IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Adore ~ Finn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chloe Mendez
Student
Chloe Mendez

Vrouw Aantal berichten : 176

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Is there a sleeping class or something?
Partner: Flynn ♡

BerichtOnderwerp: Adore ~ Finn    za aug 22, 2015 3:46 pm


Boy so what's been on your mind?
For me it's just you all the time
We don't need to go nowhere tonight
It's you and I, we'll be alright


Chloe was verliefd. En het was geweldig, maar tegelijkertijd ook wat minder. Het was moeilijker om na te denken over wat ze deed, lastiger om op te letten in de lessen, haar telefoonrekening was nog verder omhoog gegaan en lastiger om haar concentratie erbij te houden. Maar dat maakte allemaal niet uit. Want het constante gevoel dat ze in haar buik, en de rest van haar lichaam had, was echt geweldig. De appjes die ze kreeg van Flynn, zorgde er elke keer voor dat haar hart sneller ging kloppen. En als ze samen waren, dan kon niets ter wereld haar nog boos maken. Als ze met Flynn was, was ze anders dan normaal. Dan kwam het niet eens in haar hoofd op om bitchy te doen, of om een beetje onzeker te doen. Hij zorgde ervoor dat ze zich goed voelde over zichzelf, en hoewel het af en toe nogal moeilijk was om te geloven puur door haar zelfbeeld, ging haar zelfvertrouwen en zelfbeeld echt wel omhoog. En het was gewoon simply amazing. Chloe zat lekkerder in haar vel dan ooit en liep ook vaak met een glimlach op haar gezicht.

Toch was de glimlach op haar gezicht nu iets minder. Daar was ze een simpele reden voor: ze had verschrikkelijke honger. Daarom was Chloe maar vanuit haar kamer naar de kantine gelopen. Het was immers bijna tijd voor de lunch. Misschien kon ze nog wel een lekker broodje scoren? Nog iets wat ze deed: normaal eten. Normaal gesproken was Chloe altijd bang dat ze te dik werd, en ze at nog steeds niet heel erg veel, maar meer dan normaal gesproken. Misschien was er ergens nog wel een lekker broodje carpaccio dat ze kon scoren. Mmmm, daar had Chloe echt trek in! Met een beetje water in haar mond was Chloe de kantine gelopen.

Met een verdrietig gezicht keek Chloe naar de rij die bij het eten stond. O, okay. Rude. Awkward. Een beetje sip pakte ze een dienblad en liet haar oog nogmaals op de rij vallen. Hey! Opeens werd Chloe vrolijker. Daar stond Flynn! Oké, dat was wel apart, want ze had hem net nog gesproken en toen was hij niet in de buurt van de kantine geweest. Maar…dat maakte niet uit, I guess? O, maar dan mocht ze vast wel bij hem gaan staan en hem ondertussen helemaal onderbedolven met kusjes en knuffels, want dat was wat koppels deden toch? En zelfs als ze dat niet deden, dan wilde Chloe dat heel erg graag doen. Ghehehehehe, lekker cheesy Chloe. Daarom woelde ze nog eventjes door haar haren, om er zeker van te zijn dat ze er goed uit zag, trok haar broek wat verder omhoog en liep toen langs de rij met mensen, die meteen heftig begon te klagen.

De jongen stond met haar rug naar haar toe en daarom besloot Chloe een verrassingsaanval in te zetten. Ze ging naast hem staan, sloeg haar armen om hem heen en ging eventjes op haar tenen staan, drukte zachtjes een kusje op zijn wang. “Hi babe!” zei ze liefjes en keek hem aan. En toen kwam ze al vrij snel tot de conclusie: dit is niet Flynn. Chloe fronste haar wenkbrauwen, liet haar armen langs haar lichaam hangen. “Jij bent niet Flynn” stelde ze vast en keek met een bezorgde frons naar de jongen die tegenover haar stond. Nee, van achteren had hij heel erg op de jongen geleken. En nu hij voor haar stond, leek hij ook nog wel een beetje op hem, maar eigenlijk ook weer niet. “Maar…je lijkt….toch ook….maar…huh?” piepte Chloe. Wat was er aan de hand?

_________________

" Well, my aspiration in life would be...
To be
happy "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Adore ~ Finn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Binnen school :: ♢ Kantine-