IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   di sep 01, 2015 2:36 pm


Drie chocolademuffins, een aardbeienmilkshake, chocoladekoekjes en een appel, want hey, we moeten aan de vitamientjes denken. Dat was wat er op het dienblad van Jade stond. Was het ontbijt? Nee. Was het lunch? Nee. Was het avondeten? Nee. Was het gewoon een snack? Ja. Buiten was het benauwd, en regende het af en toe, oftewel, geen weer om lekker buiten te zitten. Jade, met haar enorme intelligentie en productiviteit, had al haar huiswerk al af en het repeteren kwam nu ook wel zo’n beetje haar neus uit. Dus, wat kon je dan anders gaan doen? Precies, lekker gaan zitten schransen. Jade had wat dat betreft het perfecte lichaam: ze kon eten wat ze wilde, maar ze kwam geen grammetje aan. Nou had ze daar in New York wel haar methodes voor gehad, zodat ze geen grammetje aankwam, maar hier had ze dat niet echt. Toch was ze zelfs nog wat afgevallen terwijl ze hier had gezeten, dus zo verschrikkelijk was het allemaal niet.

Een flink stuk chocolademuffin verdween in haar keelgat, weggespoeld met aardbeienmilkshake. Hoe kwam het toch dat al deze mensen hier haar zo irriteerden? Ze deden in principe niets, maar iedereen was gewoon zo….irritant. Allemaal zo serieus. Net zag Jade nog een meisje in de rij voor het eten staan te leren. Jade had een grapje met haar uitgehaald: ze had met haar vlakke hand het boek wat omhooggeslagen. Haha, grap van de eeuw. Tenminste, dat vond Jade. Het meisje vond het persoonlijk wat minder. Maar ach, wat kon Jade het schelen? Of een jaartje á twee, maximaal drie, was ze toch weer van deze school af en kon ze lekker terug naar New York. Jade had nooit veel vrienden gehad, slechts de mensen in haar band, en ze overleefde het nog steeds. Wat had je aan mensen, als mensen je alleen maar een mes in de rug gingen steken? “People will stab you in the back, then ask you why you’re bleeding.”

Haar ogen ontdekte iets. Of beter gezegd: iemand. Nou ja, in Jade haar ogen was een iemand ook een iets, maar oke. En die persoon kwam haar bekend voor: het was Flynn Callaghan. Ah, Flynnie, uit Queens, New York. Ja, hem kende ze nog wel. Ze hadden heel even kort een avondje iets gedaan. Het was niet veel, maar oké, ze hadden wel iets gedaan. Wat? Denk even na, alsjeblief. Jade kreeg een glimlach op haar gezicht. Wauw, nu kende ze tenminste iemand. Niet dat ze überhaupt wist waar ze met hem over moest praten, maar misschien konden ze wel eens een keertje afmaken waar ze ooit in New York mee waren begonnen, ghehehe. Nee, Jade wist het nog goed hoor. Ze was knetterdronken geweest, ze had net een optreden gegeven en was toen hem tegen het lijf aangelopen. Het was een leuke avond geweest.

Ja, besloot ze bij deze, ze ging hem aanspreken. En dan kon ze altijd nog kijken waar het ging eindigen. Ze had slechts nog één muffin over van de troep die op haar dienblad stond. Jade had gespot dat iedereen het gewoon weggooide, maar oké, ze was Jade Garcia, waarom zou ze dat doen? Met haar muffin in haar hand liep ze op Flynn af. Ze nam nog een hapje van haar cakeje. “Haaaaay Flynnie” zei Jade, een beetje Amerikaansachtig nep. Met een brede glimlach liep ze op hem af en zwaaide nog eventjes met haar hand, om haar woorden extra kracht bij te zetten. “Jeetje, aan de andere kant van de natie, en toch komen we elkaar nog tegen, zou dat betekenen dat het voorbestemd is?” Enthousiast knipoogde ze naar hem en grinnikte toen. “Waar heb jij uitgehangen, bad boy? Zit je de hele tijd al hier? Ik dacht dat je dood was, ik heb je nooit ergens meer gespot.” Ze sloeg haar armen even om zijn nek voor een knuffel en deed toen, beleefd, weer een stapje achteruit.

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn Callaghan
Student
Flynn Callaghan

Man Aantal berichten : 89

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: Chloe. ღ

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   di sep 01, 2015 11:15 pm

Het was erg rustig in de kantine, wat ook eigenlijk dus de reden was dat hij alleen aan een ronde tafel plaats had genomen. Hij had nou eenmaal geen vrienden gezien en zo erg was het ook weer niet om even alleen wat te eten, plus, de trek die hij had zette hem daar wel toe.
Regelmatig nam hij een hap van de sandwich die op het bord van zijn dienblad lag en richtte zijn ogen toen weer op het scherm van zijn telefoon. Het was voor hem een dagelijks iets geworden om Instagram te checken, kon je wel zeggen. Maar kon hij er wat aan doen dat Chloe daar regelmatig wel wat postte? En hij zelf ook trouwens. Plus, het was gewoon leuk om mensen te stalken en al helemaal door middel van foto’s te bekijken.
Flynn nam nog een slok van zijn glas sap, waarna zijn ogen eens door de kantine gleden. Nee, niet iemand die hij kende of waarbij hij wilde gaan zitten.. Pff, waar was iedereen? Er was toch niet een of ander feest vanavond waar iedereen naartoe zou gaan en waar hij niets van had vernomen? Anders had iemand hem echt wel even op de hoogte mogen brengen, tegen een feestje zei hij meestal wel geen nee hoor.

