IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Laetitia Suárez ~ I'm not the girl next door.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Laetitia Suárez
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 121

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dancing Class
Partner: See anybody could be good to you, you need a bad girl to blow your mind.

BerichtOnderwerp: Laetitia Suárez ~ I'm not the girl next door.   vr jul 10, 2015 9:17 pm


Laetitia Suárez // "Lae"
16 years old // August 4th
Atlantic City, New Jersey
Heterosexual // Single
Talents; Dancing, Singing, Songwriting.


Laetitia is een meisje dat zich zo weinig mogelijk zorgen wilt maken over dingen. Het liefste is ze de hele dag gewoon lekker relaxed aan het zitten en in de avond wilt ze graag uit. Dat betekent overigens niet dat ze dom is, Laetitia is juist heel erg intelligent, ze is alleen niet zo geïnteresseerd in school. Door haar omgeving en haar verleden, hecht Laetitia weinig waarde aan liefde. Liefde en seks staan ook los van elkaar bij haar. Je mag met iedereen seks hebben, als je dat wilt. Ze koppelt seks niet aan iets speciaals dat met liefde te maken heeft. Toch is ze wel erg loyaal, als ze een relatie met iemand zou hebben, zou ze niet vreemd gaan, maar voor een relatie met haar moet je wel erg goed je best doen. Ook is ze erg loyaal naar vrienden toe. Verder is ze heel erg ijdel, ook iets dat in haar omgeving is aangeleerd. Dit merk je aan kleine dingen: ze kijkt in elke spiegel, woelt veel door haar haren, heeft altijd mooie kleding aan. Ook is ze erg creatief en sportief. Ze danst en zingt graag, al is dansen wel echt haar leven. Laetitia laat zich door niemand zo maar de les voorschrijven en laat het echt wel horen als ze het ergens niet mee eens is. Voor de rest is het een relaxte chick die zich niet zo heel erg veel druk maakt over haar leven en het liefste confrontaties uit de weg gaat, een chick die lekker haar eigen gang gaat zonder er bij na te denken wat mensen daar van vinden, wat haar soms in grotere problemen brengt dan ze zelf wilt.


Het leven van Laetitia begint zestien jaar geleden in Atlantic City, de hoofdstad van de staat New Jersey, in de Verenigde Staten van Amerika. Atlantic City staat bekend om zijn feestende bevolking en dat is ook waar het leven van Laetitia uit bestond: feesten, feesten en nog eens feesten. Haar van origine Colombiaanse ouders, Ariana Castillo en Filipo Suárez, beheren een discotheek aan het strand van Atlantic City.

Door deze reden kwam Laetitia op vroege leeftijd al in aanraking met het uitgaansleven in Atlantic City en alles wat daarmee hoorde: dronken mensen, alcohol, drugs, vechtpartijen, maar ook de leuke dingen, zoals de harde muziek en de dansende menigte. Op jonge leeftijd moest Laetitia al bij haar moeder staan. Niet om achter de bar te helpen, maar zodat ze niet alleen in het pand zou rondlopen als er mensen aanwezig waren. Daar zag Laetitia op vroege leeftijd al danseressen die op het podium dansten en knappe, lange meisjes op hoge hakken die aan het dansen waren op de maat van de muziek. Laetitia stond altijd betoverd naar ze te staren. Zij wilde ook een van die meisjes zijn! Maar haar vader was er streng op tegen. Filipo zou nooit willen dat zijn dochter tussen de meiden op het podium stond, te doen wat ze het liefste wilde.

Haar moeder daarentegen, die geloofde dat je altijd je dromen waar moest maken, ging op haar zevende met haar naar een dansschool. Laetitia scheen talent te hebben en werd aangenomen. Elke dag ging haar moeder met haar dochter mee naar de dansschool, onder de smoes dat ze naar pianoles ging. Laetitia was zo verschrikkelijk gelukkig. Haar schoolcijfers leden er onder, maar haar moeder vond het niet erg: zolang haar dochter maar gelukkig was. Misschien niet het beste idee, aangezien school ook je toekomst was, maar Ariana had zelf ook nooit een opleiding genoten. Alles in de discotheek regelde Filipo. Hij kwam er op haar dertiende achter dat zijn dochter danste en verbood haar nog langer om te gaan. In plaats daarvan moest ze gaan schoonmaken in de club. ’s Ochtends, voor school, moest de club helemaal schoon zijn. Daar stond Laetitia rond vijf uur voor op. Al gauw werd Laetitia helemaal niet meer het vrolijke meisje dat ze ooit geweest was, maar veranderde ze in een depressief wrak.

Totdat de dansgroep haar kwam opzoeken in de club, terwijl ze aan het werk was. Ze haalden haar over om in het geheim weer mee te doen met dansen. Laetitia wilde dit in het begin niet, maar liet zich toch uiteindelijk overhalen. Dit ging tot haar zestiende goed. Filipo kwam achter de geheime praktijken van zijn dochter. Dit leidde tot een gevecht tussen zijn eigen dochter en hijzelf. De politie kwam er aan te pas. Door de vele getuigen werd Laetitia nergens voor gearresteerd of verdacht, maar werd ze wel door Leerplicht, die de familie al langer in de gaten hield door de omstandigheden waarin Laetitia leefde, uit huis gehaald en in een pleeggezin geplaatst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Laetitia Suárez ~ I'm not the girl next door.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» If I were a boy I think I could understand how it feels to love a girl, I swear I'd be a better man
» [Dag 4] Hoor, de wind waait door het schip

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Algemeen :: ♢ Voorstellen :: ♢ Karakterkaarten-