitzag dan de jongen tegenover haar. Tattoo’s. Wauw. Hij ging niet ver bij haar vandaan zitten. Jade kon het niet laten om af en toe haar ogen naar hem toe te laten gaan.

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Carter
Student
James Carter

Man Aantal berichten : 41

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: I'm really scared to taste happiness and then to see it dissapear as soon as it appeared.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    wo aug 05, 2015 12:06 am
He wanted to return to his dream.
Perhaps it was still somewhere there behind his closed eyelids.
Perhaps a little of its happiness still clung like gold dust to his lashes.


Outfit

Car
”Nee. Neeee. GODSAMME.” Geërgerd gooide James de controller van de playstation van zich af en met een diepe zucht liet hij zichzelf achterover op zijn bed vallen. Hij was zo dicht bij het behalen van de quest toen zijn karakter stierf. Alweer. Voor de zesde keer. Hercules, zijn kat, greep zijn kans om onbeschaamd  en luid spinnend op James’ hoofd te gaan. ”Oh, Hercules. Hoe vaak moet ik jou nou vertellen dat je niet met je vieze kattenkont op mijn gezicht moet gaan liggen.” James grinnikte en hij tilde de langharige witte kat op. Hij verplaatste het dier van zijn hoofd naar zijn borst en terwijl Hercules een comfortabele positie aannam streelde James hem over zijn zachte hoofd. Met zijn andere hand greep hij zijn doosje sigaretten van zijn nachtkastje en zonder al teveel moeite te hoeven doen stopte hij een sigaret tussen zijn lippen. Vervolgens stak hij de sigaret aan en genietend nam hij een trekje. Vrijwel meteen voelde hij hoe zijn ergernis voor even plaats maakte voor het rustgevende gevoel dat de nicotine hem gaf.

Het duurde niet lang tot hij zijn sigaret op had gerookt, en terwijl hij voor een laatste keer de rook uitblies doofde hij zijn sigaret in een asbak. Daarna stond hij op. Hercules schrok van de plotselinge beweging en verplaatste zich naar zijn krabpaal die in de hoek van de kamer stond. James had zojuist besloten dat het een goed idee was om zijn kamer eens uit te komen, en dat was dan ook precies wat hij ging doen. Op zijn gemak verruilde James zijn trainingsbroek voor een outfit die… meer geschikt was voor buiten de deur. Niet dat een trainingsbroek voor mannen niet oké is; het is meer zo dat de trainingsbroek van James vol zat met gaten. Eigenlijk was het tijd om die weg te gooien, maar de broek zat veel te lekker.
Nadat James zich had omgekleed, poetste hij zijn tanden, waste hij zijn gezicht met water en kamde hij met een hand door zijn haar. Goedkeurend bekeek hij zichzelf in de spiegel, waarna hij zijn televisie uitzette. Als afscheid kriebelde hij Hercules even over zijn hoofd en toen James zijn autosleutels, portemonnee en telefoon bij elkaar had gezocht ging hij rustig op weg naar zijn auto.

Niet veel later kwam James aan bij zijn favoriete eetzaakje. Hij ging op het terras zitten en seinde de serveerster met een kort hoofdknikje dat hij graag wilde bestellen. Toen diezelfde serveerster aan zijn tafel stond glimlachte James daar het meisje en hij bestelde een klein mandje frietjes en een flesje cola. Terwijl de serveerster wegliep met zijn bestelling, viel James’ blik op een jongen en een meisje dat aan een tafeltje naast hem zat. Nieuwsgierig sloeg hij de interactie tussen hen gade. De jongen was op zijn zachtst gezegd nogal… lomp. Hij smakte, praatte en lachte met zijn mond vol en het leek erop dat hij erop stond dat het onderwerp van hun conversatie constant om hem ging. Arm meisje.  Hij merkte op dat ze redelijk teleurgesteld leek om het feit dat haar milkshake op was, en het verbaasde James dat de jongen haar niet nog een drankje aanbood. In plaats daarvan was hij meer gefocust op zijn eigen schranspartij, wat James redelijk apart vond aangezien zijn date een prachtig uiterlijk had.

Toen de serveerster zijn eten kwam brengen, keek James haar aan en hij bedankte haar. Nadenkend beet hij op een frietje, tot hij de serveerster terug riep die aanstalten maakte om het eetzaakje binnen te lopen. ”Zou jij voor mij dat meisje een nieuwe aardbeienmilkshake willen aanbieden alsjeblieft.” James wees met een nonchalant gebaar het meisje aan dat duidelijk geërgerd was door haar date. De serveerster knikte, en kwam niet veel later terug met het drankje, dat ze bij het meisje op tafel zette. Onverstaanbaar zei ze iets tegen het meisje, en nieuwsgierig wachtte James de reactie van het meisje af.

