IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Boo Boo Wynter
Student
Boo Boo Wynter

Man Aantal berichten : 147

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dance dance, dáánce~
Partner: The head never rules the heart but just becomes a partner in crime

BerichtOnderwerp: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   do jul 09, 2015 5:29 pm

Zijn hart klopte als een razende, terwijl zijn motor over de voetpaden raasde. Door het gesuis van de wind heen kon hij de auto zich horen. De politie. Ze zaten hem op de hielen. En Boo Boo wist maar al te goed waarom. Zijn motor was geen gewone, waarmee je over route '66 zou kunnen touren. Die van hem was een crossmotor. Gebouwd voor speciale, zanderige circuits. Verboden voor de openbare weg. Maar hé, als je een hekel had aan openbaar vervoer en te lui was om te gaan lopen, dan was dit de beste oplossing toch? Boo Boo vond van wel. Enkel was het jammer van die achtervolgende honden, die zijn plezier wouden bederven. Het feit dat hij nu voor hen op de vlucht sloeg, maakte het voor hen ook niet veel leuker. Payback bitches.
Vluchtig keek Boo Boo over zijn schouder, vervolgens weer voor zich uit en zag rechts een voetgangers tunnel. By god, wat hoopte hij dat hij daar niemand zou raken. Onverwachts remde de jongen bij, gooide zijn stuur de gewenste richting op en gaf weer vol gas. Gehaast schoot zijn blik van de ene kant naar de andere kant, overige wandelaars ontwijkend of ander loslopend wild. Geen politie die hem daarin volgen zou. Alhoewel, daar ging hij vanuit. Een auto was in dat opzicht gevaarlijker dan een motor.
Al zigzaggend en rijdend door afgelegen straatjes, verloor hij de politie uit het oog. Of beter gezegd: Ze verloren hém uit het oog. Triomfantelijk zette Boo Boo zijn motor stil, verborgen tussen twee containers die in een doodlopend straatje stonden. Zijn vluchtige vingers maakte het keelriempje van zijn helm los, waarna hij die afzette en aan het stuur hing. Prima. Daar was hij van af. Om enkel onherkenbaar te blijven had hij nieuwe kleren nodig. Geheid dat ze zijn beschrijving hadden. Al grijnzend zette hij zijn speeltje op slot en liep -nogal op zijn hoede- de straat uit, richting de winkels. Ietswat ongemakkelijk keek de jongen om zich heen, hopend dat niemand het was opgevallen.


[&OPEN]

_________________

" Hips do not lie "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avril Pierce
Student
Avril Pierce

Vrouw Aantal berichten : 60

Studenten ID
Leeftijd: 17 years
Favoriete les: Dans
Partner: It's hard to see the pain behind the mask. Bearing the burden of a secret storm

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   za jul 11, 2015 7:30 pm

De vier felblauwe wieltjes van het skateboard raasde over de betonnen grond. De korte blonde haren van het meisje wapperde wild om haar hoofd bij elke keer dat ze zich afzette om sneller te gaan. Vluchtig keek ze over haar schouder naar de drie mannen die achter haar aan kwamen gerend. Ze leken niet echt vrolijk, sterker nog, ze waren behoorlijk pissig. Het was haar eigen schuld, maar toch ook weer die van hun. Ze had, uit een oude gewoonte, een appel van een kraam gepakt zonder te betalen. Doordat ze op haar skateboard was, daarom dus snel en de verkoper met iemand bezig was had ze verwacht dat niemand haar zou zien. De vrouw waarmee de verkoper aan het praten was had het echter gezien en vier agenten achter haar aan gestuurd. De mannen hadden achter haar aan gerend tot ze op een ander pleintje waren aangekomen. Daar was Avril haar typische krappe bochten gaan maken om de agenten heen en had ze het klokkenhuis op het hoofd van een agent kapot gedrukt. Daarna was ze er weer vandoor gegaan om er nu achter te komen dat de andere drie haar nog volgde. Vanuit haar ooghoek zag ze een redelijk smal zijstraatje, daar sloeg ze in om vervolgens vol tegen iemand op te knallen. De klap deed haar van haar skateboard afvallen, die zonder haar nog een stukje verder de straat in reed. "Dammit," siste het meisje terwijl ze met haar bruine ogen omhoog keek naar een van de agenten die achter haar was gaan staan. Dankzij een onverwachtse botsing was ze er bij, iets wat vroeger niet zou snel zou zijn gebeurd. De blondine moest toegeven dat ze het inmiddels wel een beetje verleerd was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Boo Boo Wynter
Student
Boo Boo Wynter

