IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A minute remaining

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: A minute remaining   zo jun 21, 2015 9:06 pm

Ze duwde al haar spullen in haar kluisje en sloot het deurtje terwijl ze al half wegliep. Het kluisje viel vanzelf dicht en op slot en ze liep met een bijna lege tas naar de gangen met alle dorms. Ze moest zigzaggen om allemaal andere studenten die stonden te praten op de gangen, wat een rare plek was om te praten. Er waren veel andere plekken waar je kon gaan staan en dan moest dat natuurlijk in de gang. Het was net zoals meisjes die op de wc gesprekken gingen hebben over jongens, maar dat deed ze zelf ook nog wel. Soms ging een glimlach naar iemand de ze kende, maar verder bleef ze helemaal stil. Haar ogen bleven op de linkerkant van de gang staan om haar kamernummer te zien. Ze zat nog niet lang in deze kamer dus ze liep er nog regelmatig langs en deze keer zou ze dat niet doen. Het kleine sleuteltje in haar hand zat ze omhoog te gooien en haar haar zat half voor haar ogen. Toen ze het goede nummer gevonden had verdween het sleuteltje in het sleutelgat en met wat duwen en trekken, wist ze de sleutel om te draaien. Vandaag had ze met haar kamergenoten afgesproken om hun kamer een hele make-over te geven. Nu was het gewoon zo ... saai. Natuurlijk was het haar initiatief geweest en ze was ook wel blij over het feit dat ze haar instrumenten eindelijk een eigen plekje kon geven. Nu lagen ze namelijk nog overal en nergens. Haar kleine handje duwde licht tegen de deur aan en de deur schoot raar genoeg sneller open dan verwacht. Ze viel bijna de kamer in, maar wist zichzelf te herstellen. Zachtjes sloot ze de deur en ging op haar bed zitten met haar benen over elkaar heen. Ze had een roze korte-mouwen shirt aan dat in haar korte spijker broek gepropt zat. Ze had zwarte-witte schoentjes aan en haar haar lag los over haar schouder. Haar telefoon pakte ze uit haar zak en ze keek naar de tijd. 15:59 was het. Nou, beide meiden hadden nog 1 minuut om aan te komen, of ze waren nog ergens anders in de kamer.

{ Eerst Shay & Lucina
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   zo jun 21, 2015 10:12 pm

Ergens baalde ze er wel van. Het feit dat ze uit haar kamer was gezet door een ruzie en klein gevechtje met haar kamergenotes had niet veel goed gedaan aan haar reputatie. Ook moest ze nog leven met het feit dat twee andere meisjes uit hun kamers waren gehaald om maar aan het 'minimaal drie personen in een kamer' gebeuren te voldoen. Ergens anders maakte het haar ook helemaal niets uit, de mening van een ander zou haar niet veranderen. Met haar handen grabbelde ze in de zakken van haar zwarte high waist short. Zodra ze het metaal van de sleutel voelde pakte ze hem er uit. Aan het ringetje dat er aan zat draaide ze de sleutel rondjes om haar vinger. Aangekomen bij de deur van haar nieuwe kamer stak ze de sleutel in een soepele beweging in het slot. Met een duw van haar schouder tegen de deur ging deze gemakkelijk open, het ding ging normaal stroever. Ze zag Theresa net op haar horloge kijken toen ze binnen kwam. De brunette knikte begroetend naar het meisje. Met een paar snelle passen en een voet afzettend halverwege het trapje kwam Shay terecht op het bovenste bed. Rustig ging ze in kleermakerszit zitten waarna ze haar witte blouseje weer glad streek. Het blouseje had ze in de high waist short gestopt. Met een schuine blik op de klok zag ze dat over enkele secondes het vier uur zou zijn. Nu alleen Lucina nog en dan konden ze beginnen.

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucina Callas
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 16

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming, dans
Partner: I will make you believe you are lovely ♡♪

