IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Poking around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Prue Duxberry
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 62

Studenten ID
Leeftijd: 17 years bitchez
Favoriete les:
Partner: I could get better than you

BerichtOnderwerp: Poking around   za jul 11, 2015 5:44 pm


Haar ouders mochten wel eens opschieten met dat geld. Nog twee dagen langer zonder telefoon zou ze echt niet overleven. En nu moest ze ook al nablijven. Bah, het ging niet helemaal zoals gepland. Maar gelukkig had ze die superhotte jongen Allan nog. Hij leek haar niet zo'n type die zomaar gekke dingen zou gaan doen. Nou ja, misschien met wat groepsdruk. Ach ja, alleen nog een groepje vinden en hij zou helemaal in haar handen liggen. Maar zonder telefoon ging dat wat stroever dan gehoopt.
Waar bleef die leraar nou? Een kwartier geleden had hij er al moeten zijn. Nou ja, was er niet een regel dat je na tien minuten weg mocht? Zij had er vijftien gewacht dus dat zat helemaal goed. En als die regel niet bestond, was hij er nu. Soms kon ze heel overtuigend zijn. Prue stond op en hing haar tas over haar schouder.

{+ Eerste post voor Boo Boo}_________________
Amazingsome art :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Boo Boo Wynter
Student
avatar

Man Aantal berichten : 147

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dance dance, dáánce~
Partner: The head never rules the heart but just becomes a partner in crime

BerichtOnderwerp: Re: Poking around   za jul 11, 2015 7:58 pm

De nacht was ruig geweest. In een verlaten warenhuis was een enorm feest georganiseerd, waar Boo Boo uiteraard naartoe was gegaan. Een plek waar alcohol en muziek op nummer één stond, wou hij daar graag bij van de partij zijn. Daarnaast was het een plek om compleet los te gaan. Ja, de jongen had zijn heupen wel geshaked. Echter leidde dat tot een verkeerd resultaat. Deze ochtend stond hij op met een enorme kater. Met als gevolg, na een blik op de wekker te hebben geworpen, dat hij zich flink verslapen had. In alle haast was hij uit bed gesprongen en nog half dronken graaide Boo Boo wat kleren bij elkaar, nadat hij een flinke laag Axe deo had opgespoten. Met ijn jeans laaghangend op zijn heupen en zijn vest nog grotendeels open, stoof hij de gangen over. Ondanks alles, wist hij precies welk uur hij had. Die docent was zijn meest favoriete van allemaal. Kuch kuch. Die kerel was de enigste waarmee hij altijd ruzie had. Nu deze gebeurtenis zou hun "band" wel helemaal naar de knoppen gaan. In een klap opende Boo Boo de deur: 'Hee-' Meteen staakte hij z'n zin. Geen docent te zien. Slechts enkele kinderwezens waren in het lokaal. 'Is die kerel weg of ziek?' Vroeg hij toen, lichtelijk verbaasd.


OOC: Ik kon niet helemaal opmaken of dit het na-kom uurtje was, of een gewone les. Dus ik heb maar wat gedaan xD Als het niet helemaal overeen komt moet je het even zeggen, dan pas ik het aan c:

_________________

" Hips do not lie "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prue Duxberry
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 62

Studenten ID
Leeftijd: 17 years bitchez
Favoriete les:
Partner: I could get better than you

BerichtOnderwerp: Re: Poking around   di jul 14, 2015 5:51 pm


Toen Prue bijna bij de deur was, zwaaide die open. 'Hee-' Ze keek de jongen in de deuropening met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Is die kerel weg of ziek?' vroeg hij. Prue schudde haar hoofd. 'In ieder geval niet hier.' Ze had hem wel eens eerder gezien, in de les. Maar nog nooit echt tegen hem gepraat. Het was een best wel schattige jongen. Als hij ook aardig was, kon dit heel goed een potentiële vriend zijn. 'Maar ik ga niet wachten, hoor. Die man hoeft er geen kwartier over te doen. Ik ben weg,' zei ze, met een klein lachje. Prue draaide zich om en keek de klas rond, zoekend naar mensen die ook weg wilden gaan. Het leek erop dat zij de enige was. Maar alleen kwam ook weer zo alleen over. Zo vriendloos en niet-cool. Als ze hem kon fixen om een tussenuur te houden, zou dat perfect zijn. 'Zullen we samen naar de lounge gaan?' vroeg ze terwijl ze haar haar naar achter gooide en een lieve glimlach opzette. Even het mooie meisje spelen. Hoewel, spelen? Ze wás het mooie meisje.

OOC: Whoops de volgende keer moet ik iets duidelijker zijn dan XD
Maar dit is wat ik bedoelde, ja_________________
Amazingsome art :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Poking around   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Poking around
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Binnen school :: ♢ Klaslokalen-