IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Just tonight {{ B&H

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Just tonight {{ B&H    ma jul 13, 2015 9:04 pm


(•_•)/
<)   )
./    \.


Tevreden keek Jae rond. Alles stond zo goed als klaar. Hun spot was ver van de branding gelegen en ze hadden overal aan gedacht. Het bestond uit een stapel hout - wat een kampvuur moest worden als de zon bijna onder was - met daaromheen wat dekentjes, kussen en enkele bankjes en stoelen. Iets verderop stonden twee half ingegraven koelboxen. Ze zaten al aardig vol met de drank die Allan en Jae gister in de stad hadden gehaald, maar er was nog ruimte over. Ze gingen er vanuit dat de andere ook wat mee zouden nemen.

Het was prima weer, er was geen wolkje aan de lucht. Jae had zijn blauwe zwembroek aan met daarboven een lichtgrijze bloes. Hij keek even op zijn horloge, het was acht uur, het kon beginnen. Glimlachend haalde Jae een hand door zijn haar en liep naar de koelboxen. "Hee, jullie ook alvast een biertje?", schreeuwde hij naar achteren en bukte alvast om vier blikjes te pakken.

Tag: Sean, Allan & Sascha

{ OOC }:
 

_________________


Laatst aangepast door Jae Rhee op di jul 14, 2015 7:35 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sasha Summerfield
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 16½
Favoriete les: Engels (ooc) & Drama
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    ma jul 13, 2015 10:20 pm

Met een roze elastieken band bond Sasha zijn afro samen bovenop zijn hoofd. Hij deed de drukknoopjes van zijn oranje palmboomzwembroek dicht en streek zijn tie dye tank top glad. Het feest dat ze al zolang aan het plannen waren was er eindelijk vanavond. Oorspronkelijk was het feest op uitnodiging geweest, maar het was als een lopend vuurtje door de school gegaan. Sas was benieuwd wie er zoal zou komen. Hij kon een grijns niet onderdrukken. Hij keek ernaar uit zich klem te zuipen, high te worden en seks te hebben.

'Hee, jullie ook alvast een biertje?' hoorde hij Jae schreeuwen. Sasha draaide zich om en riep terug: 'Ja hier! Gooien!' Hij liet zich op een van de dekentjes vallen en trok het lipje open. Hij nam een slokje en ging in een sexy pose verliggen. Met een zwoele blik bewoog hij beide wenkbrauwen op en neer. 'Laat de chickies maar komen.'

_________________


:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    ma jul 13, 2015 10:25 pm

Kate hield haar make-up tasje ondersteboven boven de make-up tafel, wat eigenlijk gewoon een klein tafeltje in de hoek van de kamer was. Theresa en Shay stonden ongeduldig bij de deur opening te wachten. Kate bestudeerde fronsend de inhoud die zo juist uit haar make-up tasje was gevallen, oogpotloden, eyeliner, mascara, lipgloss en lippenstift. Maar geen foundation. Fronsend keek ze in de spiegel, had ze het wel nodig? Misschien kon ze ook zo gaan. Toen ze een blik wierp richting de deur zag ze dat Theresa steeds ongeduldiger werd. Uit Shay kon ze eigenlijk niet echt iets opmaken, maar dat kwam omdat ze snel haar blik weer afwende zodat ze verder kon zoeken. "Sorry, nog heel even." Wierp ze de meiden toe. Kate liep richting haar bed en gooide haar dekens er af, geen foundation. Ze keek onder het bed, geen foundation. Ze keek in de kast, geen foundation. Ze keek nog in keer in haar make-up tasje, wel foundation. "Wtf," Mompelde ze. Zo snel als ze kon smeerde ze een laagje onder haar ogen, de rest hield ze normaal. Haar huid was prima op zich. Ze glimlachte even, dat ze zo lang had gezocht naar haar foundation enkel om haar kringen onder haar ogen weg te werken. (Wat niet nodig was geweest als ze gewoon eerder was gaan slapen)."Klaar!" Zei ze trots terwijl ze naar de deur liep. Kate pakte Thers hand en trok haar de deur uit, op weg naar het feest. Ze keek of Shay volgde voordat ze de deur sloot. Bijna vergat ze de fles wodka die klaar stond naast de deur, ze griste hem snel mee voordat de deur in het slot viel.

Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze de opstelling van het feest zag. Er waren dekentjes, bankjes en een stapel hout die later waarschijnlijk aangestoken zou worden. Kate voelde zich nu al helemaal goed. De zon stond laag, op het punt om onder te gaan. Ze liep voor Theresa, en na Theresa volgde Shay. Het weggetje naar beneden was redelijk smal dus konden ze niet meer naast elkaar lopen. Toen ze bijna beneden was ging ze weer naast haar kamergenote lopen en keek ze lachend aan. Ze had maar geluk met die twee, en ook met Lucina trouwens. Je kon erg met ze lachen en ze waren nou ja, gewoon aardig. Ze veroorzaakte geen problemen, in ieder geval niet problemen waar niet om gelachen kon worden. Kate zag nu ook de jongens al zitten die het feest organiseerde, Jae, Allan, Sasha en Sean. Zodra ze Allan zag kon ze het niet laten om terug te denken aan de avond in het bos. Kate wou hem nog niet vertellen over het feit dat haar period al een week te laat was, in ieder geval niet nu. Ze zag dat Jae bukte richting de blikjes bier om er een paar te pakken. Waarna hij Kate hem er een richting Sasha zag gooien. Ze hoorde Sasha wat zeggen, maar ze was nog net niet dichtbij genoeg om het te horen. "Hallo!" Zei ze vrolijk. Ze stak de fles wodka richting Jae. "Ik heb deze meegenomen als bijdrage, het is mijn favoriet ik denk dat de meeste hem wel lekker zullen vinden."

Outfit Kate:
 


OOC: Ik mocht beetje powerplayen van Anouk en Dani :")

_________________

Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    ma jul 13, 2015 11:05 pm

Soepel gooide hij de biertjes naar de jongens en opende zijn eigen. Hij nam meteen een slokje. Sommige mensen vonden drank en drugs niets voor Jae. Dat verbaasde hem niets, maar hij was nou eenmaal een levensgenieter en soms kon het levensgenieten wel wat hulp gebruiken. Lachend keek hij naar Sascha, die zich een tikkeltje voor gek zette met zijn sexy pose en wiebelende wenkbrauwen.

Jae zag drie meisjes komen aanlopen, Kate, Shay en - hij begon spontaan te glimlachen - Theresa. "Heee," Hij stak zijn hand op en liep op ze af. Hij gaf Shay even een wat verontwaardigde blik. Kate overhandigde hem een fles wodka, Jae grijnsde. "Ga lekker zitten. Ehh willen jullie wat te drinken?"


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 12:32 am

"Kaaate", kwam er een beetje geïrriteerd uit. Theresa stond klaar bij de deur van hun kamer. Zoals altijd was de deur niet lief tegen haar geweest, maar inmiddels was ze dit wel gewend. Met haar blauwe shirtje met spaghetti-bandjes en kleine spijkerbroekje stond ze tegen de deur aan. Shay stond bij haar en haar ogen volgden de brunette in de kamer. Kate was opzoek naar iets en Theresa zag zo niet wat, maar blijkbaar was het heel belangrijk. Zuchtend bleef ze tegen de deur staan. Zelf was ze niet erg opgemaakt, wel wat natuurlijk. Alles waterproof voor het zwemmen. Zijzelf was zeker van plan ergens tijdens het feest de zee in te duiken. Toen Kate haar mond weer opendeed kwam ze ineens haar richting uit lopen en pakte haar hand. Ze werd de deur uitgetrokken en ze liepen met zijn drieën te trappen af.

Het was best warm weer en Ther was super blij dat ze haar bikini had aangedaan. Haar blauwe slippers zonken het zand in toen ze keek naar de opstelling. Nog had Kate haar hand vast en ze werd door het zand getrokken door het grotere meisje die eerst heel sloom was geweest. Vanaf een afstandje kon ze de 4 jongens zien die het feest hadden georganiseerd. Sean, Jae, Sasha & Allan. Zijzelf was uitgenodigd door Jae en dat was niet soepel gegaan, maar wel gelukt zoals je kon zien. Ze lachte toen ze zag hoe Sasha op een 'sexy' manier lag. Het zag er eerder grappig uit in haar ogen. "Heee", klonk er en net nadat ze had gezien wie het was ging Kate stilstaan. Het haar van het roodharige meisje viel voor haar ogen toen Kate ineens bleef stilstaan en haar fles uitstak naar Jae die blijkbaar al veel dichterbij stond dan verwacht. Zelf was ze een beetje weggedroomd en ze had niet gezien hoe ze al snel dichterbij waren bewogen. Haar hand liet ze weer langs haar zij hangen en ze deed haar haar onopvallend weer op zijn plaats. Kate leek erg vrolijk te zijn en zijzelf had geen zin om tussen haar in te komen, dus ze besloot even stil te blijven. Deze tijd nam ze om rond te kijken. Het was goed georganiseerd en ze keek naar de koelbox waar Jae eerder zijn eigen bier uit had gehaald. De jongen grijnsde toen Kate de fles naar hem had uitgestoken en een korte glimlach ging zijn kant uit als een soort begroeting. "Ga lekker zitten. Willen jullie wat te drinken" Haar ogen richtte ze weer op Jae en ze liet de vraag even bezinken. Kort schoten haar ogen naar de bier die hij in zijn hand had. Natuurlijk zou er gedronken worden en waarschijnlijk niet zo'n beetje ook. Bier, wijn, wodka alles wat ook maar alcohol bevatte was er en zijzelf was er nooit zo'n groot fan van geweest. Als ze drinken zou vragen zou het alcohol zijn. Nee, dan wou ze niet. Kort schudde ze haar hoofd en haar wat onzekere blik die ze aan zijn bier had gegeven verdween gelijk. "Later misschien.", zei ze met een glimlach. Daarna liet ze zich vallen op 1 van de vele kussens die er lagen. Het zou nog wel drukker worden later. Vrolijk keek ze de jongen aan die haar net een drankje had aangeboden. Eigenlijk had ze geen idee wat ze nu moest doen.