Man Aantal berichten : 147

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dance dance, dáánce~
Partner: The head never rules the heart but just becomes a partner in crime

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   za jul 11, 2015 8:59 pm

Het plan was om zich in de menigte te mengen, op te gaan tussen de mensen zodat hij niet langer meer zou opvallen. Vaak genoeg had hij die manoeuvres in films gezien en wat in films kon, kon in real life toch ook wel? Proberen kon in ieder geval altijd. Eenmaal keek Boo Boo ongemakkelijk rond. Het had een kick gegeven dat hij aan de politie ontsnapt was, maar nu hij onopvallend moest doen, leek dat haast onmogelijk  door de spanning. Want wat als ze hem wél te pakken kregen? Wat als ze zijn motor in beslag zouden nemen? Dat zou een regelrechte ramp zijn. Hoewel dansen een grote passie was, was racen dat ook. En zijn verzorgers zouden echt niet zomaar een nieuwe motor voor hem kopen. Eindelijk had Boo Boo de ballen het steegje uit te lopen, niet verwachtend dat iemand met behoorlijke snelheid tegen hem aan zou knallen. Door de onverwachte klap verloor de zwartharige jongen zijn evenwicht en viel achterover. Vaagjes hoorde hij wat voorbij rollen, maar zijn aandacht was volledig bij de andere mensen. Er lag een blondine op de grond, die op de voet gevolgd werden door... Agenten. Verdomme! Leek het nog net zo goed te gaan! Koortsachtig dacht Boo Boo na. Ze mochten zijn voertuig niet vinden. Net zo min dat ze dat meisje, voor wat ze ook gedaan mocht hebben, in de boeien moesten slaan. Plots kwam er een idee bij hem op, waarna hij een arm om zijn ribben sloeg. Zijn gezicht trok een gepijnigde uitdrukking, terwijl hij zich onrustig van zijn ene zij, naar de andere zij rolde. 'Au.. Au..' Kreunde Boo Boo. 'M'n schouder.. M'n ribben. Zoveel pijn.' Voor een fractie lag de jongen stil, wierp hij een blik op het meisje en knipoogde zo onopvallend mogelijk. Nu nog hopen dat ze mee zou spelen. Wellicht dat de agenten dan zorgzaam zouden zijn en niet in ongewilde actie kwamen. Daarna zouden ze als surprise kunnen ontsnappen. Boo Boo zag het al helemaal gebeuren, maar besefte zich ergens dat die kans erg nihil was.

_________________

" Hips do not lie "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avril Pierce
Student
Avril Pierce

Vrouw Aantal berichten : 60

Studenten ID
Leeftijd: 17 years
Favoriete les: Dans
Partner: It's hard to see the pain behind the mask. Bearing the burden of a secret storm

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   ma jul 13, 2015 2:19 pm

Daar zat ze dan, op de grond met een agent achter haar. Haar skateboard was een stuk verderop gerold, kans op ontsnapping 0. Lichtelijk geïrriteerd keek ze om hoog naar de mannelijke agent, hij was echter niet op haar gefocust maar het persoon waar ze tegen aan was gereden. 'Au.. Au..' Klonk er kreunend, een mannenstem. Verbaast keek Avril richting de jongen, hij rolde wat van zijn ene naar zijn andere zij en had zijn armen om zijn lichaam geslagen. 'M'n schouder.. M'n ribben. Zoveel pijn.' Wacht, wat? Zo hard had ze hem toch niet geraakt? Ze haalde, voor de agenten onmerkbaar, opgelucht adem bij het zien van een knipoog haar kant op. Dat kwam eigenlijk best mooi uit, iemand die mee speelde. Avril slaakte een geïrriteerde zucht. "Hallo gaan hem helpen dan," zei ze met een geïrriteerde en wat bezorgde stem tegen de agenten. De mannen leken even in paniek terwijl ze druk tegen elkaar fluisterde. Een van de mannen draaide zicht uiteindelijk om en liepen het steegje uit. Die ging waarschijnlijk weer verder met zijn werk. De andere twee gingen op hun hurken links en rechts van de jongen zitten. De blondine sprong overeind om met een paar snelle passen richting haar skateboard te lopen. De twee agenten zagen er wat onbeholpen uit naast de jongen. Op dit moment zou ze kunnen vluchten, maar de jongen die haar hielp achterlaten was ook geen goed plan. Als ze nou een longboard bij had konden ze er beide op om te vluchten, met z'n tweeën op een simpel skateboard zou niet meevallen. Kort dacht ze na over mogelijkheden om nu te doen, er kwam echter niet bepaald iets zinnigs uit. Hopelijk zou de jongen zijn plannen veder hebben uitgedacht dan die ene actie. Met het skateboard in haar hand liep ze terug richting de agenten en de jongen. Als dat maar goed zou komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Boo Boo Wynter
Student
Boo Boo Wynter

