IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ✗ Allan Frair ✗

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allan Frair
Student
avatar

Man Aantal berichten : 254

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Dans
Partner: Kinda lost the count

BerichtOnderwerp: ✗ Allan Frair ✗   zo jun 28, 2015 1:58 pm


"Dance first, think later. It's the natural order."
Allan Frair
17 Y/o
California // San José
Junior
Eddie Redmayne
CHARACTER

Allan is wat je noemt een ‘mooiboy’. Hij is knap, en houdt van de aandacht van meisjes. Hij komt dan ook vaak met nieuwe meisjes aan en raakt deze dan weer snel kwijt. Omdat het hem zo vaak lukt meisjes te krijgen is hij zelfverzekerd en een beetje arrogant geworden. Hij is echter wel heel aardig, al kan hij soms wat uitdagend zijn. Als je dan tegen hem in gaat vind hij dit alleen maar leuk. Ook is Allan een beetje onoplettend, waardoor hij vaak tegen anderen oploopt of iets niet meer terug kan vinden omdat hij het even ergens heeft neergegooid.

Verder is hij wat over beschermd over zijn zus Nyx. Ze zijn samen opgegroeid en hij heeft vaak gezien dat ze werd gepest met haar seksualiteit. Hij weet echter dat ze dit zelf gênant en irritant vind, dus doet hij het achter haar rug om. Als je haar beledigt kan je een vechtpartijtje na school verwachten.

HISTORY

Allan is geboren op 29 Juli, op een snikhete dag in Callifornia. Hij was het jongste kind van een gezin met drie broers. Ellijah van tien en Dylan van vier waren zijn grote voorbeelden, en hij groeide gelukkig tussen hen op. Met zijn ouders ging het echter minder goed, zijn moeder was veel weg voor haar werk, en zijn vader probeerde deze tijd goed te met veel cadeautjes. Ze kregen en mochten alles wat ze wilden.
De paar dagen dat hun moeder thuis was was de spanning om te snijden. Ze was behoorlijk streng en zelden echt aardig tegen haar zoons. Gelukkig was ze meestal niet meer dan een maand per jaar thuis.

Op zijn derder kreeg Allan een zusje. Het was een geadopteerde indo, genaamd Nyxeria. Ze was een jaar ouder als hij, en bracht weer een hoop leven in huize Frair. Zijn moeder had al die tijd een dochter gewild, en nu ze die had ging ze meer thuis werken. Ze werd best close met Nyx, en haar zoons werden genegeerd. Vader zag dit niet, was dolgelukkig dat zijn vrouw eindelijk weer thuis was. Dus ging Allan heel vaak buitenspelen met zijn broer Dylan, die nu zeven was. Ellijah was niet vaak thuis, sprak af met vrienden of maakte huiswerk, dus deed hij veel met Dylan.

Maar op een gegeven moment werd ook Dylan te oud voor ‘spelen’. Toen Allan vijf jaar was – en hij dus negen – speelden ze veel minder samen. Hij moest van zijn moeder op pianoles. Één keer per week kwam er een man naar zijn huis die hem een uur lesgaf. En dan moest hij van zijn moeder elke dag minimaal een uur oefenen, dat werd strikt gemeten.
Toen Nyx op dansles ging, wilde Allan gaan kijken. Gewoon om die sleur te ontsnappen, en zijn moeder. Ruim een jaar zat hij naast de zijlijn te kijken naar hoe zijn zus danste. Zo iets wilde hij ook! Toen hij een jaar later zelf een hobby mocht kiezen was dat al meteen duidelijk. Allan wilde dansen, net als Nyx. Hij ging op ballet, wist op die leeftijd nog niet dat het eigenlijk een meisjessport was. Toen hij er op latere leeftijd mee werd gepest bleef hij toch doorgaan. Het was zijn passie.

Op zeven jarige leeftijd kreeg zijn moeder kanker. Ze stierf een jaar later. En ook al waren ze niet zo close geweest, toch deed het pijn. Des te meer, omdat hij nooit de liefde had gekregen die hij had verdiend.
Vanaf dat moment gingen hij en Nyx meer met elkaar om, hun relate was te vergelijken met bff’s. En ook al had Allan zelf vrienden, hij maakte altijd tijd voor Nyx. En het ging allemaal hartstikke goed.

En toen kwam de puberteit. Allan begon steeds meer interesse te krijgen in meisjes, aangezien ze die thuis niet hadden. (Hij zag Nyx meer als een jongen.) Toen hij 13,5 was kreeg hij zijn eerste vriendinnetje. Dat ging na een maandje uit. En zo kreeg hij steeds vaker vriendinnetjes, hij begon het als een soort hobby te zien. Ook al voelde hij zich altijd wel aangetrokken tot de meisjes.

Middle school was klaar, Allan mocht naar High school. Samen met Nyx besloot hij om naar Pacific high te gaan. Het was ver van huis, maar daar konden ze wel veel meer gaan dansen. Op die school maakte hij kennis met Hiphop, een stijl die hem beviel. Hij besloot om buiten school Hiphoples te nemen, omdat het iets anders was als dat strakke ballet. En zo ging hij steeds meer dansen, steeds meer verschillende stijlen uitproberen. Aangezien zijn vader weer meer was gaan werken kwam hier genoeg geld voor binnen, en maakte Allan met veel verschillende stijlen kennis. Salsa, Breakdance, Stijldansen, Mordern, Robot etc. Hij vond het geweldig, maar bleef uiteindelijk toch hangen bij Ballet en Hiphop.

@ by Kíli from Deathvalley

_________________


"Life isn't Frair" // Meet Allan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✗ Allan Frair ✗
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Algemeen :: ♢ Voorstellen :: ♢ Karakterkaarten-