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   ma jun 22, 2015 4:29 pm

Met vluchtige passen liep Lucina door de gangen, op weg naar de meisjes slaapkamers. Haar snelheid was net geen rennen te noemen, want dan zou een van de leraren haar misschien stoppen om haar daarop aan te spreken en dan zou ze sowieso te laat komen. Ze hield haar pols even voor haar gezicht om de tijd op haar horloge af te kunnen lezen. Een minuut voor vier was het nu, ze had nog maar een minuut om haar bestemming te bereiken. Niet dat het een ramp zou zijn als ze wat te laat zou zijn, er zaten geen gevolgen aan vast. Ze wilde alleen geen slechte indruk maken op haar nieuwe kamergenoten. Ze had geen idee wat voor soort meisjes het zouden zijn, niet dat ze ze nog nooit had gezien, ze kende ze alleen nog niet echt. Het enige wat ze te horen had gekregen was dat ze van kamer moest wisselen omdat er wat problemen waren tussen een paar mensen op een andere kamer. Inmiddels was Lucina bij haar nieuwe kamer aangekomen. Ze graaide in haar zakken naar haar sleutels, het enige probleem was dat ze er niet in zaten. "Verdomme," mompelde ze. De zakken van haar vest misschien. Ook niet. Ze moesten wel in haar tas zitten, anders had ze een probleem. Opgelucht haalde ze adem toen ze de metalen voorwerpen uit har tas tevoorschijn haalde. Ze keek nog eens op haar horloge. 3 over 4. Nouja, het had erger gekund. Voordat ze de sleutel in het slot stak streek ze nog even haar lichtroze gekleurde shirt glad, daarna ging ze de kamer binnen. Theresa en Shay zaten al in de kamer, zoals ze al had verwacht. "Hey," zei ze met een brede glimlach op haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   ma jun 22, 2015 4:54 pm

Een paar seconden voor vier uur kwam Shay binnen. Shay was een meisje met bruine haren en ze had high-waisted shorts aan met een witte blouse. Kort glimlachte ze naar haar en zij ging zitten op het bed boven haar. Nogmaals keek ze op haar telefoon. De tijd was om. Zacht zuchtte ze en stond op. Ze streek het bed glad. Haar bed was bekleed met een wit overtrek en kussensloop en er stonden bloemen op afgebeeld. Theresa had besloten om haar instrumenten maar alvast bij elkaar te pakken tot Lucina zou aankomen. Voorzichtig begon ze alle instrumenten bij elkaar te pakken en ze begon er 1 grote toren van te maken. "Ik denk dat we maar moeten beginnen Shay." Kort keek ze Shay aan. Het ging sneller dan ze had verwacht en al snel had ze al haar instrumenten op een stapel. Haar pols bewoog ze voor haar gezicht en ze zag de tijd. 16:03. Had ze dit binnen 3 minuten voor elkaar gekregen? Zo hé. Daar was ze wel trots op. Nog voor ze naar haar stapel kon kijken kwam nog een meisje binnen met bruine haren. "Hey" Snel draaide ze zich om en keek haar in de ogen. Eerst keek ze haar even serieus aan, maar een glimlach heette haar toch nog welkom. "Heey", zei ze vrolijk. "Nou hebben jullie ideeën?"

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   ma jun 22, 2015 10:31 pm

"Ik denk dat we maar moeten beginnen Shay." Stelde het roodharige meisje voor waarna ze haar instrumenten begon te verzamelen tot op eem grote hoop. In de tussentijd maakte Shay op hoog tempo de bedden op. Een brunette kwam de kamer binnen gelopen met een vriendelijke glimlach op haar gezicht. "Hey," begroette ze de twee meisjes. "Heey", zei Theresa vrolijk terwijl Shay Lucina enkel begroettend toeknikte. "Nou hebben jullie ideeën?" Vroeg het roodharige meisje vervolgens aan de adere twee. De brunette haalde haar schouders op, het maakte haar niet zo veel uit eigenlijk. "Ik vind bijna alles wel prima zo lang het maar een beetje netjes is." Zei Shay rustig terwijl ze naar de kooi van haar hermelijn liep om het beestje te gaan voeren.

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 5:41 pm

Geïrriteerd liep Kate met grote passen door de gangen richting haar nieuwe kamer. Ze had net al haar spulletjes neer gezet toen er een leraar aankwam die haar weer ergens anders heen stuurde. Al struikelend viel ze over haar koffers die zwaar over de grond sleepten. Haar ogen gleden langs alle kamer nummers tot ze uiteindelijk de goede had gevonden. Ze ging voor de deur staan en luisterde. Ze hoorde al verschillende stemmen, wat ze zeiden wist ze niet. Twijfelend stond ze te staren naar de grote houten deur. Aankloppen of niet? Ze was niet echt verlegen, maar het was een beetje raar als ze opeens de kamer binnen zou komen. Snel streek ze nog even haar zwarte jurkje strak en trok ze de witte strik om haar middel nog even goed. Haar haar bond ze snel in een paardenstaart zodat ze er iets verzorgder uit zag en niet als iemand die net het halve gebouw door had gerend. Voorzichtig klopte ze 2 keer op de deur om vervolgens de deurknop naar beneden te duwen en de deur te openen. Toen de deur volledig open was stapte ze de kamer in, haar koffers liet ze vermoeid op de grond vallen. "Ehmm, Haai" Zei ze vrolijk. Ze voelde zich vreselijk, deze meisjes hadden al de tijd gehad om even in gesprek te komen en op het laatste moment komt zij nog even lekker binnen stormen. "Ik ben op het laatste moment overgeplaatst." Twijfelend stond ze daar, het halster van haar paard hing bungelend om haar schouder. Omdat ze zo gehaast haar kamer uit moest had ze geen tijd gehad die weer in haar koffer te doen. Snel liet ze het halster van haar schouder vallen, waarna die met een plof op de grond terecht kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 6:27 pm