_________________

J.C.  ||   VOICE  


Laatst aangepast door James Carter op vr aug 07, 2015 11:25 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    wo aug 05, 2015 1:22 am

De aanwezigheid van de nieuwe jongen maakte dit wat draaglijker. Jade wist niet wat het was, maar er was iets aan hem wat haar intrigeerde. Hij leek wel een beetje mysterieus. En daar hield Jade wel van, want dat was ze zelf ook. Nou was het ook niet zo moeilijk, overigens, om mysterieus te zijn, als je in het bijzijn van dit varken was. Hij smakte nog meer met zijn eten. “Gewoon, eventjes een vraagje tussendoor” begon Jade en haar ogen gleden weer naar de jongen tegenover. De jongen, verbaasd dat zij ook een stem had, keek haar eventjes aan. “Hebben jouw ouders je nooit iets van manieren geleerd? Like, eten met bestek bijvoorbeeld.” De jongen haalde zijn schouders op. “Nah, mijn vader zegt dat het zo sneller gaat. En wat hij ook zei was dat….” Blablabla. Great. De jongen was dus praktisch opgevoed door wolven. Geweldig, dat had zij weer. Jade rolde met haar ogen en voelde eventjes aan haar voorhoofd. Yup, een fikse hoofdpijn zou het komende uur aanwezig zijn.

Totdat de serveerster opeens bij hun tafel aankwam. Fijn, had de jongen op een soort app nog meer eten besteld? Maar nee, dit was voor haar. Een perfect gemaakte aardbeienmilkshake, inclusief een rood rietje, in een mooi glas, helemaal afgemaakt met slagroom en een kersje op het puntje. En Jade kon bijna wel in tranen uitbarsten van geluk. Maar…ze had toch niks besteld? “Uhm, ik geloof niet dat ik dit besteld heb?” vroeg Jade aan de serveerster en keek op. De serveerster glimlachte vriendelijk naar haar. “Nee, dat klopt. Het is van die jongen daar!” Ze wees naar de jongen en Jade volgde haar vinger. Het was de mysterieuze jongen met de tatoeages! “Succes!” zei de serveerster met een veelbetekenende blik op de jongen tegenover haar. “Thanks” mompelde Jade en nam een slokje van de heerlijk koude milkshake. Haar obsessie en verslaving met milkshakes zou haar nog een keer teveel worden!

Met een dankbare blik keek Jade naar de jongen. Voor het eerst die dag stond er een gemeende glimlach op haar gezicht. Haar lippen vormden de woorden “Thank you!” zonder geluid te maken en rolde met haar ogen. Met haar duim wees ze naar de jongen tegenover haar en rolde met haar ogen. Terrible date. “Wauw, je kan ook nog lachen!” zei de jongen tegenover haar en haar ogen wierpen zich weer op hem. “Ja, maar niet om jou kan ik je alvast vertellen” blafte Jade naar hem. De jongen legde zijn burger neer. “Ik heb het idee dat je mij niet helemaal mag.” “Goh!” liet Jade aan de jongen weten en keek weer naar de andere jongen. De behoefte om gewoon bij hem te gaan zitten met haar milkshake en stiekem een paar frietjes van hem te stelen kwam in haar lichaam binnen.

Jade pakte haar tas van de grond en zette hem op haar schoot. Ook pakte ze een servetje tevoorschijn. Uit haar tas viste ze een rode lipstick en haalde de dop eraf. Met de lippenstift schreef ze er “S.O.S.” op. Ze borg de spullen weer op en met een grijns naar de mysterieuze jongen stak ze deze op. “S.O.S?” kreunde de jongen en pakte haar hand beet “Je hoeft het maar te vragen, babe.” Geïrriteerd sloeg Jade zijn hand weg. “Blijf van me af!” gooide ze eruit en schoof naar achteren. Gadver, met die smerige poten. Een beetje hulpvragend keek ze naar de jongen. God, dit was echt verschrikkelijk.

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Carter
Student
James Carter

Man Aantal berichten : 41

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: I'm really scared to taste happiness and then to see it dissapear as soon as it appeared.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    wo aug 05, 2015 10:32 pm
Kauwend op een frietje sloeg James het tafereel naast hem gade. De jongen smakte ontzettend hard, en hier en daar keek iemand op het terras met een boze blik naar hem om. Dat was begrijpelijk, want het gesmak ging gepaard met een compleet uitzicht over wat de jongen in zijn mond had. Het vet van de hamburger liep in een straaltje over zijn kin en in zijn linker mondhoek zat een kleine klodder mayonaise. Tijdens zijn oncharmante manier van eten kreeg hij het er ook nog eens voor elkaar om te praten en bijna viel er een stukje hamburger uit de mond van de jongen. Vol afschuw keek James naar het meisje dat tegenover hem zat en hij nam een slokje van zijn cola. Het meisje leek het ook erg vervelend te vinden; James merkte aan haar lichaamshouding dat ze geïrriteerd begon te raken.

