IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ✗ Lizzy C. Hale

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lizzy Hale
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 25

Studenten ID
Leeftijd: 17 Years
Favoriete les: Beeldende Vorming & Dierenverzorging
Partner: It's me – I'm a freak, but thanks for lovin' me. Cause you're doing it perfectly.

BerichtOnderwerp: ✗ Lizzy C. Hale   di aug 11, 2015 9:26 pm

✗ Lizzy Hale ✗
I'm bulletproof, nothing to lose

Name: Lizzy
Second Name: Clementine
Surname: Hale
Nickname: Lizz
Gender: Female
Age: 17
Geboortedatum: 6 April 1998
Nationality: Brits
Accent/Dialect: Brits/London

Class: Junior
Favorite Subject: Beeldende Vorming & Dierenverzorging
Roommates: -
Crush: Geen
Relationships status: Single
Hobby's: Tekenen, Paardrijden.

Mother: Elizabeth Hale
Father: Cole Hale
Siblings: Only Child

Outside: Dit meisje heeft een best normale maat.(1.70) Ze heeft bruin haar met wat blonde plukken aan de onderkant. Ze heeft blauw/groene ogen die best helder voor zich uit kijken. Lizz heeft sproeten. De sproeten zijn niet heel erg goed zichtbaar, maar zijn wel te zien. Qua kleren zal Lizz altijd zorgen dat ze een beetje inblend. Veel opvallen wil ze niet, maar ze wil wel gewoon leuke en fijne kleren dragen. Dit meisje is van Britse afkomst, maar dit zal je niet zo snel zien. Behalve dat ze een best bleke huid heeft en een sterk brits accent heeft.

Inside:

Brutaal - Afwezig - Graag actief - Vriendelijk  

{Brutaal}
Lizz weet wat ze moet zeggen als ze iemand niet mag of hoe ze gewoon opmerkingen moet maken. Ze kan zeker zeggen wat ze wil en zou hier dan ook geen probleem mee hebben.

{Afwezig}
Lizz is een afwezig karakter. Ze is niet verlegen of iets in de richting. Ze is gewoon een dromer en daarom zou ze zelfs een beetje doof over kunnen komen.

{Graag actief}
Ze zit niet graag stil. Eigenlijk moet ze altijd wel wat doen, anders is ze snel verveelt.

{Vriendelijk}
Ondanks alles blijft ze toch wel een aardig persoon, alleen als je aardig tegen haar doet. Anders zal ze je of negeren of een opmerking maken.

Dit zijn een paar vasthoudpunten voor haar karakter. Het gaat worden aangevuld na meerdere topics.


History:
Lizz is geboren in een gloednieuw paar, die pas net getrouwd was, in London. De moeder was een jonge moeder, maar was oud genoeg om het aan te kunnen. Vader was een wat oudere man die al eerder een vrouw had gehad. Daarbij had hij geen kinderen gekregen. Vader was een man die veel geld wist te verdienen met zijn werk en teleurgesteld was met het feit dat ze een dochter was geworden. Hierdoor was hij vervelend tegen haar en kortaf. De man was sowieso al een chagrijnig oud mannetje, maar tegen haar leek hij gewoon extra vervelend te zijn. Ze hadden vaak ruzie en daardoor vermeden ze elkaar zo veel mogelijk. Toch kreeg ze gemiddelde cijfers en reed ze vanaf 5 jaar paard. Ze leerde western rijden en kreeg toen ze 14 was een wedstrijd paard van haar vader. Hij gaf het alleen niet zonder rede. Hij vertelde erbij dat haar ouders zouden scheiden. Dit maakte haar verdrietig, maar ergens toch weer blij. Ze zou bij haar moeder blijven wonen en soms bij haar vader langskomen. Vader en dochter hadden niet zo'n goede band, dus Lizz was misschien 1 keer op bezoek gekomen, daarna niet meer.
Moeder vond het moeilijk om geld te verdienen, dus ze leefden een tijd niet al te rijk. Het paard werd betaald door vader.
Toen ze net 16 was geworden had moeder nieuws voor haar. Haar moeder had werk gevonden in Amerika en dus zouden ze verhuizen. Lizzy kon zich hieraan aanpassen en ze vertrokken al snel. Hier kwam ze op een school waar ze haar paard kon stallen met behulp van haar vader. Haar moeder probeerde geld te verdienen en al snel hadden ze een gemiddeld huis die een gewone grote had. Zelf werkte ze ook om geld voor zichzelf te verdienen. Toch wonen ze niet al te rijk.

Topics:
None

Relationships on school:
None


✗ Pet ✗

Full Name: Bulletproof
Nickname: Bull, Bullet{Commonly used}
Gender: Male/Gelding
Age: 7
Style: Western, English

Fur: Black
Mane: Black with white pieces.
Tail: Black with white pieces.
Height: 165 cm
Bles: Brede bles, maar onregelmatig.
Kol: Enkele witte haren
Skills:
Western ✦✦✦✦✦
Dressuur ✦✦✧✧✧
Springen ✦✦✦✧✧
Bangheid ✦✦✧✧✧

About:
Bullet is een zwart paard die opgeleid is in western rijden. De naam is gegeven door de fokker, en past bij zijn karakter. Hij kan ook Engels rijden, maar dit vind hij moeilijker. Oefening hiervoor kan hij wel, maar het is niet zo vanzelf sprekend. Bullet houdt van springen en is een aardig snel paard, die niet graag stilstaat. Tijdens het rijden is hij altijd heel energiek en vrolijk, maar in stal is hij altijd wat chagrijnig. Ook naar andere paarden is hij niet altijd even lief, maar hij kan het wel gewoon aan als je op hem let.
Hij is heel snel en heel erg gevoelig qua teugels en snelheid. Ondanks dat het moeilijk is om hem stil te laten staan stopt hij wel heel snel in 1 keer als je een iets te hard aan de teugels trekt bijvoorbeeld.

Relationships:
None

words - tag: Yoouu c: - notes
♫ Dani(banani)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✗ Lizzy C. Hale
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Algemeen :: ♢ Voorstellen :: ♢ Karakterkaarten-