"Ik vind bijna alles wel prima zo lang het maar een beetje netjes is.", zei Shay rustig terwijl ze naar de kooi van haar hermelijn liep. Theresa knikte en volgde haar met haar ogen. Huisdieren hebben vond ze geen probleem, zolang ze niet bij haar instrumenten zouden komen "Mee eens.", gaf ze als antwoord op Shay. Een geluid klonk achter haar op de houten deur. Kort keek ze even beide meisjes in de kamer aan en draaide zich daarna om naar de deur. Haar haar viel over haar schouders toen ze haar hand naar de deurknop liet gaan. Ze moest beide handen gebruiken om hem om te kunnen draaien. Nog een meisje met bruine haren kwam binnen en ze liet haar koffers op de grond vallen. Over netjes gesproken, nu lagen de koffers overal. "Ehmm, Haai", zei ze vrolijk. Theresa stond vlak voor haar en moest haar hoofd een beetje omhoog doen om haar aan te kunnen kijken. "Ik ben op het laatste moment overgeplaatst." Oh...nog iemand? Nu waren ze met 4. Dat was druk en aan het halster te zien om haar schouder had ze een paard. Nou het was gelukkig geen dier die in de kamer zelf stond. Ze zette een stapje naar achteren. "Oh", zei ze verbaasd. "Nou je bent net op tijd." Een glimlach ging haar kant uit en ze liep naar het andere stapelbed en seinde ernaar met haar handen. "Jullie mogen zelf uitvechten wie welk bed krijgt.", zei ze lachend. Het was een beetje vanzelf gegaan dat Shay boven sliep en zij onder. Zelf vond ze onder fijner. "Waar zullen we de bedden neerzetten?"

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucina Callas
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 16

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming, dans
Partner: I will make you believe you are lovely ♡♪

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 7:23 pm

Het roodharige meisje in de kamer begroette en vroeg of iemand nog ideeën had. "Ik vind bijna alles wel prima zo lang het maar een beetje netjes is." Was Shay's antwoord daarop. Eerlijk gezegd had ze er zelf nog helemaal niet over nagedacht wat ze met hun kamer zou willen doen. Gewoon, haar spullen een beetje ergens neerleggen zodat ze ze terug zou kunnen vinden. Ze zag Shay naar haar.. wat was het? Een fret? Nouja naar een kooi toelopen. Ze herinnerde zich haar eigen huisdier en keek even het kooitje naarbinnen om te kijken of het diertje nog oké was. Op dat moment klonk er geklop waarna de deur open werd gedaan en er nog een meisje binnenkwam. "Ik ben op het laatste moment overgeplaatst." Zei ze. Een harde plof was te horen toen een paardenhalster van haar arm viel. Theresa stond voor het nieuwe meisje en seinde naar de stapelbedden die in de kamer stonden. "Jullie mogen zelf uitvechten wie welk bed krijgt." Lucina's ogen schoten naar het overgebleven bed en toen naar het nieuwe meisje. "Waar zullen we de bedden neerzetten?" Hoorde ze Theresa vragen. Ze besloot om even haar tassen aan de kant te zetten zodat ze wat meer ruimte hadden en sprong daarna snel op het bovenste bed. "Staan ze niet gewoon goed zo?" Grijnzend keek ze de brunette aan. "Ik hoop niet dat jij het bovenste bed wilde."