Toen het meisje na het ontvangen van de milkshake in de richting van James keek, liet James een speelse knipoog zien. Hij nam nog een slokje van zijn cola en ondertussen leunde hij nonchalant met zijn onderarm op het houten tafeltje dat voor hem stond. Toen zijn telefoon vibreerde keek hij kort op het scherm en hij zag dat zijn moeder hem een foto had gestuurd via whatsapp. Het was een foto waarop zijn vader en moeder samen op het dek van een cruiseschip stonden terwijl ze een bekende scène van ‘The Titanic’ nadeden. James grinnikte en hij antwoordde op zijn moeders appje. Hij wenste ze veel plezier in Griekenland en hij grapte dat ze een souvenir voor hem mee moesten nemen. Vervolgens legde hij zijn telefoon op tafel en hij keek weer richting het meisje dat hij zojuist getrakteerd had met een milkshake.

Nieuwsgierig sloeg hij het tafereel gaande. De jongen had zijn burger neergelegd en leek een beetje geërgerd terwijl hij iets tegen het meisje zei. Het meisje rommelde daarna in haar tas en ze viste een rode lipstick uit haar tas. Op een servetje schreef ze ‘S.O.S’ met de lipstick en vervolgens stak ze het servetje naar James op. James liet kort een frons zien bij haar gebaar, maar hij moest er uiteindelijk toch om glimlachen. Wow, hij had verwacht dat haar date niet al te geweldig zou zijn, maar dat het zo erg was dat ze zelfs een S.O.S. signaal moest verzenden? Arm ding.
James stopte zijn telefoon in zijn broekzak en hij stond op het punt om nog een frietje te pakken, toen zijn blik naar de date van het meisje toe werd getrokken. De jongen kreunde, en zei iets tegen het meisje waarbij hij een hand van het meisje beetpakte. Het meisje reageerde best heftig en ze zei dat de jongen van haar af moest blijven. Haar uitroep in combinatie met het geluid van haar stoel die hard naar achteren werd geschoven zorgde ervoor dat iedereen op het terras even omkeek naar de twee jongeren.

James stond op en hij hoefde maar twee stappen te zetten tot hij bij het tafeltje stond waar de jongen nog steeds zat. Hij legde een hand op één van de schouders van de jongen en James bood hem een servetje aan. ”Goed. Ik ga je nu een advies geven waar je heel goed naar moet luisteren.” James glimlachte naar de jongen en hij keek vervolgens het meisje aan. ”Ik vind het een goed idee dat jij met dit servetje die vieze klodder mayonaise van je gezicht afveegt en dat je nooit, maar dan ook nooit meer met je vieze varkenspootjes aan dit meisje zit.” James glimlachte oprecht naar het meisje, en diezelfde glimlach zwakte wat af toen James zijn blik op de jongen liet vallen. ”Ben ik duidelijk?”
Met een boze blik stond de jongen op en hij nam een agressieve houding aan. Echter liet hij die houding meteen varen toen hij merkte dat hij zo’n tien centimeter kleiner was dan James. De jongen keek het meisje nog een keer met een vieze blik aan, smakte wat geld neer op het tafeltje waar hij zojuist aan gezeten had en hij spurtte weg.

James zuchtte en hij keek het meisje aan. ”Ik denk dat je van hem geen last meer zult hebben. Wil je dat ik je naar huis breng?” Terwijl James dat zei schoof hij de stoel van de jongen aan, zodat die weer netjes aan de tafel stond. ”Oh, ik ben James trouwens. En met wie heb ik het genoegen?” Een oprechte glimlach sierde zijn gezicht en geduldig wachtte hij het antwoord van het meisje af._________________

J.C.  ||   VOICE  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    vr aug 07, 2015 12:56 am