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allan Frair
Student
avatar

Man Aantal berichten : 254

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Dans
Partner: Kinda lost the count

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 10:58 am


Na dagen voorbereiding was het eindelijk zover. Een grote stapel hout was ergens op het strand gedumpt, en een groep kussens was er omheen gedrapeerd. Een stukje verderop stonden een paar vrij volle koelboxen, waar waarschijnlijk een hoop gebruik van gemaakt zou worden.
Allan juichten enthousiast toen Jae hen een biertje aanbood. Hij ving het soepel, en duwde het lipje open. Sasha was al helemaal in de stemming. Hij drapeerde zich in een sexy pose op de kussens. 'Laat de chickies maar komen.' Zei hij, waarop Jae de jonge lachend aankeek.
Allan ging ook zitten, trok een knie op waar hij zijn arm op legde. Zijn overige hand gebruikte hij om een slok bier te nemen. Het zou hem niets verbazen als Sas de avond met een meisje zou afsluiten, het was een zwoele nacht. De zon schilderde de lucht in een rozige gloed en buiten het licht van het kampvuur zouden de gasten genoeg privacy hebben.
Allan lachte toen hij drie meisjes aan zag komen lopen. "Kijk, het werkt." Grijnsde hij naar Sasha. Hij keek toe hoe Kate, Shay en Theresa op Jae afliepen en hem een fles wodka aanboden. Hij stond op en spreidde zijn armen. "Ah, daar hebben we onze wodka queen!" Riep hij uit. De jongen liep naar de meisjes toe, ging tussen Kate en Shay in staan en legde zijn armen op hun schouders. Even keek hij aarzelend naar Theresa, maar die was niet zo wild van hem. "Kom lekker zitten meiden." Zei hij terwijl de jongen hun naar de kussens leidde.


_________________


"Life isn't Frair" // Meet Allan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 12:35 pm

Theresa wierp zijn aanbod af. Het was enigszins wel te verwachtten, maar het deerde hem niet. Ongemakkelijk keek hij naar de andere twee meisjes en probeerde een beetje een relaxte houding aan te nemen. Kate was zo'n populair meisje, te hoog gegrepen voor Jae. Tja, en dan had je nog Shay... Maar het maakte ook niet uit, want daar kwam Allan hem redden. Een beetje beteuterd keek hij hoe Allan met zijn armen om de twee meiden wegliep.

Daar stond hij dan, met in de ene hand een fles wodka en in de andere een blikje bier. Hij beet zachtjes op zijn onderlip en probeerde zich te herstellen. Een diepe zucht verliet zijn mond terwijl hij de fles wodka opborg in een van de koelboxen. Hij glimlachte naar Theresa, die maar gewoon was gaan zitten. Bij haar gaan zitten of niet? Hij nam voorzichtig nog een slok van zijn biertje en sprokkelde wat moed bij elkaar. "Hee Theresa," zei hij en plofte zenuwachtig naast haar neer. "Leuk dat je bent gekomen,"

Tag: Theresa

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laetitia Suárez
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 121

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dancing Class
Partner: See anybody could be good to you, you need a bad girl to blow your mind.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 3:47 pm


One night and we're gonna come and crash the party
Weren't invited but we're feelin' so outrageous, just like we're famous


Outfit - right one, zonder het vest en de zonnebril.

Head in the clouds, got no weight on my shoulder, I should be wiser and realise that I got…” zong Laetitia vrolijk mee, terwijl ze voor de spiegel zichzelf stond op te maken. Eventjes legde ze haar mascara neer en bewoog vrolijk heen en weer met haar heupen. De reden dat ze zo vrolijk was, was omdat er een feestje was bij de school. Een feestje waar ze in principe in de eerste instantie niet eens was uitgenodigd. Maar hey, ze was Laetitia Suárez. Zij hield zich nooit zo aan de regels. En bovendien, ze kwam uit Atlantic City, New Jersey. Ze was een echte Jersey girl en als er een stel meiden waren die wisten hoe ze moesten feesten, dan waren het wel de girls uit New Jersey. Dus daarom ging ze maar ouderwets een party crashen. Het was beter geweest als ze gewoon was uitgenodigd, maar hey, ze was hier pas net een paar dagen, ze kon onmogelijk verwachten dat iedereen haar naam zou kennen. Maar na vanavond zou ze ervoor zorgen dat iedereen haar naam zou kennen. She was ready to slay.