Lang duurde het niet voor alles wat eerder op het dienblad had gestaan op was, of in ieder geval, het enige wat er nog was waren de spullen waar het op had gelegen. Flynn duwde het dienblad dan ook een stukje van zich vandaan, zodat het wat verder op de tafel kwam te staan en liet zijn ellebogen even op de tafel leunen om daarna zijn gezicht in zijn handen te verstoppen. Lang duurde het niet voordat hij uit die pose kwam en zijn telefoon weer voor zich hield. Niet alleen was het rustig in de kantine, op social media was ook duidelijk een kleine break te merken. Vreemd. Niet dat hij veel mensen had die hier ook op school zaten, want eerlijk, zoveel behoefte had hij daar niet aan, maar goed.

Een stem naast hem zorgde ervoor dat hij razendsnel opzij keek en tot zijn verbazing stond daar een donkerharig meisje. Eentje die hij dondersgoed herkende. Hoe de fuck? Was het niet héél toevallig dat hij haar uitgerekend hier tegen moest komen? “Jaaaadeeee.” Begroette hij haar dan ook terug, op een iets wat hoger stemmetje terwijl zijn mondhoeken minimaal omhoog gingen. Waarom Jade? Ze hadden haast iedereen uit New York hierheen kunnen sturen, maar Jade? Oh, please. En ook precies nu hij Chloe had. Lekker getimed allemaal. Niet dat hij sowieso iets met haar had gewild, maar je weet wel, het was gewoon een beetje ongemakkelijk allemaal. Had hij nog even geluk dat Chloe zelf er niet bij was, maar misschien moest hij maar eens wat over haar vertellen tegen haar, voordat ze zelf erachter zou komen wat er eens tussen die twee was gebeurd. Het was dan wel niet veel, maar genoeg om het erover te hebben.
“Zou je bijna denken, hè? Ik had niet eens verwacht dat ik je nog eens in New York tegen zou komen, laat staan hier.” Alhoewel hij het toen der tijd niet erg had gevonden als hij haar wel tegen was gekomen. Maar dat was toen en ze leefden nu in het nu. Dingen veranderden.
De donkerharige jongen moest even lachen. Bad boy? Flynn had nog op de rest van haar vragen willen reageren, maar eerst gaf ze hem een knuffel. Hij sloeg dan ook even snel één arm om haar heen, voor de rest niets bijzonders, waarna ze hem los liet en hij dus tijd had om te reageren. “Ik? Nee joh, ik zit hier pas sinds kort. En jij dan? Moet je niet in New York zijn om op te treden met die ene band van je?” De naam van de band was hij even kwijt. Was dat erg? Vast niet. “Net of je me nog een keer had willen spotten. Je hebt vast en zeker genoeg keus gehad.” Vervolgde Flynn en wierp haar daarna een knipoog toe. Het was niet gelogen en Flynn durfde er haast om te wedden dat hij nog gelijk had ook. Jade pakte, volgens hem, alles wat ze pakken kon. Of had hij dat verkeerd gezien? Nou ja, niet dat hij daar toen om had geklaagd, want hij was even goed zo erg geweest toen hij haar tegen was gekomen. Maar goed, details.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chloe Mendez
Student
Chloe Mendez

Vrouw Aantal berichten : 176

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Is there a sleeping class or something?
Partner: Flynn ♡

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   di sep 01, 2015 11:59 pm


You're in love, you're in love, you're in love.
Well, she might be hip, might be hot, but baby, she's not me.

Chloe had zowaar een groepje meiden gevonden waarmee ze om kon gaan. Nou ja, het zouden nooit haar vriendinnen worden, maar de meiden hadden voor haar gezeten bij geschiedenis en gevraagd of ze bij hen kwam zitten in de kantine. Nou, helemaal enig. In het begin, voordat ze weg waren gegaan, had Chloe er best wel zin in gehad, ze had immers wel iets nodig om over te regeren (haha). Maar vanaf het moment dat ze de les uit waren gelopen, hadden de meiden constant gekwebbeld en Chloe werd er zo verschrikkelijk moe van. Ze kon ook niet echt meepraten met de meiden, ze hadden het namelijk ook allemaal over dingen waar Chloe gewoon niet geïnteresseerd in was, bijvoorbeeld paardrijden, de H&M (Chloe ging nooit goedkoop shoppen – haha) en dat soort dingen. En daarom was Chloe er maar een beetje achteraan gelopen, onder het mom van: “Laat ik eens wat vriendinnen zoeken, buiten mijn zus.” Maar hoe hard Chloe het ook probeerde, het lukte haar gewoon niet om de meiden aardig te vinden.