Als Kate het bovenste bed wil moeten ze vechten
Wow of ze kunnen like wedden ofzo en dan superdomme dingen doen

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 7:44 pm

"Mee eens." Antwoordde Theresa op haar voorstel om het netjes te houden. Nou de meerderheid telde dus dat was dan al beslist in ieder geval. Er klonk geklop op de deur, omdat er niemand binnen kwam draaide Shay zich naar de deur toe waarop ook Theresa er naar toe liep. Uiteindelijk werd de deur van buiten af toch zelf open gedaan en stond er een brunette in de deuropening. "Ehmm, Haai." Begroette het meisje dat net de kamer binnen was gelopen de andere drie. De brunette knikte weer enkel begroetend. "Ik ben op het laatste moment overgeplaatst." Er klonk een plof van het halster dat het meisje enkele secondes geleden nog vast had gehad. Verklaarde de brunette haar plotselinge binnenkomst. Shay knikte bevestigend op haar woorden, ze zat dus weer in een kamer van vier. "Oh", bracht Therese wat verbaasd uit. "Nou je bent net op tijd." Vertelde het roodharige meisje vervolgens waarna ze een gebaar naar het stapelbed maakte. "Jullie mogen zelf uitvechten wie welk bed krijgt," verduidelijkte Theresa haar handeling. Bij hun was het eigenlijk vanzelf gegaan, Theresa wilde graag onderaan en zij zelf graag bovenaan dus waren er geen problemen geweest. "Waar zullen we de bedden neerzetten?" Vroeg de roodharige vervolgens aan de andere drie. Shay haalde enkel haar schouders op, het maakte haar allemaal niet zo bijzonder veel uit. Lucina zette haar tassen aan de rand van de kamer weg waarna ze op het bovenste bed sprong. "Staan ze niet gewoon goed zo?" Zei ze vragend. "Ik hoop niet dat jij het bovenste bed wilde." Vervolgde ze met een grijns naar het nieuwe meisje. Dat kon nog wel eens een heel gedoe worden. Shay draaide zich weer om en pakte wat voer uit het kastje waarop de kooi van Yoru stond. Terwijl ze de brokjes in het bakje deed draaide ze haar hoofd naar het nieuwe meisje. "Hoe heet je? Ik ken je niet."

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 8:35 pm

"Ik hoop niet dat jij het bovenste bed wilde." Moeilijk keek ze naar de bedden. Eigenlijk dus wel, maar aan de anderen kant. Ze was nogal een nacht braker, dus onder was wel beter. Ze haalde haar schouders op. "Nee hoor, ik neem het onderste wel." Ze had toch altijd behoefte aan een nachtkastje en dat was handiger als je onder sliep. Hoewel ze er geen probleem mee had onder te slapen was ze licht geïrriteerd dat het andere meisje in plaats van het gewoon even te vragen snel haar plek bemachtigden. "Hoe heet je? Ik ken je niet." Ze schrok op uit haar gedachte en keek naar de persoon die de vraag stelde. "Oja, sorry. Ik ben Kate, Kate Austen om precies te zijn. Ik ben nieuw op deze school." Ze pakte haar koffers op en schoof ze wat meer naar de muur toe zodat niet iedereen er meteen over zou struikelen. "Hoe heten jullie?" Vroeg ze waarna ze iedereen om de beurt aan keek. Eigenlijk wilde ze nu het liefst zo snel mogelijk de kamer uitvluchten en naar de stallen gaan. Maar dat werd hem niet. Het zag er uit alsof ze bezig waren met het opnieuw inrichten van de kamer. "In welke kast kan ik mijn spullen kwijt?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 9:15 pm

Het roodharige meisje keek om zich heen. Een kamer vol met brunettes, geweldig. Het was alsof ze het expres hadden gedaan. Ze luisterde aandachtig naar de gesprekken die werden gevoerd en ze moest lachen toen Lucina het bed op sprong. Voorzichtig ging ze tegen de deur aanstaan en kon geschreeuw horen vanuit een andere kamer. Wat was er daar aan de hand? Nou, zij moest haar aandacht hier houden. Toen stelde Shay een best belangrijke vraag die Ther ontglipt was. "Hoe heet je? Ik ken je niet." Daar stelde ze een goede vraag. Ze had geen idee wie dit was en ze keek de nieuwe brunette aan. "Oja, sorry. Ik ben Kate, Kate Austen om precies te zijn. Ik ben nieuw op deze school. Hoe heten jullie?" Vroeg ze waarna ze iedereen om de beurt aan keek. Het roodharige meisje glimlachte. "Mooie naam.", zei ze vrolijk als antwoord. "Ik ben Theresa." De anderen zouden hun namen vanzelf wel invullen. "In welke kast kan ik mijn spullen kwijt?", vroeg ze een kleine stilte later. Ther bleef staan en wees naar een grote houten kast in de hoek. De kast had een grote spiegel op de deur en had twee aparte deuren, waar ook twee aparte spiegels op zaten. Daar zouden Lucina & Kate hun kleren kwijt kunnen. Net zo'n kast stond ook aan de andere kant van de kamer, daar zouden Shay & Theresa hun kleren kwijt kunnen. De kamer was best groot eigenlijk. Het had wit behang en een groot raam aan de achterkant. De badkamerdeur zat in een klein gangetje waar ook de ingang zat en in de kamer zelf zat haar stapelbed en kast aan de rechterkant en die van de andere twee aan de linkerkant. De kasten stonden naast het grote raam en de bedden stonden tegen de muren aan. Ieder bed was anders bekleed en de muren waren erg saai wit. Zelf had ze al haar make-up, haarborstels en dergelijke al in de badkamer gedropt en al haar kleren zaten al in de kast. Haar koffer was dan ook al verdwenen onder haar bed, helemaal leeg natuurlijk. Het schreeuwen in de kamer naast die van hen leek alleen maar erger te worden en nu zouden de anderen, die niet bij de deur stonden, het misschien kunnen horen. Een beetje verbaasd keek ze naar de deur.