Na ongeveer een kwartiertje was Laetitia klaar met haar uiterlijk. En damn, ze zag er goed uit, al zei ze het zelf. Nu was het tijd om richting het feestje toe te gaan. Maar niet zonder drank! Uit haar tas viste Laetitia een fles tequila, want hey, ze had Zuid-Amerikaanse roots. De eerste slok was van haar, dus maakte ze de fles open en nam een flinke slok van de tequila. De scherpe alcohol brandde in haar keel, maar zorgde er niet voor dat ze misselijk werd ofzo. Nee, het liet haar snakken naar meer. Maar ze moest zich inhouden! De mensen op het feestje zouden ook vast wel wat van haar tequila willen. Tequila was leven, tequila was heerlijk. Ja, dit zou een goede avond worden.

Het was moeilijk geweest om op haar enorme hoge hakken nog een beetje normaal te kunnen lopen, en zeker als er al een halve fles tequila in haar lichaam zat, maar wonder boven wonder had Laetitia uiteindelijk de plek bereikt waar het feestje was. Het was niet zo dat ze al dronken was, maar aangeschoten was Laetitia zeker wel. Er klonken stemmen, er stonden mensen. “Hallooo!” gilde Laetitia al van verre afstand en naar mate ze dichterbij kwam, kwam er een lach over haar lippen. Oh, het voelde echt alsof ze weer naar een beach party in Atlantic City ging. Die stad miste ze zo erg! Misschien konden deze mensen haar wel van haar heimwee afhelpen.

Met een grijns kwam Laetitia dichterbij het groepje. “Haaaaay!” cheerde ze vrolijk “O my God, jullie kunnen echt geen geheim bewaren, het zal me niks verbazen als dadelijk iedereen jullie feestje dadelijk komt crashen. Maar ik ben de eerste! Dus noem me Queen Crash.” Laetitia stak de fles tequila naar voren en nam eerst zelf nog een flinke groep, toen ze het aan een random iemand aanreikte. “Sorry, ik wilde hem nog helemaal vol meenemen, maar ja…” Ze haalde haar schouders op “Anyways, ik ben Laetitia, maar noem me Lae, Loe, Lala Loe Loe…” Weer lachte Laetitia. God, ze was echt heel erg aangeschoten. “Hebben jullie zout en citroen?” Jup, ze was en aangeschoten en ze zat op haar praatstoel.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 5:18 pm

Met haar rug tegen het deurframe stond Shay te wachten op Kate, die zoals gewoonlijk weer een hele tijd bezig was met haar make-up. Het leek er op dat ze iets kwijt was aangezien ze alles over hoop haalde. De brunette zuchtte op het moment dat ze eindelijk het voorwerp vond dat ze zocht. Zelf hield ze helemaal niet zo van make-up, een beetje mascara was voor haar meestal ook wel genoeg. Als ze veel tijd had deed ze nog wel eens eyeliner op of consealer als ze een puistje had maar meer ook echt niet. Ze had überhaupt al geen zin om naar het feest te gaan, veel keus had ze echter niet maar nu moest ze ook nog eens wachten. Het feit dat Theresa haar ook nog eens in een bikini had gekregen vond ze al helemaal niets. Ze was dan ook maar al te blij dat ze er gewoon kleren over aan mocht. Ze had een witte short aangedaan, zwarte teenslippers en een donkerblauw, halflang shirt met witte strepen. "Klaar!" Hoorde ze Kate trots zeggen, wat in haar ogen niet echt iets was om trots op te zijn. De brunette liep de deur uit en trok Theresa mee waarop Shay daar weer rustig achterna liep. Op naar het feest dan maar.

Achter elkaar aan liepen ze over het pad richting de vier jongens en de spullen die op het strand lagen. De grote stapel hout die op het strand lag wees er op dat er een vuur zou komen. "Heee," werden de drie meisjes begroet door Jae. Een verontwaardigde blik van de jongen met het bier in zijn hand kwam haar kant op. Shay kneep haar ogen even tot spleetjes, ze mocht hem niet meer. "Ik heb deze meegenomen als bijdrage, het is mijn favoriet ik denk dat de meeste hem wel lekker zullen vinden." Zei Kate terwijl ze de fles drank aan Jae overhandigde. "Ga lekker zitten. Ehh willen jullie wat te drinken?" Vroeg de jongen aan de drie. Shay schudde met haar hoofd, niet van hem. "Later misschien," sloeg Theresa ook zijn aanbod af waarna de roodharige op een van de kleden ging zitten. Een tweede jongen kwam naar hun toegelopen, Allan, hem had ze al wel eerder ontmoet en mocht hem voorlopig nog wel. Het feit dat hij zijn ene arm op Kate's schouder en zijn andere arm op haar schouder legde vond ze echter niet zo fijn. Do not touch me please. Ze hield niet zo veel van fysiek contact op welke manier dan ook buiten vechten. "Kom lekker zitten meiden." Zei Allan terwijl hij de twee mee nam richting een stapel kussens. Rustig liet ze zich meenemen al was het wel wat tegen haar zin in. Misschien kon het ook wel geen kwaad om een beetje sociaal te doen voor een keer. Terwijl ze liepen keek Shay in het rond. Een grote stapel hout in het midden voor een groot vuur, daar om heen lagen allerlei dekentjes en stapels met kussens. Het was een heel eind van de branding gestationeerd zodat er geen last zou zijn van de zee die te dicht bij zou komen. De zon was onder aan het gaan, waarschijnlijk zou het grote vuur pas aangaan als de zon geheel onder was. Rustig nam Shay plaats op een van de kussens die bij elkaar op een hoop lagen. En wat nu?