Nu stond ze inmiddels in de rij om wat lekkers te eten te pakken. Wat zou ze nemen? Stiekem had Chloe wel trek in iets van een salade, misschien lekker met mozzarella en tomaten. Mmmm, ja, dat zou ze nemen! Blij en verlekkerd staarde Chloe naar het eten, dat voor haar neus had bereid, toen een meisje, Emily genaamd, haar aanstootte. Moet je dat eens zien? Vragend keek Chloe in het rond, maar zag het toen. Daar zag ze Flynn staan. Ze wilde blij naar hem zwaaien en een kushandje sturen en hem vragen of hij ook wat wilde eten en met hem knuffel en hem kusjes enzovoorts, maar precies op dat moment, zag ze wat er gebeurde. Tegenover hem stond een meisje. De twee praatten eventjes en toen sloeg het meisje opeens haar armen om Flynn. “Pik jij dat?” vroeg een van de meisjes toen. “Hou je bek” gromde Chloe toen. Tijd om haar wapens te pakken, en op verkenning uit te gaan. Wie was deze meid?

Chloe was een echte strijdster, en daarom trok ze een wapen uit haar tas: Victoria’s Secret Strawberry & Champagne body mist. Ze wist dat Flynn de geur daarvan heerlijk vond en daarom spoot ze een flinke dot in haar nek en op haar polsen. Met een slag van haar hand zaten haar haren weer goed. “Hou vast” mompelde Chloe en drukte haar dienblad in een van de meiden hun handen. Oké, time to beat the shit out of this girl. En het zou lukken ook. Het meisje had een kort broekje aan, met All Stars en een crop top. Grinnikend en hoofdschuddend liep ze op het tweetal af. Ze kon niet tegen Chloe op, zij had namelijk een high waist rok aan, met een soort bh-achtig shirtje, daaronder zwarte naaldhakken en een zwart vest dat ongeveer tot de grond kwam. En door het topje kwamen haar borsten mooi uit en door de rok haar billen, dus…wie zag er nou vrouwelijker uit? Precies.

Heupwiegend liep Chloe op het tweetal af. “Rustig blijven, Chloe” mompelde een stemmetje in haar hoofd “Remain queen state.” Met een glimlach ging Chloe naast Flynn staan. “Hay, baby” zei Chloe, met hier en daar de nodige nadruk. Ze drukte een kusje op zijn wang. “Ik wist helemaal niet dat je hier in de buurt was, wat gezellig.” Het interesseerde haar niet dat het misschien wat nep klonk. Dat het meisje hem had geknuffeld, was helemaal het verkeerde keelgat ingeschoten en dat Flynn naar haar had geknipoogd, well…dat was helemaal uit den boze. Dus Chloe was eigenlijk al geïrriteerd. Ze deed net alsof ze het meisje nu pas ontdekte. “O, hey, wat gezellig, ik had je nog helemaal niet gezien!” zei ze met een stralende glimlach “Ach ja, hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch?” Chloe glimlachte vriendelijk naar haar. Flynn zou het misschien als een normale vriendelijke glimlach zien, maar het meisje tegenover haar zou het moeten herkennen als de “donder op en blijf van mijn vriendje af, of het zal je de rest van je leven bezuren” glimlach.

Maar, om toch maar een beetje schijnheilig te doen, stak Chloe haar perfect gemanicuurde hand uit. “Chloe Mendez, aangenaam. De vriendin van Flynn.” Dat het maar eventjes duidelijk mocht zijn.

_________________

" Well, my aspiration in life would be...
To be
happy "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   wo sep 02, 2015 6:53 pm


Dat Flynn hier ook op deze school zat, was alleen maar mooi meegenomen voor haar. Ha! Dan kende ze in ieder geval niet en konden ze, als Jade haar plannetje in werking zette, misschien afmaken waar ze ooit aan begonnen waren. Want het was wel vervelend geweest toen. Bijna waren ze zo ver, maar toen moest Jade weg, waarschijnlijk om iets voor de band te doen. Het moest wel iets voor de band zijn, want buiten haar familie, was haar bandje het enige waar ze om gaf. En daar zou ze alles voor opgeven. Maar dat was het verleden en dit was het heden, dingen veranderden. En nu zouden ze alle tijd van de wereld hebben. “Ja, New York is ook zo groot…maar ach, het lot heeft ons weer bij elkaar gebracht.” Het was bijna een ziekte van Jade om met alles wat los en vast zat te flirten. Ook maakte ze geen onderscheid in geslachten, ze vond leuk om met alles te experimenteren. En op dit moment was Flynn haar slachtoffer.

Een beetje overdreven had ze hem een knuffel gegeven. “Ik ben hier ook pas sinds kort. Nou, dit is echt toeval” grinnikte ze wat overdreven. Gosh, ze haatte zichzelf als ze zo deed, maar hey, hij moest haar wel aardig vinden, anders zouden ze nooit dingensen. “Ja, mijn band en ik hebben eventjes een tijdelijke pauze. Ik had wat…probleempjes zou je zo kunnen zeggen.” Het leek Jade compleet onnodig om Flynn over haar obsessie voor oudere jongens en (bijna) drugsverslaving te vertellen. In het begin was ze bang geweest dat het misschien door heel Queens en Brooklyn was gegaan, maar achteraf gezien viel dat reuze mee. En in dat geval was dat wel prettig, want als Flynn van dat alles had geweten, had hij nu vast niet zo gezellig met haar staan praten.