Man Aantal berichten : 147

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dance dance, dáánce~
Partner: The head never rules the heart but just becomes a partner in crime

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   ma jul 13, 2015 4:51 pm

Nouu.. Dat waren een stelltje goed opgeleide politie puppy's. Maar niet heus. Waar hadden ze hun diploma's vandaan? De kleuterschool? Hoelang moest hij nog doorrollen totdat ze doorhadden wat de ernst wel niet was van deze situatie. Van hoeveel pijn hij wel niet had. Op dit moment geloofde Boo Boo heilig dat hij gewond was. Dat was de hele kunst van het "liegen". Zolang je het zelf maar geloofde, dan zouden de anderen dat ook vast wel doen. Ze kenden je nooit beter dan jezelf. Tenzij het je ouders waren. Enkel had Boo Boo daar geen last van. Zijn verzorgers waren zijn echte ouders niet, al had hij zo'n vaag vermoeden dat ze iets aan het plannen waren. Wát wist hij ook wel, maar hij zou afwachten tot hij de vraag werkelijk gesteld kreeg. Tot zijn opluchting hielp het meisje mee in het plan. Goedzo! Spoor ze maar aan. Dat zou het in ieder geval makkelijker maken, dan dat hij dit in zijn eentje moest gaan doen. Of nou ja... Daar ging hij vanuit. Straks verlulde ze de boel. Maar zo'n soort type leek ze absoluut niet. Eén agent wandelde weg. Helemaal perfect. Nog twee te gaan. De overige puppy's kwamen aan zijn zijden zitten, waardoor hij nu wel stil moest liggen. 'Nee! Van me afblijven!' waarschuwde Boo Boo meteen, lichtelijk in paniek. Ja, want als je pijn had, wou je niet vastgepakt worden. 'Ik kom zelf wel overeind,' gromde hij vervolgens. "Moeizaam" bracht hij zichzelf in een zitpositie. Speelde even alsof hij nog altijd heel veel pijn had. 'Willen jullie even blijven zitten?' Vroeg Boo Boo. 'Dan steun ik op jullie schouders..' Hah. Onwetende puppy's waren nog het leukst om mee te spelen. Hij bracht zijn handen naar de twee paar schouders. Zwaar op de twee leunend kwam hij langzaam overeind, de jongedame aankijkend. 3.. 2.. 1.. 'Rennen.' Playbackte hij.

_________________

" Hips do not lie "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avril Pierce
Student
Avril Pierce

Vrouw Aantal berichten : 60

Studenten ID
Leeftijd: 17 years
Favoriete les: Dans
Partner: It's hard to see the pain behind the mask. Bearing the burden of a secret storm