Tag: Allen & Kate

{Her clothes~}

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prue Duxberry
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 62

Studenten ID
Leeftijd: 17 years bitchez
Favoriete les:
Partner: I could get better than you

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 7:12 pmIedereen had het over het feest van vanavond. En natuurlijk moest zij, Prue Duxberry, daar ook bij zijn. Grote kans dat er veel mensen kwamen die niet uitgenodigd waren, net als zij. Dus ze zou niet opvallen. Hopelijk.
Op de gang hoorde ze hoe sommige mensen al vertrokken. Als ze wilde weten waar het precies was, moest ze opschieten en ze achterna gaan. Snel deed ze haar eye-liner over, gaf haar lippen een mooie dieprode kleur en deed nog wat concealer onder haar ogen. Okay, perfect. Snel schoot ze in haar bikini en trok daar de blauwe jurk die ze een tijdje geleden had gekocht overheen. Ze was helemaal klaar om te gaan. Nog even haar haar goed doen...
Op een gepaste en niet obviously-volgende afstand liep Prue achter een paar meiden aan. Ze deed alsof ze aan de telefoon was, om zo min mogelijk argwaan te wekken. Ach ja, was dat ding tenminste nog goed voor iets. Ze liepen het strand op en een eindje verderop zag het meisje inderdaad al een gezellige feestplaats. Zo te zien was er hout voor een kampvuur en veel kussens en zitplaatsen. Oh, dit ging gezellig worden. 'Heeeeey!' riep ze, toen ze bij de feestplaats was aangekomen.

Prue's jurk

_________________
Amazingsome art :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 9:16 pm

Jae vroeg of ze wat wouden drinken. Theresa en Shay sloegen het aanbod af. Kate wou net zeggen dat ze eigenlijk wel iets lustte toen ze zag dat iedereen alweer met iets anders bezig was. Het drankje kwam later wel. "Ah, daar hebben we onze wodka queen!" Kate glimlachte richting Allan die haar richting op kwam. Shay stond naast haar, maar Allan ging tussen hun in staan en sloeg een arm om allebei de meisje. Daarna begeleidde hij haar en Shay naar een paar kussens verderop. Theresa bleef achter bij Jae. Nog even keek Kate om, ze wou eigenlijk ook wel bij theresa blijven, maar ach later zou ze nog naar haar toe gaan. Shay ging zitten op een van de kussens die op een hoopje lagen. Kate volgde haar voorbeeld en nam een eindje naast Shay plaats zodat er ruimte was voor Allan om tussen hun in te zitten. Het was meer automatisch dat ze ruimte voor hem tussen hun in liet dan dat ze het express deed maar ach. Ondertussen begon de zon steeds meer te dalen, ze hoopte dat het vuur snel aan zou gaan. Er kwamen steeds meer mensen aansukkelen, het zou echt heel gezellig worden. 'Heeeeey!' Kate keek op en zag Prue aankomen lopen. Ze had een schitterende blauwe jurk aan, voor het strand misschien iets te. Maar wat maakte dat ook uit nog steeds zag ze er goed uit. Kate had eigenlijk wel zin in een drankje. Ze keek richting Allan met een vragende blik. "Wat voor drankjes heb je ons aan te bieden?"