Haar actie, door naar achteren te schuiven met heel erg veel kabaal, had duidelijk veel aandacht getrokken, veel blikken waren meteen op hen gericht. En dat was maar goed ook, want Jade had het idee dat hij haar zou aanranden als ze ergens op een plekje alleen waren. Niet dat Jade de jongen nog überhaupt na deze date zou zien, maar toch. “Je bent echt een vies, vuil…” ging Jade verder, maar haar zin kon ze niet afmaken. De jongen, die een paar tafeltjes verder op had gezeten, was in een paar stappen bij hun tafeltje. Geamuseerd keek Jade toe hoe de jongen zijn hand op de schouder van haar date legde en hem eens goed de les las. Oh God, yes, een mannelijke bitch. De jongen keek haar aan. “Ik vind het een goed idee dat jij met dit servetje die vieze klodder mayonaise van je gezicht afveegt en dat je nooit, aar dan ook nooit meer met je vieze varkenspootjes aan dit meisje zit.” Jade glimlachte dankbaar terug naar de jongen. Hero. “Ja, en veeg ook meteen je handen af, en achter je oren zit waarschijnlijk ook nog wat, aangezien ik gedurende deze hele maaltijd heb kunnen zien wat je donderdagavond gegeten hebt.” Afkeurend schudde Jade haar hoofd.

De jongen was wat geïrriteerd opgestaan, realiseerde zich dat hij de andere jongen niet aankon, gooide wat geld op tafel en verliet. “So long, Felicia!” wimpelde Jade hem na. Jade rolde even met haar ogen en schudde nogmaals afkeurend haar hoofd. Ze stond op en ging voor de jongen staan, die James bleek te heten. “James a.k.a. superhero van 2015” zei Jade met een grijns “Serieus, als jij me niet gered had van die knul, had ik waarschijnlijk het rietje van die milkshake door mijn strot geduwd. Ik wist niet dat er nog jongens bestonden die enige vorm van opvoeding hebben gehad?” Daarmee doelde ze op het feit dat hij haar had geholpen. Helaas was de waarheid dat er veel meer jongens zoals haar “date” waren, dan jongens zoals James. “Jade, by the way.” Ze knikte met haar hoofd, als teken van een begroeting.

Jade leunde tegen haar tafeltje haar, met haar billen iets op het tafelblad. “Nou, ik zou het wel leuk vinden als je eventjes mee gaat naar mijn huis hoor” bekende Jade “Je lijkt me aardiger dan die andere knul.” Jade stak haar vinger op. “Maar!” Ze leunde iets naar voren, pakte zijn mandje met frietjes en zette die op haar eigen tafel. “You didn’t finish your fries!” zei ze met een pruillipje en pakte er een frietje uit. Met een onschuldig gezicht at ze het frietje op. Mmmm, och, ze hield er toch zo van, lekker moddervet eten. Het mooie was dat ze geen grammetje aankwam, HA! Dus McDonald’s stond toch wel dagelijks op haar menu hoor. Jade pakte haar glas op en nam nog een flinke slok van de milkshake, door het rietje heen natuurlijk en stak de kers in haar mond. “Thanks for the milkshake tho, it’s quite delicious.” Ze knipoogde vrolijk naar hem.

Ze trok haar stoeltje weer naar achteren en ging nog eventjes zitten. Haar oog viel op het geld dat de jongen had laten liggen. Ha! Het was veel meer dan ze eigenlijk hoefden te betalen. Haar hand gleed naar het geld en pakte er twee briefjes van tien dollar van. Eentje stak ze met een grijns in haar bh. “Die is voor de snoeppot.” Ze schoof het briefje van tien naar James toe. “Dit is voor jou, voor mijn milkshake. Als bedankje dat je me net hebt geholpen. And you know, ik moet van mijn ouders de act ophouden dat ik independent enzo ben en niet dat ik nou extreem vaak naar ze luister, but you know. Neem het aan, alsjeblieft, of gebruik het anders voor fooi voor dat meisje daar. She’s nice.” Jade leunde weer relaxed achterover in haar stoel, sloeg haar benen over elkaar. Ze hield haar hoofd schuin, keek James nieuwsgierig aan. “Waarom zat je hier alleen, James?”