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   wo jul 15, 2015 4:18 pm

'Nee! Van me afblijven!' Waarschuwde de jongen de twee agenten met een paniek in zijn stem. 'Ik kom zelf wel overeind,' vervolgde hij waarop hij moeizaam overeind kwam. 'Willen jullie even blijven zitten?' Vroeg de jongen vervolgens aan de agenten. Avril hield haar hoofd lichtelijk scheef, wat was hij van plan? 'Dan steun ik op jullie schouders...' Vervolgde hij waarop hij zijn handen op de schouders van de agenten zette. Vanaf een afstandje kon ze zien dat hij veel kracht op hun schouders zette zodat het voor hun zwaarder was. Van zijn lippen kon ze aflezen dat hij het woord 'rennen' playbackte. Meteen knikte Avril waarop ze haar skateboard voor haar uit rolde en met een paar snelle stappen er op stond. Binnen enkele secondes was ze het steegje uitgerold, waarna ze achterom keek. Please ren mee. Als hij nu opgepakt zou worden voor het helpen van haar zou haar schuldgevoel het weer van haar overnemen. Dat betekende nooit veel goeds. Als dat gebeurde werd ze vreselijk onvoorspelbaar en kreeg ze de vaagste ideeën om mensen te helpen. Die ideeën eindigde vaak dan ook nog in dat ze zelf ook weer in de problemen kwam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Boo Boo Wynter
Student
Boo Boo Wynter

Man Aantal berichten : 147

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dance dance, dáánce~
Partner: The head never rules the heart but just becomes a partner in crime

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   wo jul 15, 2015 7:01 pm

Ze knikte. Ze snapte het, en dat liet Boo Boo glimlachen. Dit plan had nog een kans. Een goede kans. Hij keek toe hoe ze haar skatebord naar voren rolde, en vervolgens verdween uit het steegje. Hij hoorde de agenten verrast reageren, niet zeker wetend of ze nou achter haar aan moesten rennen, of als steun moesten blijven dienen. Met veel kracht duwde hij de twee achterover. Dat gaf een pomp van adrenaline, waardoor Boo Boo achter de ander aan rende. Hij rende de longen uit zijn lijf, schoot ondertussen in de lach van triomf. 'De naam is Boo Boo,' riep hij naar haar, nadat hij achterom had gekeken. 'Weet jij een goede escape route?'
De eerste keer wist hij met succes te ontsnappen doormiddel van z'n motor. Nu hij met de benenwagen was, werd het ineens heel anders. Momenteel kon iedere mogool hem inhalen, iedereen die sneller was. 'Het verbaast me dat het werkte tho! Dankjewel voor het meespelen!' Hij voelde zich onoverwinnelijk. Onverslaanbaar. Puur door de adrenaline.


-mobielpost

_________________

" Hips do not lie "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avril Pierce
Student
Avril Pierce

Vrouw Aantal berichten : 60

Studenten ID
Leeftijd: 17 years
Favoriete les: Dans
Partner: It's hard to see the pain behind the mask. Bearing the burden of a secret storm

BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   do jul 16, 2015 8:10 pm

Haar adem inhoudend keek Avril over haar schouder naar het steegje. Als de jongen er niet binnen drie secondes uit kwam ging ze terug. 3... Helemaal geen beweging. 2... De blondine stond als bevroren op haar skateboard door de adrenaline. 1... Een stem. 'De naam is Boo Boo,' hoorde ze de jongen roepen die vrijwel meteen daarna in beeld kwam. Boo Boo dus, grappige naam. 'Weet jij een goede escape route?' De agenten zouden inderdaad waarschijnlijk snel achter hun aan komen. Ze moesten dus wegwezen wilde ze niet alsnog worden opgepakt. 'Het verbaast me dat het werkte tho! Dankjewel voor het meespelen!' Vervolgde hij. Avril's ogen schoten ondertussen in het rond, ze was hier niet echt bekend dus moest ze nu creatief zijn. "Avril," stelde ze zichzelf eerst snel voor. "Grote groepen mensen werken," vervolgde ze met een knikje naar een grote groep mensen die om een paar straatartiesten heen stonden. Als ze daar in zouden gaan konden ze ongezien ergens langs wel ontsnappen. "Agenten zijn lomp, maar het was jouw acteerwerk. Anders zat ik nu ergens in een auto onderweg naar een bureau," vervolgde ze over haar schouder terwijl ze richting de groep mensen skatete*. Vlak voor ze bij de groep aan kwam maakte ze een soort sprongetje waarin ze haar skateboard mee omhoog trok. In plaats van het weer los te laten zoals het hoorde bij dat trucje hield ze hem vast en kwam ze weer op haar voeten terecht. Zo dook ze de groep mensen in.

{* = wtf mijn laptop zei dat dit goed was X"D }

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
No arrest, badman mind ya bizz [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Buiten school :: ♢ Palmwoods-