Tag: Allen & Shay

_________________

Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 10:11 pm

Theresa was op 1 van de vele kussens gaan zitten die er lagen. Met een beetje een verwarde blik keek ze om zich heen. "Ah, daar hebben we onze wodka queen!" Geschrokken keek ze opzij en ze zag de jongen Allan die hun richting op kwam. Toen hij zijn armen om Shay & Kate legde wisselde ze een korte blik met hem uit. Haar blik naar hem was wel duidelijk. Allan moest van haar afblijven. Theresa haatte hem niet, maar na wat er was gebeurt was ze niet echt weg van hem. Toen hij weg begon te lopen keek ze ze een beetje bang na. Meestal blijven meisjes altijd in groepen en het voelde dan ook best bloot als ze hier zo zat. Met Allan meelopen wou ze ook zeker niet. Ze keek hoe de drie wegliepen, maar haar aandacht viel daar al snel weg. Haar ogen gingen naar de jongen voor haar. Hij stond daar met de fles wodka en de bier in zijn hand en beet op zijn onderlip. Het was best een grappig gezicht, maar het zag er ook wel lief uit. Behalve de alcohol dan in zijn handen. Eerst leek er niks te gebeuren, maar toch kwam hij in beweging. Jae deed de wodka in de koelbox. Theresa haar aandacht viel daarbij weg bij hem. Andere mensen kwam aan gelopen en de zon zou niet lang meer boven blijven. Het kampvuur zou dus snel aangaan. De plek waar het kampvuur zou komen was best dichtbij en ze stelde zich ook voor hoe het eruit zou gaan zien. Voorzichtig keek ze weer voor zich en ze zag Jae nog staan. Wat deed hij hier nog? Al was het wel fijn om te weten dat ze niet helemaal alleen zat. Hij glimlachte en Theresa glimlachte lief terug. "Hee Theresa," Het was fijn om te horen dat hij toch nog een stem leek te hebben. "Heey." Jae kende ze al een tijdje eigenlijk. Al was het wel grappig dat hij de hele kamer had uitgenodigd, want Shay had hem geschopt en zo lang kende ze hem nou ook weer niet. Toch was ze zeker blij dat ze er was. "Leuk dat je bent gekomen." Jae kwam naast haar zitten en en ze draaide zich naar hem toe. "Bedankt voor het uitnodigen Jae" Het kwam er best vrolijk uit en met een glimlach. Haar ogen dwaalden af naar zee. Eigenlijk was ze best moe al was het niet zo laat. Of ze het de hele nacht zou volhouden wist ze niet, waarschijnlijk niet. Opnieuw keek ze in de ogen van de jongen naast haar. Nu kon ze de kleur van zijn ogen goed zien, bruin namelijk. "Het ziet er goed uit hoor.", zei ze terwijl ze kort om zich heen keek. "Ik denk dat jullie morgen geen drank meer over hebben.", zei ze nog lachend erachteraan. Ze meende het ook. Iedereen wist van het feest en er werd altijd veel gedronken. Om eerlijk te zijn hield ze nooit zo van dronken mensen, teveel drukte. Waarschijnlijk zou ze dan ook een rustiger plekje gaan uitzoeken later. Ther ging weer normaal zitten en ging met haar knieën opgetrokken zitten. Ze pakte haar knieën vast en legde haar hoofd erop. Wakker blijven Ther.

Tag: Jae

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 11:06 pm

Hij nam het zoveelste slokje van de bittere drank en keek over het blikje heen even naar de ondergaande zon. De rode, oranje, roze en gele lichtstrale verlichtte het strand en gaf de wereld een vredige gloed. Die verlichting zou er helaas niet voor lang meer zijn, maar een kampvuur en wat fakkels waren natuurlijk zeker ook gezellig.

Een beetje verbaasd merkte hij op dat er al aardig wat mensen rondhingen. Zover hij wist waren er maar een aantal mensen uitgenodigd. Ach, het was natuurlijk te verwachten. Sommige van de partycrashers wisten duidelijk niet dat het een strandfeest zou zijn, ze waren een beetje overdressed. Jae grijnsde.

Theresa begroette hem vriendelijk dn bedankte hemvoor zijn uitnodiging, iets waar de jongen niet graag aan terug dacht. Ze keek hem recht in de ogen aan. Jae glimlachtte en haalde een hand door zijn. Het rare onderbuikgevoel kon hij telkens maar moeilijk verdringen als ze hem recht aankeek. Hij bloosde en keek snel weg. "Ik denk dat jullie morgen geen drank meer over hebben,"  Jae lachtte met Theresa mee en schudde zijn hoofd heen en weer. "Ik denk het ook niet," zijn blik gleed langs de partycrashers. Hé, weet je zeker dat je niks te drinken wilt?"

Tag: Theresa

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 11:32 pm

Jae keek weg en verbrak daarbij het oogcontact. Ther kon niet zien waarom, maar liet het gebeuren. Al voelde het raar om iemand niet in zijn ogen te kijken als je een gesprek met diegene had. Of Jae deed het anders of er was iets achter haar heel erg interessant. Ze keek niet om en kon eigenlijk wel lachen om haar eigen gedachtes. Toen de jongen met haar mee lachte besloot ze geen oogcontact meer te maken. Toch voelde ze zich nog zo vrolijk als eerst. Hij gaf antwoord op haar opmerking en daarbij stemde hij in met haar stelling. Er waren al heel wat anderen aangekomen en eigenlijk zag het er wel gezellig uit. Net toen ze weer wou wegkijken besloot de jongen toch dat hij haar aandacht weer wou. "Hé, weet je zeker dat je niks te drinken wilt?" Haar ogen gingen automatisch weer contact zoeken en ze dacht na over zijn vraag. "Euh", kwam er een beetje onzeker uit. Haar ogen gingen van zijn ogen naar de grond. Ach, wat kon het kwaad eigenlijk. "Waarom ook niet." Het lachje die ze erachteraan had klonk minder vrolijk dan eerst en het was meer om te laten weten dat ze het echt goed vond. Bier ging wel naar binnen bij haar. Wodka was een ander verhaal, dat zou ze waarschijnlijk niet in haar mond houden. Een biertje was prima.