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucina Callas
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 16

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming, dans
Partner: I will make you believe you are lovely ♡♪

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   di jun 23, 2015 10:35 pm

Het meisje zei dat ze het onderste bed prima vond. Gelukkig maar, dan hoefde er ook geen gedoe over te zijn, ze leek haar wel aardig. "Hoe heet je? Ik ken je niet." Vroeg Shay aan de nieuwkomer. Opzich wel handig om te weten ja, besefte ze zich nu. "Oja, sorry. Ik ben Kate, Kate Austen om precies te zijn. Ik ben nieuw op deze school. Hoe heten jullie?" Ze keek hen omstebeurt aan. Theresa antwoordde en noemde haar naam. "Lucina Callas," stelde ze zich voor terwijl ze kort een peace teken met haar hand maakte. Kate vroeg naar een kast en Theresa wees er naar een. Lucina volgde het met haar ogen, ze had zelf ook nog een kast nodig om haar kleren in op te bergen. Er stonden twee kasten in de kamer. Ze nam aan dat zij e. Kate er een zouden delen en Shay en Theresa de ander. Er kwam wat geluid vanuit een andere kamer, geschreeuw ofzo, maar ze besloot er maar even geen aandacht aan te besteden. Ze sprong het bed af en liep met haar koffer naar de kast die Kate toegewezen kreeg toe. "Is het goed als ik hier ook alvast even m'n spullen in kan dumpen?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   wo jun 24, 2015 3:54 pm

"Nee hoor, ik neem het onderste wel." Had de brunette nog gezegd. Echter kon je er wel een beetje uit opmaken dat ze daar over loog. "Oja, sorry. Ik ben Kate, Kate Austen om precies te zijn. Ik ben nieuw op deze school." Stelde Kate zich voor terwijl ze haar koffers tegen de muur schoof. "Hoe heten jullie?" Vroeg het meisje vervolgens terwijl ze iedereen omstebeurt aan keek. "Mooie naam." Antwoordde Theresa eerst vrolijk voor ze zichzelf voorstelde. "Ik ben Theresa." Shay had al bedacht dat ze de andere twee eerst zich zou laten voorstellen aangezien ze zelf nog met haar hermelijn bezig was. "Lucina Callas," stelde Lucina zich al snel voor. "Shay Kunai," zei de brunette na de rest. "In welke kast kan ik mijn spullen kwijt?" Vroeg Kate vervolgens aan de drie meisjes. Theresa wees een van de twee houten kasten in de kamer aan. Die kast was voor Kate en Lucina aangezien Theresa en Shay hun spullen al in de andere kast hadden gelegd. Ergens uit een andere kamer klonk wat geschreeuw, de brunette trok zich er niets van aan. Het was om te beginnen niet verstaanbaar en geschreeuw kwam wel vaker voor. "Is het goed als ik hier ook alvast even m'n spullen in kan dumpen?" Hoorde ze Lucina zeggen, ze was van het bed gesprongen en stond met haar koffer voor de kast. "Het ís jullie kast," zei Shay terwijl ze het voer terug in het kastje zette. De brunette stak haar armen boven zich uit en maakte zich lang om zich zo uit te rekken. Zodra ze weer plat op haar voeten stond met haar armen naar beneden keek ze even in de kamer rond. "Ik ga me even omkleden, dat beweegt wat fijner dan dit," zei ze rustig terwijl ze richting de kast van Theresa en haar liep. Rustig zwaaide ze de deur open en keek even over de stapeltjes kleren en wat er aan de hangers hing. Handig maakte ze de knoopjes van de short los en liet die op de grond vallen. Een zwart wit sportbroekje pakte ze uit de kast en deed die aan. Vervolgens trok ze met gekruiste armen haar hemdje over haar hoofd. Losjes hield ze het hemdje in haar hand terwijl ze in de kast keek zoekend naar een makkelijk shirt.