“Nou, ik had het heus wel willen afmaken hoor, als ik je nog een keer was tegen gekomen” zei Jade met een knipoog “Alleen….” Maar precies op dat moment kwam er een meisje langs haar heen gelopen. Jade nam het meisje in zich op. Een enorme kont, enorme borsten, zwarte lange haren, hoge hakken, een accent uit Californië. Ze was wel een beetje het standaard beeld van vrouwen uit Californië, alleen nog platinablond haar, en dan kon ze er zo tussen. Ze zag hoe het meisje Flynn een kus gaf. Jade trok haar wenkbrauwen omhoog, for real? Was dit meisje de vriendin van Flynn? Met een gemene glimlach nam Jade de hand van het meisje, Chloe genaamd, aan. “Jade” stelde ze zichzelf voor.

Maar, een relatie was er om kapot gemaakt worden toch? Bovendien vond Jade het ook heel erg leuk om te stoken en om het meisje nog wat erger op de kast te krijgen, want het was duidelijk te zien dat ze zich kapot irriteerde aan de aanwezigheid van Jade, die dat alleen maar grappig vond. “Dat is dus met J-A-D-E en dan plak je het aan elkaar.” Jade glimlachte sarcastisch. Barbiepop. “Wauw, Flynn, dat je nu een vriendin hebt. In New York was dat wel heel anders, hè? Of heb je haar wijsgemaakt dat ze je vriendin is?” Dat laatste zei ze een beetje minachtend, want het meisje zou ook wel erg dom zijn. Wie zou anders zijn borsten en kont vergroten? En what about the lips? Jesus. “Is dit echt waar je mee chillt?”

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn Callaghan
Student
Flynn Callaghan

Man Aantal berichten : 89

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: Chloe. ღ

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   wo sep 02, 2015 11:57 pm


Af en toe miste hij New York nog wel eens, de vrienden die hij daar had, et cetera. Maar, met tegenwoordig met Chloe was dat stukken minder geworden. Stel dat hij nu nog in New York was geweest en haar nooit had ontmoet? Hij moest er niet aan denken, wát voor moois had hij dan wel niet ontlopen, haast het mooiste van heel zijn leven. Pff Flynn kreeg al rillingen als hij alleen al aan het idee dacht. Maar goed, dan had hij natuurlijk nooit van haar bestaan geweten en wist hij niet beter. Tsja dat was ook weer zo. Maar, niet iets om aan te denken. Gelukkig had hij haar en daar was hij dolblij mee. Je kon wel zeggen dat hij zich uit de hemel geprezen voelde, als gelukkige uitverkorene die haar vriend mocht zijn. Iets wat hij zeker wilde koesteren voor wat het kostte.
En dan kwam Jade ermee dat het lot hen weer bij elkaar had gebracht. Well, stiekem dacht Flynn er anders over, maar dat hoefde zij niet te weten. Als dat hetgeen was wat ze dacht, dan mocht ze lekker verder denken. Het enige wat hij erop deed was haar even een glimlach toewerpen, gewoon, omdat hij er verder niet op in wilde gaan.
Wat als iemand hun gesprek zou horen? Stel. Dan zou het vast en zeker bij Chloe terecht komen en het laatste wat hij haar aan wilde doen was dat hij met een ander bezig zou zijn terwijl zij een ding waren. Niet dat hij dat sowieso wilde doen, want come on, Chloe was toch zo’n beetje wel de ware, maar het ging om het idee. Nou ja, het gesprek was tot nu toe nog best wel meegevallen, toch? Mensen konden zeggen wat ze willen, er was niks te vertellen. Maar goed je wist het maar nooit tegenwoordig, mensen verdraaiden alles zo naar hun eigen tand dat enkel de grote lijnen nog wat te herkennen waren.