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Carter
Student
James Carter

Man Aantal berichten : 41

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: I'm really scared to taste happiness and then to see it dissapear as soon as it appeared.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    vr aug 07, 2015 11:24 pm
‘Ja, en veeg ook meteen je handen af, en achter je oren zit waarschijnlijk ook nog wat, aangezien ik gedurende deze hele maaltijd heb kunnen zien wat je donderdagavond gegeten hebt.’ Toen het meisje –dat zich later voorstelde als Jade- dat tegen haar date zei, keek James haar verrast aan. Een grijns sierde zijn gezicht; mooi, een meisje met pit!
James keek de jongen na, die in zijn auto stapte en hard wegreed. Hij wilde er zeker van zijn dat hij niet sneaky in zijn rug aangevallen zou worden. Gelukkig was dit niet het geval, en toen Jade weer iets tegen hem zei, af James haar zijn volledige aandacht.
‘“Serieus, als jij me niet gered had van die knul, had ik waarschijnlijk het rietje van die milkshake door mijn strot geduwd. Ik wist niet dat er nog jongens bestonden die enige vorm van opvoeding hebben gehad?’ James haalde nonchalant zijn hand door zijn haren, en even wist hij niet zo goed wat hij moest zeggen. Uiteindelijk glimlachte hij en hij haalde zijn schouders op. ”Ach, ik doe gewoon wat mijn moeder mij geleerd heeft. En aangezien ik een supermoeder en supervader heb, is het niet zo gek dat ik ook gewoon een superheld ben.” James knipoogde naar Jade, en toen hij besefte hoe belachelijk zijn woorden klonken schoot hij in de lach. ”Grapje. Ik kon een juweeltje zoals jou moeilijk aan haar lot overlaten. Toch?”

Toen Jade bekende dat ze best wel met hem mee naar huis wilde gaan, trok James verrast zijn wenkbrauwen op. Hij had het gevoel dat hij letterlijk kon voelen hoe zijn testosteron begon te stijgen, en James moest moeite doen om allerlei wilde fantasieën uit zijn hoofd te bannen. Hij werd weer uit zijn gedachten gesleurd toen Jade begon te praten. Ze leunde naar voren, en voor heel even kon James in haar truitje kijken. Shit. James schraapte zijn keel en hij volgde Jade’s voorbeeld door aan het tafeltje te gaan zitten. Toen Jade met een onschuldig gezichtje een van zijn frietjes pakt, schudde James glimlachend zijn hoofd en hij pakte zelf ook een frietje. ”Zeg, Jade.” James beet een stukje van het frietje af en wachtte tot hij dat door had geslikt voordat hij verder praatte. ”Hoe komt iemand zoals jij, aan zo’n waardeloze date zoals die gast van net?” James stopte de rest van het frietje in zijn mond, en toen hij dat had doorgeslikt nam hij een slokje van zijn cola. ”Ik bedoel.. Iemand met jouw looks zou toch genoeg keuze moeten hebben uit iets meer geschiktere jongens?”

James stond op het punt om nog een frietje te pakken, toen hij een auto hard achter hem hoorde optrekken. De auto stopte voor het eetzaakje, en verbaasd keek James achterom. Uit de auto stapte de jongen, samen met nog drie andere jongens die al net zo lelijk gespierd waren als hij dat was. En daarmee bedoel ik dat ze bodybuilder armen hadden in combinatie met een paar schriele beentjes. Lelijk.
Lichtelijk geschrokken keek James naar Jade. ”Ik denk dat het tijd is om te gaan, ik heb eigenlijk niet echt zin in problemen. Jij wel?” James stond op, legde wat geld op het tafeltje en daarbij legde hij een niet al te zuinige fooi. De jongens kwamen inmiddels al dichterbij en James zuchtte. Geduldig wachtte hij op het besluit dat Jade zou nemen. Als ze wilde blijven, dan zou James dat ook doen. Mocht ze echter toch weg willen gaan om problemen te voorkomen, dat zou James dat ook met alle liefde willen doen.

Stiekem hoopte James toch op het laatste.


_________________

J.C.  ||   VOICE  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    za aug 08, 2015 1:17 am


James was chill. Heel erg chill. En daar had je niet veel jongens meer van tegenwoordig. Alleen maar van die opgeblazen boksballen, die alleen maar hersens hadden door het feit dat hun spieren helemaal volgespoten waren. Echter, de plek waar hun hersenen zou moeten zitten, was slechts een leeg omhulsel. En het was zonde, want sommige van deze jongens hadden nog wel eens potentie. Toch was Jade een meisje die meer met types als James zou hangen. De jongen vertelde haar dat hij gewoon deed wat zijn ouders hem geleerd hadden, superouders! Plagend trok Jade eventjes haar wenkbrauwen omhoog. “Een juweeltje? Kijk uit waar je mee omgaat lieverd, een diamant ziet er misschien mooi uit, maar als hij goed geslepen is, kunnen de randjes erg scherp zijn. Or do you like it…rough?” Een vrolijke knipoog speelde rond haar ogen, terwijl ze naar achteren leunde en een frietje van hem stal. Want hey, ze was Jade Garcia, waarom zou ze niet gewoon frietjes stelen? Als James ze echt zou beschermen, dan zou hij haar wel tegenhouden, right?