{Broekje}

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   wo jun 24, 2015 4:07 pm

Nadat iedereen zich had voorgesteld was het dus duidelijk dat ze op de kamer zat met, Theresa, Lucina en Shay. Theresa had gewezen naar een grote houten kast naast het raam. Aan de kant van de kamer waar zij sliep. Ze pakte haar koffers en liep richting de kast. "Is het goed als ik hier ook alvast even m'n spullen in kan dumpen?" Vroeg Lucina. Kate knikte en deed de kastdeur open. De kast was redelijk groot, aan elke kant waren er even veel plannen als hangers. "Neem jij de linker helft? Dan neem ik de rechter helft." Ze ging er vanuit dat dat wel prima zou zijn. Het was namelijk precies het zelfde. "Ik ga me even omkleden, dat beweegt wat fijner dan dit," Terwijl Shay zich aan het omkleden was ritste Kate haar koffer open. Dit was dan ook gelijk de koffer met alle paarden spullen er in. Ze besloot 2 van de plankjes te gebruik hier voor en begon het in de kast te schuiven. Het bovenste plankje voor shirts waarin ze reed en paardrijbroeken, en die daar onder voor al haard wedstrijd kleding. Haar cap en anderen dingen zo als paarden borstels stopte ze in een aparte plastic tas zodat ze die later in haar stal kast kon doen. Deze spullen had ze immers toch alleen nodig als ze ging rijden en die konden dan net zo goed alvast bij Quento liggen. "Hoe heten jullie huis dieren?" Vroeg ze vervolgens, waarna ze naar de huisdieren van Shay en Lucina keek. Ze had altijd al van dieren gehouden dus een probleem vond ze het niet. Voordat ze het wist was ze alweer klaar met de paarden koffer en begon ze aan de koffer met haar anderen kleding. Die ze een voor een netjes op de 3 overgebleven planken legden. Een aantal dingen hing ze dan ook op en al haar schoenen zetten ze onder het hang gedeelte neer. Vervolgens pakte ze een foto uit haar koffer met haar en haar paard er op en zette die op het nachtkastje die naast haar bed stond. "Vinden jullie het een probleem als ik deze foto hier neer zet?" Het was dan wel haar nachtkastje, iedereen kon het zien en ze zou het best begrijpen als haar kamergenote niet de hele dag tegen haar gezicht aankeken die ze zo ie zo al wel zouden zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   do jun 25, 2015 7:55 pm

Vervolg hierop: http://pacific-high.actieforum.com/t20p15-ugh-hi-alison

Wow, oké, ja, ehmm... Dat was niet zo'n succes geweest. Rood aangelopen leunde de verwarde jongen tegen de muur. Naja, hij wist nu in elk geval welke kamer het wel was. Nu maar hopen dat Theresa aanwezig was, anders werd het helemaal mooi. Hij haalde zijn hand door zijn haar en trok zijn shirt weer goed. Hij zuchtte en draaide zich om naar de deur. Hij bracht zijn rechterhand naar de deur en zijn knokkels kwamen drie keer zacht tegen de deur aan. Vervolgens zette hij een stapje naar achteren en deed zijn handen in zijn zakken. Hij beet zenuwachtig op zijn onderlip terwijl hij geduldig afwachtte.

{{ Ik heb maar even een soort van stukje geskipt met de hoop dat het goed uitkomt met hoe dat vorige topic gaat lopen aangezien jullie zo aan het zeuren waren ^^

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   do jun 25, 2015 9:17 pm

Er gebeurde veel in de kamer. Shay begon zich om te kleden, terwijl verschillende anderen een gesprek begonnen te voeren. Ther had haar hoofd er helemaal niet bij eigenlijk. Ze had zich naar beneden laten zakken tegen de muur en luisterde nog een beetje mee met de gesprekken die werden gevoerd. "Vinden jullie het een probleem als ik deze foto hier neer zet?", zei Kate en Theresa liet haar blik een beetje afwezig naar naar de foto glijden. Er stond een paard op en zijzelf. "Ga je gang.", zei ze op haar vrolijke manier. Het gepraat/geschreeuw aan de andere kant was gestopt en Ther was eigenlijk wel heel nieuwsgierig naar wat het was geweest. Ze kon altijd even om het hoekje kijken. Voorzichtig stond ze op en liep naar de deur. Ze zette beide handen op de deurknop en net toen ze de hendel naar beneden wou drukken klonken er drie klopjes op de deur. Het was erg zacht en of de andere het hoorden wist ze niet, maar zij kon het zelf ook maar net horen. Langzaam duwde ze de deurknop naar beneden en wist wat met duwen en trekken de deur open te krijgen. Het ging helaas niet erg soepel en ze viel dan ook bijna achterover toen de deur ineens openvloog. Ze keek omhoog. Jae, de jongen die ze eerder had ontmoet stond voor de deur. Wat deed hij hier? Nog voordat ze die vraag kon stellen bedacht ze zich iets. Shay... shay stond daar net nog met bijna niks aan en ze leek niet zo'n meisje die zo graag haar lichaam wou laten zien aan de eerste de beste jongen die ze zag. Geschrokken pakte ze de deur met haar rechter hand en trok de deur zo dicht dat hij alleen haar nog kon zien. "5 seconden", zei ze me een korte glimlach zijn kant op. Daarna draaide ze zich om, maar bleef voor de kleine opening staan van de deur. Zijzelf had Shay nog nooit boos meegemaakt, maar iets in haar zei dat ze dat ook niet wou meemaken.  