“Problemen? Daar ben jij toch totáál niet het type voor, toch?” Het sarcasme droop er als het ware vanaf, en als ze dat niet doorkreeg deed de brede grijns op zijn gezicht dat wel. Haar woorden kwamen dan ook niet echt als een complete schok binnen; het was zelfs ergens wel te verwachten. Maar hey, die keer dat hij ze op had zien treden hadden ze behoorlijk goed geklonken, eerlijk.
Achter haar rug om had hij haar al aan zien komen en had hij wat snel met zijn ogen gerold. Niet omdat hij niet wilde dat ze erbij kwam, schaamte had hij sowieso niet voor haar. Maar dat ze waarschijnlijk weer totaal andere dingen hierbij zou denken stond zo goed als vast. Vandaar dat hij ook niet echt meer zijn aandacht had gericht toen Jade aan het praten was, maar zelfs die kapte haar zin af toen Chloe langs haar liep en vervolgens naast Flynn ging staan.
“Hay, baby” Flynn glimlachte, voelde toen het kusje op zijn wang en sloeg zijn ene arm om haar heen, achter haar rug om. “Nee, ik had je ook nog niet gezien hier.” Of was het hartstikke sarcastisch? Probably. “Hm, je ruikt lekker.” Merkte hij op, aangezien hij de geur goed herkende en dus bij haar kon plaatsen; ze had hem wel vaker op gehad.
Toen Chloe richting Jade had gekeken had hij dat ook weer gedaan. Oh ja, in die paar seconden met Chloe was hij bijna vergeten dat zij er ook nog was geweest en nog steeds daar stond. Het viel hem dan ook meteen op hoe vrolijk Chloe deed, té vrolijk, waardoor hij even kort naar haar keek en toen een wenkbrauw ophaalde. Oh shit.
Gelukkig hadden de twee zichzelf aan elkaar voorgesteld, voor zo ver dat normaal kon. Maar Jade zou Jade niet zijn als er geen opmerking om de hoek klaar lag, te wachten op het goede moment. En die was blijkbaar nu. “Dat is dus met J-A-D-E en dan plak je het aan elkaar.” Meteen schoten zijn ogen weer naar Chloe. “No shit, Sherlock.” Had hij gesproken toen zijn blik weer terug naar het bruinharige meisje voor hem was gegaan.
Hetgene wat daarna volgde zorgde ervoor dat hij zijn kaken strak op elkaar zette en zijn ogen wat vernauwde. Hoe durfde ze. Chloe dacht zeker van alles nu, maar niet het goede wat ze hoorde te weten. Fuck. Jade had hem maar één nachtje gezien, hoe kon zij dat nou weer weten? Niet dat het waar was. Of… misschien ook wel. “Niet iedereen is zoals jij, Jade. Dingen veranderen. Niet alles hoeft hetzelfde te zijn als in het verleden.” Haar naam kwam er wat spottend uit, puur omdat ze nu toch wel op zijn zenuwen begon te werken. Wat dacht ze wel niet? Daarbij was hij vroeger niet eens zo heel erg geweest. Viel best mee, toch? En nu gold dat sowieso niet meer, hij had immers Chloe en dat was alles wat hij nodig had.
Chillt. Serieus? “Like you care.” Luchtig haalde hij zijn schouders wat op en had hij met zijn ogen gerold. Op het begin had hij gedacht nog wel een normaal gesprek met haar te kunnen hebben, maar die gedachte was totaal omgeslagen. Wat dacht ze wel niet? Like, oh ja, hij zag ook echt een vriendfiguur naast haar staan nu. Nou nee, en die zou er waarschijnlijk ook nooit komen, haar kennende. Echt, ze moest maar één ding zeggen wat ervoor zou zorgen dat Chloe neergehaald werd en ze was de zijne. Niet dat hij haar ging slaan, maar er bleven genoeg dingen over. Hij wist hoe Chloe dingen kon opvatten – ze had het zelfs zelf gezegd dat ze er wakker van kon liggen – dus ze moest het niet eens proberen dat te flikken.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chloe Mendez
Student
Chloe Mendez

Vrouw Aantal berichten : 176

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Is there a sleeping class or something?
Partner: Flynn ♡

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   do sep 03, 2015 6:37 am


You're in love, you're in love, you're in love.
Well, she might be hip, might be hot, but baby, she's not me.

Chloe voelde zich best wel een beetje geïntimideerd door de aanwezigheid van Jade. Het was duidelijk dat ze een sterke persoonlijkheid was en zich zeker niet zomaar liet ondersneeuwen. Bovendien schenen Flynn en Jade elkaar goed te kennen, vanuit New York ofzo. Gelukkig had hij wel meteen een arm om haar heen geslagen toen ze bij hen kwam staan, zodat het niet leek alsof hij haar zou afvallen. Dat had Chloe persoonlijk wel erg gevonden. “Hm, je ruikt lekker.” Heel even stapte Chloe uit haar rol van bitchy, jealous girlfriend en keek hem aan. Ze gaf hem haar stralende glimlach, die ze meestal had als hij in de buurt was of als ze gewoon samen met hem was. “Vind je? Speciaal voor jou gedaan…” zei ze liefjes. En dat was ook zo, want zo zodra ze hem gespot had met deze trashbag had ze een flinke dot opgespoten. Chloe was een hele grote fan van Victoria’s Secret en dan niet alleen van de body mists, als je begreep wat ik bedoel, ghehehe.

Het meisje had zich voorgesteld als Jade, en had duidelijk ook de behoefte gehad om haar naam in stukjes te hakken. Wat dacht Jade, dat Chloe een of andere debiel was ofzo? Dat gevoel kreeg ze wel een beetje en dat stak haar behoorlijk. Jade was duidelijk begonnen aan een wedstrijdje en voelde duidelijk niet de behoefte om de handdoek al in de ring te gooien. En voor wat? Moest ze perse Chloe proberen naar beneden te halen? Moest ze zich perse helemaal in Flynn vastbijten? Er waren zes miljoen jongens op aarde en precies aan haar vriendje moest ze zich vastbijten. Maar Chloe zou niet zomaar opgeven, wat dacht ze wel niet? En Flynn kende haar alleen maar als lief meisje, maar als het zou moeten, zou ze echt wel vuur met vuur gaan bestrijden. Want ondanks haar onzekerheid, die nu echt wel wat erger begon te worden aangezien Jade zeker niet lelijk was en een prachtig lichaam van zichzelf had, was haar bitchy attitude zeker nog niet weg.