“Zeg Jade.” Jade trok haar wenkbrauwen op en keek hem aandachtig aan. Wat ging hij haar vragen? Waar ze die prachtige BH had gekocht? Want Jade had zijn blik wel gemerkt, hoe hij in haar shirtje had gekeken. Niet dat Jade het erg vond, ze was wel wat erger gewend, zoals de jongen hiervoor, die haar duidelijk had proberen aan te randen. “Hoe komt iemand zoals jij, aan zo’n waardeloze date zoals die gast van net?” Weer trok Jade haar wenkbrauwen omhoog. “Iemand als ik? En hoe ben ik dan?” De jongen ging verder. “Ik bedoel..iemand met jouw looks zou toch genoeg keuze moeten hebben uit iets meer geschiktere jongens?” Jade glimlachte eventjes, staarde eventjes naar haar glas. Toen sloeg ze haar haren naar de andere kant van haar hoofd, zoals ze altijd deed, en nam een slokje van haar milkshake. “Ik ben hier pas net, weet je. En ik wil graag wat mensen leren kennen. Ik zag al meteen dat hij…niet erg slim was. Maar ik wilde hem een kans geven. Worst mistake ever.” Bevestigend knikte Jade.

En dat het de ergste fout van haar leven was, realiseerde ze zich nogmaals, toen de jongen terugkwam, samen met nog drie andere jongens, alle drie even goed neanderthaler style. Jade rolde met haar ogen. Ze zag de blik van James, maar Jade tuitte sussend haar lippen. “Ik heb ook geen zin in problemen, maar die krijgen we ook niet. Let maar op.” Ook Jade stond op. De jongens kwamen dichter naar hen toe. Ze maakte een hoofdbeweging naar James, die betekende dat hij mee moest komen. De blik in haar ogen vertelde hem dat het allemaal wel goed kwam. Ze pakte nog snel haar glas milkshake van haar tafel. Jade liep heupwiegend op de jongens af, was absoluut niet bang voor hen. De jongens stopten met lopen, versperden hen de weg. “Ik ruik slet, jongens” grijnsde haar date. “O ja?” zei Jade “Dan moet je je benen bij elkaar houden.” Vrolijk knipoogde ze.

Het gezicht van de jongen stond alweer op geïrriteerd. “Ik vond dat ik dat jongetje achter je maar eens een lesje moest leren.” Jade trok eventjes haar neusgaten op, niet echt onder de indruk van zijn dreigement. “Ah, oké. En dat kon je niet alleen? Dat moet je met drie andere bavianen doen. Of fluisteren zij de woordjes in je oren, zodat je die niet hoef te onthouden?” De jongen deed een stap naar voren. Ieder ander zou dan een stap naar achteren doen, maar Jade niet, ook al was ze drie koppen kleiner dan de jongen. “Ik vind jou erg brutaal.” Jade glimlachte. “I know.” Ze draaide zich half om naar James. “Het spijt me, maar ik moet dit doen.” Ze gaf hem een geruststellende glimlach. Maar toen ze zich omdraaide, was het binnen een paar seconden gebeurd. Haar hand was uitgeschoten, samen met het glas milkshake. De inhoud van het glas belandde in de jongen zijn gezicht en het was precies genoeg om zijn hele gezicht te bedekken. Meerdere mensen in het restaurant hadden het gezien en sloegen lachend hun handen voor hun mond. Jade gaf de jongen een kleine zet, zodat hij en zijn handlangers uit balans vielen.

“Kom, snel!” riep Jade toen naar James en schoot naar de zijkant, tussen de tafeltjes door, op naar de uitgang. Jade pakte James’ hand beet en begon keihard te rennen. Gelukkig had ze zwarte, afgetrapte All Stars aangetrokken, en geen rare hakken ofzo. Dat zou dit alles nog een stuk moeilijker maken. En terwijl ze renden, schoot er een adrenaline rush door haar lichaam heen. O, wat hield ze hiervan. Jade hield van problemen, van de grenzen opzoeken en er daarna finaal overheen gaan. Ze hield niets van de grenzen heel. Zachtjes trok ze James aan zijn hand, schoot een zijstraatje in. Het zijstraatje was een wir-war van allerlei andere kleine zijstraatjes. Jade, die dit wel vaker had gedaan, nam, terwijl ze renden, de omgeving in zijn op. Een nis! Ze stopte met rennen en schoot met James de nis in, die dieper was dan ze had gedacht. Ze duwde zichzelf een stukje richting de muur.

De nis was wel erg….krap. Haar lichaam stond tegen het lichaam van James aangedrukt, haar benen stonden tussen de zijne. Met een uitdagende blik en een ondeugende glimlach rond haar lippen keek ze hem aan, lichtjes buiten adem van het rennen. Ze hoorde voetstappen in de verte en Jade legde haar vinger op de lippen van James, en schonk hem een van haar knipogen.