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   zo jun 28, 2015 6:33 pm

"Hoe heten jullie huis dieren?"  Werd er door Kate gevraagd terwijl de brunette zich omkleedde. Shay draaide haar hoofd naar haar kamergenoote zodat ze die kon aankijken tijdens haar antwoord.  Dat soort normen waren er vanaf kinds af aan bij het meisje ingegaan. "Hij heet Yoru," antwoordde ze rustig waarna ze zich weer tot de kast wendde. "Vinden jullie het een probleem als ik deze foto hier neer zet?" Werd er vervolgens door Kate gevraagd. "Ga je gang." Beantwoordde Theresa de vraag, waarschijnlijk was toch iedereen het er wel mee eens geweest. Vanuit haar ooghoek zag Shay hoe het roodharige meisje richting de deur liep. Op het moment dat ze die wilde openen klonken er drie, bijna onhoorbare, kopjes. Shay draaide zich naar de deur om toe te kijken hoe Theresa met heel wat geduw en getrek de deur open kreeg. Zodra er beweging in de deur kwam verloor het meisje haar evenwicht waardoor de deur helemaal open zwaaide. In de deuropening stond een jongen, Jae, die ze al eerder had ontmoet. Daar stond ze dan in haar joggingsbroekje en bh. Tot haar geluk reageerde Theresa nog een klein beetje snel en trok de deur een stuk verder dicht zodat alleen zij door de spleet te zien was. "5 seconden", hoorde Shay haar zeggen waarna ze zich met haar gezicht weer naar de kamer draaide. Langzaam voelde de brunette woede in haar opborrelen, ze stond in vuur en vlam, haar vuisten jeukte. Snel pakte ze het eerste beste T-shirt uit de kast, trok het over haar hoofd en liep richting de deur. Met haar linker hand pakte ze de deur vast om deze verder open te doen terwijl ze met haar rechterhand Theresa probeerde opzij te duwen. Zo kwam ze op de gang terecht, oog in oog met Jae. "Pervert," siste ze met een blik in haar ogen die kon moorden. Haar voeten draaide ze in, zette zich af en mikte een zijwaartse schop richting Jae's zij.

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   zo jun 28, 2015 10:47 pm

Er werd wat aan de deurklink getrokken waarna de deur openschoot. Theresa stond - of eigenlijk hing - in de deuropening. Jae glimlachtte blozend. "Hee, Theresa. Ken je me nog? Ik eehh, ben die bosjesjongen van laatst..." het spreken ging niet helemaal vloeiend en hij keek haar verlegen aan. Hij kneep zijn rechterhand tot een vuist. Zijn blik ging even over haar heen. Oh ja wat leuk nou weer, zowat al haar kamergenoten waren er. Ongemakkelijk stak hij zijn hand op als begroeting. Een van de meisjes had geen shirt aan, maar hij had vandaag al schaarster geklede meisjes gezien, dus hij richtte zijn aandacht al snel weer op Theresa. "5 seconden." Ze draaidde zich om en blokkeerde zo zijn zicht. Hij wachtte geduldig af en schrok dan ook toen de deur verder openvloog. "Pervert," he wat?? De brunette keek hem wel heel boos aan. "Ook een goedemiddag Sh-.. Auw fack! Waarom.." Het meisje had hem hard in zijn zij geschopt. Verbaasd stapte hij naar achteren en keek Shay kwaad aan. Waar sloeg dat nou weer op? "Sjongejonge wat heb ik nu weer fout gedaan." Hij wreef met een vertrokken gezicht over zijn pijnlijke zij.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   zo jun 28, 2015 10:53 pm