Tag: Jae

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sasha Summerfield
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 16½
Favoriete les: Engels (ooc) & Drama
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 14, 2015 11:56 pm

Content keek Sasha toe hoe het eerste groepje gasten aankwam. Het was een aantal meisjes. Ze hadden duidelijk hun best gedaan om er leuk uit te zien, wat ze aardig was gelukt. Sasha hees zichzelf op. Hij kon het niet hebben dat al zijn vrienden nu al de dames claimden en dat hij alleen achterbleef.

Een beetje verwelkomen, een beetje socializen, een beetje drinken. Het feest was nog niet erg op gang gekomen. Maar over een paar uur zouden de ietwat zenuwachtige maar veel te nuchtere mensen precies zo dronken, gedrogeerd en melig zijn als hij ze wilde hebben.

Geamuseerd keek hij toe hoe Jae en Allan onmiddellijk begonnen meisjes te fixen. Niemand wist beter dan zijn vrienden dat hosselen een proces was. Bied ze een drankje aan - of twee, of drie, of acht - en maak het ze gerieflijk. Hou ze gezelschap. In een paar uur zouden ze niets liever willen dan de bosjes induiken met jou. En Sasha besloot dat dit het moment was dat hij hierin mee moest gaan. Terwijl hij een nieuw biertje opende ging hij bij Allan en zijn ladies zitten. 'Een hele goedenavond. Shay -' - hij keek uitdagend naar de ene - '- Kate.' - en naar de andere. 'Alles is door ons geregeld met een garantie op een geweldige avond.' Hij knipoogde op een enigszins ranzige manier. 'Willen jullie iets?' Hij draaide zijn gezicht en keek tevreden naar Allan. Het verliep op rolletjes.

-Tag: Allan, Kate, Shay

_________________


:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laetitia Suárez
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 121

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dancing Class
Partner: See anybody could be good to you, you need a bad girl to blow your mind.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    wo jul 15, 2015 12:12 am


One night and we're gonna come and crash the party
Weren't invited but we're feelin' so outrageous, just like we're famous


Outfit - right one, zonder het vest en de zonnebril.

“Niet? Okay” brabbelde Laetitia vrolijk verder en trok de fles tequila weer tegen zich aan. Dan was die de rest van de avond van haar. Nadat ze haar naam maar in het rond had gegild, maar niet echt iemand gereageerd had, besloot Laetitia maar een beetje rond te gaan lopen. Niemand scheen echt aandacht aan haar te besteden ofzo, en dat gaf haar een prima moment om de mensen eens in zich op te nemen. Haar oordeel over de mensen was al gauw klaar, maar voordat ze die zou uitspuwen, moest ze natuurlijk wel eerst de mensen leren kennen. Ondanks dat Laetitia aangeschoten was, wist ze nog prima wat ze deed, en als ze nu al mensen ging beledigen…nee, dat zou niet echt een strakke zet zijn. Daarom hield ze keurig netjes haar mond.

Vervolgens ging ze in het zand liggen en zette de fles tequila voor haar neer. Op haar buik kon ze alles keurig netjes in de gaten houden. Ze duwde haar lange haren naar één kant van haar hoofd en liet haar elleboog op het zand rusten. Met haar andere hand streek ze zachtjes over het zang, liet het door haar vingers glijden. Felt like home. Ze opende de fles tequila nog een keer en nam een flinke slok, terwijl ze naar de mensen staarden. Zouden ze haar opmerken?

Totdat ze de muziek hoorde veranderen. O shit was dit echt? Mariah Carey. Oud Mariah Carey werk! Meteen stond Laetitia op, gooide de fles tequila (met de dop erop ofcourse) op het zand neer en trok haar broek een beetje omhoog. Ze wankelde een beetje, doordat ze natuurlijk een beetje aangeschoten was en met haar hoge hakken in het zand stond. Enthousiast begon ze verleidelijk mee te dansen op de muziek, het interesseerde haar niet dat er niet veel mensen aan het dansen waren. "Tell me how many times in your life will you get an opportunity like this tonight? Tell me a little somethin' about you, here's a little somethin' about me. I got a house in Capri and my own G4 and that Benz with the doors that lift up from the floor " zong Mariah Carey en Lae reageerde op de muziek. Haar heupen bewogen enthousiast mee, bringing New Jersey to Pacific High.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avril Pierce
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 60

Studenten ID
Leeftijd: 17 years
Favoriete les: Dans
Partner: It's hard to see the pain behind the mask. Bearing the burden of a secret storm

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    wo jul 15, 2015 4:05 pm

Stuk voor stuk gooide de blondine de kleren haar kast uit. Ze had überhaupt geen idee wat ze aanmoest. Het was een feest dus iets netjes maar het was een strandfeest dus ook weer geen jurk of iets dergelijks. Het laatste kledingstuk in haar kast, jumpsuit voor de zomer. Eigenlijk leek het haar nog best een goed idee. Het was uiteindelijk toch een van de netste dingen die ze had en het kon ook voor het strand. Snel deed ze het ding over haar bikini aan, niet meer denkend aan de kleren die op de grond lagen. In een soort drafje begaf Avril zich richting de badkamer waar ze er voor zorgde dat haar haren een beetje fatsoenlijk zaten. Op het moment dat ze de deur achter zich dicht wilde doen besefte ze zich dat ze de drank was vergeten. Aangezien ze toch een soort van kwam party crashen leek het haar het beste om maar wat mee te nemen. Snel haalde ze de fles Bacardi uit het kleine koelkastje om vervolgens de deur uit te gaan.