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Carter
Student
James Carter

Man Aantal berichten : 41

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: I'm really scared to taste happiness and then to see it dissapear as soon as it appeared.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    ma aug 24, 2015 11:22 pm
‘Een juweeltje? Kijk uit waar je mee omgaat lieverd, een diamant ziet er misschien mooi uit, maar als hij goed geslepen is, kunnen de randjes erg scherp zijn. Or do you like it…rough?’
Toen Jade dat zei, liet James een scheve grijns zien.”Scherpe randjes of niet, een diamant is nog steeds megaveel waard en ik denk dat veel mensen een moord zouden doen om zoiets in bezit te krijgen.” James wuifde naar de serveerster en hij bestelde een nieuw glas cola, dat even later bij hem werd gebracht. Toen Jade aangaf dat ze de jongen graag een kans wilde geven, knikte James en hij dronk wat van zijn cola. Hij stond op het punt om antwoord te geven, toen het groepje jongens hun richting op kwam lopen. James slaakte een diepe zucht, en hij stond samen met Jade op van de tafel.

Toen Jade haar milkshake in het gezicht van de jongen gooide, schoot James in de lach en toen Jade zijn hand beetpakte rende hij achter haar aan. Hij werd een wirwar van zijstraatjes in getrokken en hij struikelde bijna over een zwarte kat die blazend achter een prullenbak vandaan schoot. Hij had echter veel tijd om zich druk te maken over het dier, want Jade sprintte nog steeds voor hem uit en ze trok hem mee tot ze samen in een nis stonden. De nis was nogal… krap. Hij en Jade stonden beide met hun rug tegen de muren, maar ze werden toch tegen elkaar aangedrukt. De benen van Jade stonden tussen de benen van James, en Jade keek hem met een ondeugende glimlach aan. James was nauwelijks buiten adem, maar hij voelde dat zijn hart sneller klopte dan normaal. Maar dat zou ook kunnen komen door het feit dat Jade zo dicht tegen hem aan stond.

Toen Jade een vinger tegen de lippen van James aanlegde, knikte James met een kleine glimlach. In de verte hoorde hij de voetstappen van de jongens die galmden in de nauwe steegjes. De voetstappen kwamen steeds dichterbij. Maakt ook niet uit, de jongens zouden James en Jade toch niet zien in de nis. James verwachtte dat de jongens alleen maar recht voor zich uit keken. De sukkels.

James keek Jade aan en hij bracht zijn hand omhoog om voorzichtig een blaadje uit Jade’s haar te halen. Hij liet het blaadje op de grond vallen, en vervolgens liet hij nonchalant zijn hand op de schouder van Jade rusten. De voetstappen van de jongens waren inmiddels nog luider te horen, en niet veel later kon James ook de jongens horen hijgen. Het duurde dan ook niet lang meer tot James de jongens voorbij zag rennen en zoals hij had verwacht was er niet één jongen die in de richting van hem en Jade keek. Met een glimlach boog James voorover en hij fluisterde in Jade’s oor; ”Wij hebben gewonnen.” Toen hij weer rechtop ging staan, knipoogde hij speels naar Jade en James pakte haar hand vast om vervolgens richting het uiteinde van de nis te lopen. Voordat hij het steegje in stapte, keek James goed of hij niemand zag en toen dat het geval was, trok hij Jade zachtjes mee het steegje in. Wat James alleen niet gezien had, was dat er iets voor hem op de grond lag. James slaakte bijna een kreetje van schrik toen hij struikelde en hij kwam niet bepaald zachtjes op de grond terecht. Omdat James nog steeds Jade’s hand vast had, sleurde hij Jade mee die bovenop hem terecht kwam.

James liet kort een scheef glimlachje zien en hij keek Jade aan, die met haar gezicht boven het gezicht van James hing. Shit, had hij weer. ”Oeps.” James schraapte zijn keel en hij keek Jade bezorgd aan. ”Gaat het?”


_________________

J.C.  ||   VOICE  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    wo aug 26, 2015 1:22 am


Dit was waar Jade voor leefde. Spanning en sensatie, met een mooie jongen. Nu stond ze samen met deze jongen in een nisje, verstoppend voor een aantal jongens die liever hun hoofden op een zilveren schaal zouden zien. Terwijl ze zo samen in de nis stonden, bleef Jade James aankijken. Nu ze hem zo bekeek was hij best…knap, viel haar op. Oké, dat was haar natuurlijk heus wel opgevallen, maar toen was ze nog in het negatieve aura van die andere gast geweest. Nu ze zo voor hem stond, en hem beter kon bekijken, vond ze hem eigenlijk wel heel erg interessant. Hij was iets ouders dan haar, iets wat Jade ook altijd wel heel erg aantrok. Ze had geen idee waarom, maar ze zou nooit iets kunnen doen met iemand die jonger was dan haar.