In stilte had Chloe de conversatie tussen de twee gevolgd. De volgende conclusie kon ze trekken: Jade en Flynn hadden vroeger “iets” gehad. Wat dat “iets” was, daar had Chloe nog geen idee van, maar het was duidelijk dat er vroeger iets tussen de twee had gespeeld. Chloe keek toe hoe Flynn tegen Jade sprak. “Oké, wacht even…” zei ze en deed een stap opzij, zodat zijn arm van haar afviel. Ze week weer een beetje ongelovig, met een licht walgende, uitdrukking tussen hen heen en weer. “Hebben jullie vroeger iets gehad ofzo? Dat is…oké, wauw.” Meer woorden had ze er niet voor. Ze kon Flynn eventjes niet aankijken en keek daarom eventjes weg. Ze wist dat het haar niet zoveel moest doen, ze wist dat Flynn nu bij haar was, maar waarom werd ze dan zo boos? En voelde ze zich zo bedreigd bij het meisje? Misschien kwam het door de vele scenario’s die al in haar hoofd spookten. Jade was echt wel een knap meisje en in haar hoofd zag ze al helemaal voor zich hoe Flynn beloofde bij haar te blijven, maar hoe ze hem volgende week toch met haar zou betrappen. En dat kwam niet omdat ze Flynn niet vertrouwde, maar simpelweg omdat ze het meisje tegenover zich voor geen goud vertrouwde. En wat betekende dat “zo was je vroeger helemaal niet”? Was Flynn vroeger een player geweest? Had hij hetzelfde plannetje voor haar? “Ik ben echt fucking in de war…” piepte ze zachtjes en sloeg haar ogen ten hemel.

Chloe slikte eventjes. Oké, na deze ontdekking wilde ze eigenlijk gewoon naar bed en series kijken en zichzelf voor de wereld afsluiten door haar deken ver over haar hoofd te trekken. Maar dat kon niet, en aangezien ze toch wel een reputatie als “bitch” had, ging ze deze waar maken ook, fuck it dat Flynn er bij stond. Daarom zette ze een stapje naar voren, zodat ze wat dichter bij het meisje stond, nog niet vlak voor haar, maar wel dichter als Flynn bij haar stond. “En luister jij eens even heel goed, meisje” begon Chloe “Ik mag dan wel misschien neptieten en neplippen hebben, maar ik ben echt niet achterlijk. Ik weet prima hoe ik jouw naam moet schrijven en misschien moet jij ook maar eventjes leren hoe je mijn naam uitspreekt, want je gaat hem nog vaak horen. Dat is C-H-L-O-E, zonder trema of streepjes.” Ze stuurde het meisje een gemene knipoog. “Verder, als je een probleem met mij hebt, los je dat met mij op, en ga je niet met hem praten over mij, waar ik gewoon bijsta, capiche? Draai je nu om, op die goedkope schoenen van je, loop ver en ver weg en laat ons met rust.”

_________________

" Well, my aspiration in life would be...
To be
happy "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade Garcia
Student
Jade Garcia

Vrouw Aantal berichten : 63

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Art & Music
Partner: I won't fall in love, I won't ever stop, I'm partyin' all night, I'm gonna make it pop.

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   do sep 03, 2015 11:56 pm


Hi-la-risch. Dat was precies het juiste woord voor deze vertoning. God, Jade ging stuk. Wat was er precies aan de hand met deze twee? Dachten ze nou werkelijk dat ze Jade Garcia aan konden? Think again please. Dat Flynn voor deze chick opkwam, irriteerde haar wel behoorlijk. Schei toch eens uit, het meisje had vast en zeker niet meer dan twee hersencellen, en die waren waarschijnlijk ook nog eens in haar borsten gespoten, dus wat dat betreft. “No shit, Sherlock” zei de jongen en Jade trok haar wenkbrauwen op. Zo zo, nog praatjes ook. Nou, dat was een paar maanden geleden wel anders. Met een kinderachtig toontje herhaalde ze zijn woorden. “Niet iedereen is zoals jij, Jade. Dingen veranderen. Niet alles hoeft hetzelfde te zijn als in het verleden.” Oké, dat was eventjes een verkeerde opmerking. Jade deed een stap naar voren. “What the fuck is jouw probleem? Ik weet niet, niet iedereen zoals ik? Volgens mij had je er een paar maanden geleden anders helemaal geen problemen mee dat er een meisje zoals ik in de buurt was. En ik weet niet wat je hier nou schijnheilig loopt te doen, ik weet niet of het voor die opblaas Barbiepop is of niet, maar volgens mij lustte jij er ook wel pap van in New York.”

Keurig netjes stapte Jade weer naar achteren, alsof er niet zojuist een uitbarsting van haar kant was gekomen. Maar in plaats van dat Flynn voor haar ging staan, ging Chloe eventjes de stoere chick uithangen. Met haar armen over elkaar en een grijns op haar gezicht hoorde Jade het allemaal aan. Het was nogal duidelijk dat het meisje een hoge dunk had van zichzelf. Helaas was Jade er niet echt van onder de indruk. Diep van binnen zag Jade heus wel de onzekerheid die het meisje had, ze straalde het helemaal uit. Misschien was dat wel de reden dat ze niet echt geïntimideerd raakte door het meisje? De enige reden dat ze langer was dan haar was omdat ze hoge hakken droeg en de enige reden dat ze breder was dan haar, was omdat ze een dikke nep reet en dikke nep tieten had.