"Hee, Theresa. Ken je me nog? Ik eehh, ben die bosjesjongen van laatst..." Hoorde Kate de jongen in de deur opening zeggen. Hij stak zijn hand op als begroeting en Kate zwaaide terug. Het woord bosjes jongen maakte haar een beetje bang, waarom noemt hij zich zelf bosjes jongen. Op dat moment trok Shay woedend de deur open. "Pervert! Riep ze waarna ze de jongen heel hard in zijn saai trapte. "Ook een goedemiddag Sh-.. Auw fack! Waarom.. Sjongejonge wat heb ik nu weer fout gedaan." Kate kon een kleine lach niet onderdrukken maar al snel herstelde ze zich. Ze liep naar voren en pakte de arm van Shay beet en trok haar een klein stukje naar achter. Niet gemeen of hard, maar gewoon kalm en rustig. Op deze manier hoopte ze een beetje te voorkomen dat de jongen nog een schop kreeg. "Ehmm, hoi.""Wat was je naam?" Ze keek Jae vragend aan. Ze hoopte dat Shay iets gekalmeerd was aangezien ze blijkbaar behoorlijk door het lint kon gaan. Waardoor Kate zich eigenlijk veiliger voelde, nu wist ze in ieder geval dat ze iemand op de kamer had die goed van zich af kon slaan.

_________________

Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   ma jun 29, 2015 12:10 am

"Hee, Theresa. Ken je me nog? Ik eehh, ben die bosjesjongen van laatst...", had hij gezegd en Ther had gelachen. "Natuurlijk ken ik die bosjesjongen nog." Haar hoofd had ze wat scheef en het viel haar op dat hij een rood gezicht had. Nouja, nu kwam Shay eraan gelopen hoor. Ze zag er boos uit en Theresa vreesde voor haar leven. Toen ze aankwam duwde ze verassend genoeg haar opzij. Daarbij vloog ze best hard tegen de muur met haar hoofd, maar niet zo hard als de klap die Jae in zijn zij kreeg. Een beetje verward van de klap keek ze toe, daarna handelde ze snel. "Shay!", riep ze hard. Kate trok haar van hem weg en ze keek geschrokken naar zijn zij. "Sjongejonge wat heb ik nu weer fout gedaan.", gaf hij als reactie. Met haar hand wreef ze over de zijkant van haar hoofd die hard tegen de muur was gegaan. "Gaat het? Dat was mijn schuld, sorry." Ze gaf hem een zachte speels duw op zijn onderarm en nam daarna Shay van Kate over. Shay was heel wat sterker dan haar, maar hopelijk zou ze het niet erg vinden als ze haar voorzichtig weg duwde. Ze had namelijk Jae een erg harde schop gegeven. Achter haar liet ze Shay los. Ja, ze was boos op Shay, maar dit liet ze niet merken. Kate begon een gesprek met hem en al wou ze de vraag wel voor hem invullen ze deed het niet. Met haar hand nog op haar hoofd ging ze weer tegen de opening van de deur staan. Ze bleef echter wel stil.

{ iPad post, dus kunnen fouten in zitten. ^^

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   wo jul 01, 2015 7:53 pm

"Ook een goedemiddag Sh-.. Auw fack! Waarom.." Bracht de jongen uit nadat haar schop in zijn zij was aangekomen. Terwijl Jae een stap naar achter zette, maakte Shay zich klaar voor een eventuele tweede aanval. "Sjongejonge wat heb ik nu weer fout gedaan." Zei Jae nog voordat Kate naar haar toe kwam lopen en haar aan haar arm weg trok. "Shay!" Bracht Theresa niet al te vrolijk uit. De roodharige gaf de jongen nog een zacht duwtje waarna ze Shay van de brunette over nam. Nee haar vast houden maakte haar alles behalve vrolijk, dat was een van de dingen waar ze absoluut niet tegen kon. Echter wist ze ook dat als ze zou doen wat ze wilde ze de kans liep om geschorst te worden, en daar had ze dan ook nog net geen zin in. Theresa bracht haar weer naar de deur en duwde haar lichtjes de kamer binnen. Eenmaal weer binnen sloot ze even haar ogen en kneep hard in haar vuisten. Houd. Je In. Zei ze een paar keer in haar hoofd tegen zichzelf. Vervolgens opende ze haar ogen weer, nam een aanloopje, zette haar hand op het bovenste bed en maakte een soort hoogspringsprong zodat ze op haar rug op haar bed terecht kwam. Daar sloot ze haar ogen weer, houd je rustig.

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A minute remaining   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A minute remaining
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Binnen school :: ♢ Slaapkamers :: ♢ Meiden afdeling-