Zijn hand was uitgeschoten en had een blaadje uit haar haren gehaald. Vervolgens had hij zijn hand op haar schouder laten liggen. Jade grinnikte zachtjes. O, dus hij wilde lichamelijk contact? Nou, dan kon hij dat krijgen ook. Plagend liet Jade haar vinger vanaf zijn lippen over zijn kin naar beneden glijden, over zijn borst, naar zijn buik. Plagend porde ze eventjes in zijn buik en keek om toen de jongens langs renden. Sukkels, als ze eventjes met hun domme varkensoogjes om keken, konden ze hen zo zien staan. James kwam wat naar voren. “Wij hebben gewonnen” fluisterde hij in haar oor. De hand van Jade gleed even naar zijn nek en aaide hem daar eventjes. “Bonnie en Clyde winnen altijd, dat weet je toch.” Plagend trok ze haar wenkbrauwen eventjes omhoog, toen hij naar haar had geknipoogd. Jade had een plannetje. En James zou er een heel groot plan in gaan spelen.

Op het moment dat James haar hand had vastgepakt, zette Jade haar plan in werking. Heel zachtjes had ze met haar duim over de rug van zijn hand gestreken. Niet alleen omdat hij nu een onderdeel van haar plan was, maar ook omdat ze hem wel lief vond hoor. Natuurlijk vond ze James lief en leuk, anders had ze niet zoveel moeite gedaan voor hem hoor. Jade vond het leuk om de actie zelf een beetje in de hand te houden, ze vond het leuk om de touwtjes in handen te hebben. Totdat James onbewust besloot om dat zelf te doen, hij struikelde namelijk over iets. Jade gilde zachtjes met hem mee, en alhoewel de klap voor haar door hem werd opgevangen, merkte ze wel dat James hard op de vloer terecht kwam. Die arme jongen.

Maar goed, nu zat ze wel bovenop James, dus zo erg was het nou ook weer niet. Jade grijnsde terug naar hem. “Het lijkt wel of we problemen aantrekken…” zei Jade, met een veelbetekende ondertoon en liet speels haar wenkbrauwen op en neer gaan. Ze wuifde zijn bezorgdheid weg. “Ja, het gaat wel, ik had een superheld toch, die me beschermde.” Ze knipoogde en streek eventjes over zijn arm. “Gaat het wel met jou, superheld?” vroeg ze toen wel wat bezorgd – want hey, hij moest natuurlijk geen pijn hebben. Dat was niet cool. Een ondeugende grijns gleed over het gezicht van Jade. “En anders weet ik wel hoe ik de pijn moet verzachten hoor…” Nogmaals knipoogde ze.

Ze had iets boven het gezicht van James gehangen en sloeg haar been om hem heen, zodat er een been was aan allebei de kanten van zijn been en ze eigenlijk op hem zat. Ze drukte haar lichaam iets tegen het zijne en met een grijns drukte ze haar lippen op de zijne. In het begin zachtjes en verkennend, daarna wat ruwer, want hey, ze was Jade. She liked it rough. Na een paar minuutjes zo met hem gezoend te hebben, duwde ze hem verder naar achteren zodat zijn rug op de grond lag. Het interesseerde haar niet meer dat ze op de grond lagen, want het voelde best wel prettig eigenlijk. Ze verstrengelde haar vingers met de zijne, duwde zijn armen een beetje boven zijn hoofd, zodat hij haar niet zomaar af kon schudden en begon hem toen weer verder te zonnen. Jade sloot haar ogen, genoot ervan. Wauw, James was echt wel een good kisser hoor, doei.

Vrij onverwacht kwam Jades lichaam na een paar minuten iets omhoog, haar lippen voerden minder druk uit op de zijne. Heel zachtjes beet ze met haar tanden in zijn onderlip – niet te hard natuurlijk, maar wel zodat het een beetje opwindend zou zijn. Met een ondeugende blik in haar ogen keek ze James aan. Uiteindelijk liet ze hem los en stond ze op, ging met haar rug tegen de muur staan en leunde hier tegen. Uitdagend keek ze hem aan, terwijl haar donkere ogen elke beweging volgde die hij maakte.

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What you need to get high for, when your baby is to die for? ~ James
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Buiten school :: ♢ Palmwoods-