Jade deed ook een stapje naar voren, zodat ze vlak voor Chloe stond. “Luister, mislukte Barbiepop, ik weet niet precies wat je denkt, maar ik raak echt niet bang voor jou. Het enige wat ik weet, is dat je er bijloopt als een goedkope slet die zichzelf net iets te belangrijk vind dan dat ze in werkelijkheid is. Dus hou alsjeblieft op met deze act en ga in een hoekje zitten janken, faketits, want je tipt het echt niet aan mij.” Jade stak haar hand uit en duwde Chloe een beetje naar achteren. Ze zag wat breken in de ogen van het meisje, was het een diep verborgen verdriet of enorme onzekerheid? Dat zag ze niet, maar Jade wist dat haar doel bereikt was. Met een pirouette draaide Jade zich om en wilde weglopen, maar draaide zich toch weer eventjes terug naar Chloe. “O ja, bijna vergeten.” Ze schraapte haar keel eventjes. “I fucked your boyfriend.” Ze sloeg eventjes zachtjes een aantal keer met haar hand op de wang van Chloe en liep toen weg. Slay queen, slay.

_________________

♥️ I'm just a party girl - tryin' to get my drinks for free from you
I'm just a party girl - and I'm just warning you ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn Callaghan
Student
Flynn Callaghan

Man Aantal berichten : 89

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: Chloe. ღ

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   za sep 05, 2015 12:44 am


Het hogere stemmetje waarmee ze zijn woorden herhaalde, bah. Gewoon bah. Flynn vernauwde dan ook een beetje zijn ogen toen ze weer begon te praten. Het was wel vreemd, dat ze ineens zo omgeslagen was. Misschien omdat ze nu toch wel in begon te zien dat ze toch niet veel kans meer zou hebben? Waarschijnlijk, de lol zou dan al wel van hem af zijn voor haar. “What the fuck is jouw probleem? Ik weet niet, niet iedereen zoals ik? Volgens mij had je er een paar maanden geleden anders helemaal geen problemen mee dat er een meisje zoals ik in de buurt was. En ik weet niet wat je hier nou schijnheilig loopt te doen, ik weet niet of het voor die opblaas Barbiepop is of niet, maar volgens mij lustte jij er ook wel pap van in New York.” “Ja, ik was ook zó voor de volle honderd procent erbij met mijn verstand.” En ze kon het weten. Flynn rolde dus ook even met zijn ogen, puur omdat ze het dondersgoed wist. Net zoals hij wist dat zij ook dronken was geweest, maar details.

Chloe had na het gesprek tussen hem en Jade een stap opzij gezet, waardoor zijn arm niet meer achter haar rug lag. Hij keek haar dan ook met opgetrokken wenkbrauwen aan, vooral toen ze ook nog eens de conclusie had getrokken en hem toen geen enkele blik meer wierp. Had hij iets verkeerd gedaan? Hij kon toch moeilijk vertellen over iedereen waarmee hij wat had gehad. En trouwens, Jade zat daar niet eens bij. De twee hadden niks gehad, ze hadden elkaar alleen voor een nachtje gehad, that’s it.
“Ik ben echt fucking in de war…” Hij had zijn handen in de zakken van zijn leren jack gedaan en had even naar de grond gekeken, maar keek toen weer op, richting Chloe. “Chloe..” Begon hij zachtjes, want ergens voelde hij haar een uitleg verschuldigd. Die kwam er echt niet, aangezien ze een stap naar voren zette, zodat ze dichter in de buurt van Jade was dan hij.
Woops, there it is. Het verbaasde hem wel een beetje trouwens, hij had haar nog nooit zo zien doen en ja, hij was het gewoon niet van haar gewend.
Zoals verwacht kaatste Jade de bal terug en moest Flynn wel even slikken toen hij toe stond te kijken, hij wist namelijk van haar onzekerheid en.. Had hij in moeten grijpen? Maar goed, Chloe was zelf naar haar toegegaan, dus misschien ook niet? Bij het duwtje die ze Chloe gaf ging hij wel naar voren zodat hij ongeveer naast Chloe kwam staan, om een volgende duw eventueel tegen te houden, alleen kwam die niet.
Jade draaide zich om met een pirouette waardoor hij opgelucht een zucht liet horen. Mooi, luisterde ze dan eindelijk eens? Jammer voor hem had hij te vroeg gejuicht en was het meisje terug omgedraaid. “O ja, bijna vergeten.” Oh néé. Oh fuck nee. Als ze het waagde dan – “I fucked your boyfriend.” Fuck. Hoe ging hij zich hieruit praten?

“Chloe, ze liegt, serieus.” Probeerde hij haar wijs te maken, nadat hij nog steeds eigenlijk wel met een o-uitdrukking op zijn gezicht stond. “Zeg me alsjeblieft niet dat je alles gelooft wat ze zegt, ik –” Flynn schudde met zijn hoofd en keek even naar de grond. “Het spijt me, ik had het niet zo ver moeten laten komen, ik wist niet dat ze hier óók was.”
“Gaat het?” Voorzichtig, haast twijfelend stak Flynn zijn hand uit zodat ze die kon pakken en vervolgens tegen hem aan zou kunnen staan, zodat hij haar een dikke knuffel zou geven en haar kon zeggen dat ze zich niet veel van haar moest aantrekken, dat ze hartstikke mooi was en alles behalve de namen waarmee Jade haar had benoemd. Maar waarom had hij het gevoel dat ze dat niet ging doen? Dat hij het zomaar ineens verpest zou kunnen hebben, net nu hij haar vertrouwen had? Als dat zo was zou dat echt veel met hem doen, dan zou hij echt even een moment met zichzelf moeten hebben, gezien zijn nieuwe leven zo’n beetje in zou storten. Want Chloe was zijn leven. Alleen had ze dat waarschijnlijk niet eens door. En zoals het er nu uit zag, zou ze dat nooit meer gaan merken ook. He fucked up, really bad. Fuck.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chloe Mendez
Student
Chloe Mendez

Vrouw Aantal berichten : 176

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Is there a sleeping class or something?
Partner: Flynn ♡

BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   ma sep 07, 2015 12:40 am


You're in love, you're in love, you're in love.
Well, she might be hip, might be hot, but baby, she's not me.

Hoe sterk Chloe dit gevecht in was gegaan, hoe gewond ze er weer uit was gekomen. De woorden die zelf had gezegd, waren er makkelijk en zonder problemen uitgekomen. Maar de woorden die Jade zei, die leken recht door haar hart en ziel te gaan, met als enige doel om haar kapot te maken. En dat was waarschijnlijk ook het doel van Jade. En het lukte het meisje aardig. Chloe voelde hoe haar muur afbrokkelde, kon de tranen maar net tegenhouden. Gelukkig was Jade van plan om deze plek te verlaten, want ze draaide zich van haar weg. Opgelucht haalde ze adem, maar Jade ging niet zomaar ze weg. Ze moest nog eventjes een genadeklap uitdelen. “O ja” zei het meisje en Chloe keek op, misschien een excuus? “I fucked your boyfriend.” Met die woorden liep het meisje weg en liet Chloe voor bijna dood achter.

Ze slikte. Dus ze hadden…hadden ze…? Een misselijk gevoel overspoelde Chloe. Vooral omdat zij nog nooit…nee, Chloe was nog gewoon…ja, ze had het nog nooit met iemand gedaan en…misschien was het heel naïef, maar ze had hetzelfde over Flynn gedacht. Nou, niet dus. Chloe voelde haar hart breken. “Chloe, ze liegt, serieus.” Flynn bracht haar uit haar gedachten, maar ze kon nog niet reageren. De brok in haar keel was nog heel erg aanwezig. Nogmaals slikte Chloe, luisterde naar zijn woorden, die normaal gesproken geruststellend hun werk zouden doen. Maar deze keer niet. Ergens voelde ze nu een afstand tussen hen in, alsof er een muur tussen hen in stond. Ze staarde eventjes naar zijn uitgestoken hand. En wat wilde ze die graag vastpakken, zo verschrikkelijk graag, met hem kroelen en zorgen dat het weer goed kwam. Maar het lukte niet. Want wat als er nou iets van waarheid in zat? Als Flynn erachter kwam dat ze helemaal niet zo cool was als hij dacht – dat ze een baby was, omdat ze nog nooit seks had gehad? Dan zou hij toch al snel genoeg van haar hebben?

Langzaam vond Chloe de kracht om op zijn woorden te reageren. “Dus, ze staat hier gewoon een toneelstukje voor te houden? Er zit nergens een kern van waarheid in haar woorden?” begon Chloe en keek Flynn recht aan. Ze deed niet langer haar best om de pijn in haar ogen te verbergen, om te laten dat het haar echt wel heel erg veel deed. Dat haar hart nu eventjes in duizend stukjes lag. “Ik snap het wel hoor, ze is alles wat ik nooit zal zijn” zei Chloe, haar stem werd luider “En ik kan er niets aan doen, want ik heb het nog nooit met iemand gedaan, dus waarschijnlijk zul je me toch wel saai gaan vinden in een paar dagen.” Chloe slikte, boende kwaad in haar ogen, ze wilde niet huilen. Boeiend dat er nu make-up aan haar handen zat, ze ging naar haar kamer en ging forever in haar eentje in bed liggen. “Ik weet nu verdomme niet wat ik voor je ben” ging Chloe toen verder “Als ik net zo voor jou ben als wat Jade voor jou was, dan ga ik nu weg en dan zie je niet meer terug, Flynn, echt niet. Want ik ben niet zo…” Ze was gewoon boos op Flynn. Maar waarom was ze zo boos? Op dit moment kon ze echt niet reëel nadenken.

Chloe sloeg haar oogjes neer, staarde naar de grond. “Nou ja, ik heb in ieder geval weer lekker voor schut gestaan” ging ze toen geïrriteerd en geëmotioneerd verder “Iedereen weet in ieder geval wie ik ben, op een negatieve manier.” Chloe veegde een traantje langs haar oog weg. Ze bukte en pakte haar tas op, die ze tijdens de strijd met Jade per ongeluk had laten vallen. “Ik zie je nog wel…” mompelde Chloe zachtjes en liep toen met hangende schouders weg, als een verslagen dier.

Het was tijd om naar haar bedje te gaan.

_________________

" Well, my aspiration in life would be...
To be
happy "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A diva is a female version of a hustla ~ Flynn & Chloe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Binnen school :: ♢ Kantine-