Binnen enkele secondes was ze in de Lounge. Ze zat op de armleuning van een van de banken, de fles Bacardi onder een van de kussens in de bank verstopt. Hier had ze met Boo Boo afgesproken, ze zou met hem samen richting het feest gaan. De manier waarop ze de jongen had ontmoet was ook alles behalve normaal geweest. De gehele tijd dat ze in de Lounge zat was ze op haar hoede, er mochten geen docenten achter de drank komen, dat zou voor problemen zorgen. Ze was nog maar enkele dagen op Pacific High, een feest sloeg ze echter niet af. Dat was een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. "Heya," begroette ze de jongen die aan kwam gelopen. Snel keek ze nog even om zich heen voor ze de fles Bacardi pakte en liep samen met hem de Lounge uit richting het strand.

Op haar wit met blauwe teenslippers liep ze over het paadje richting de groep met mensen die ze in de verte zag staan. Langzaam werd de muziek harder. In het midden van het hele gebeuren stond een grote stapel hout, dat zou vast een kampvuur worden. Daar omheen lagen kleedjes en kussens voor de mensen om op te gaan zitten en eventueel liggen. Eenmaal aangekomen keek ze met haar bruine ogen goed in het rond. Het leek er op dat het leuk zou gaan worden. Bij het eerste beste persoon dat voorbij kwam gelopen duwde ze de fles Bacardi in de handen. Die zou vast wel weten waar de drank werd bewaard. "Dit gaat denk ik leuk worden," zei ze tegen Boo Boo terwijl ze in het rond keek. Twee blonde meisjes vielen op. De ene door haar jurk die meer wat was voor een gala dan voor een strandfeest en de ander door haar uitbundige gezang en gedans. Het was duidelijk dat de tweede al aardig wat op had. Vervolgens vielen haar ogen op een roodharig meisje. Theresa. Een vriendin die ze al jaren had en waar ze bijzonder veel aan te danken had. Ze zat naast een jongen, wat Avril ergens wel verbaasde, het meisje was nooit zo van de jongens geweest. Of ze daadwerkelijk met hem aan het flirten was of gewoon met hem aan het praten kon ze niet opmaken, het leek haar een leuk idee voor Theresa om een vriendje te hebben. Dat zou vernieuwend zijn. De neiging om zich er mee te gaan bemoeien was groot, al wist ze zelf prima dat ze dat beter niet kon doen. Nu was het tijd om zichzelf te vermaken. Langzaam begon de blondine mee te bewegen met de muziek.

Tag: Boo Boo

{Klik voor haar kleren & powerplay was afgesproken}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    wo jul 15, 2015 6:06 pm

Kate zag hoe sommigen al behoorlijk aangeschoten waren. De muziek ging aan en een van de studenten begon meteen te dansen. Kate glimlachte toen er een paar anderen volgde. Opeens stond Sasha voor haar neus. 'Een hele goedenavond. Shay' Kate zag dat Sasha een uitdagende blik naar Shay wierp. 'Kate.' En nu ook naar haar. Kate beantwoordde zijn blik met een net zo ondeugende grijns. "Hallo, Sasha." Sasha ging verder met praten. 'Alles is door ons geregeld met een garantie op een geweldige avond.'nSasha knipoogde. 'Willen jullie iets?' Kate had eigenlijk net aan Allan iets te drinken gevraagd. Ze keek verontschuldigend naar Allan. "Ik had eigenlijk net aan Allan gevraagd wat jullie allemaal in de aanbieding hebben, dus wat hebben jullie?" Ze glimlachte daarbij naar alle twee de jongens. Het maakte niet uit wie er zou antwoorden. Ze had graag gewoon ja gezegd en een random drankje aangenomen van Sasha maar dat vond ze redelijk flauw tegen over Allan. Bovendien was ze best wel nieuwsgierig naar alles wat ze hadden.

_________________

Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    wo jul 15, 2015 8:27 pm

Hij zag Theresa twijfelen en Jae begon zich af te vragen of ze überhaupt ooit al is had gedronken. Hij lachte, waarschijnlijk niet. Toch stemde ze in. "Waarom ook niet." Jae knikte en hees zichzelf overeind. "Komt eraan," sprak hij lachend en keerde haar de rug toe.

Terwijl hij rustig richting de koelboxen liep, bewoog hij zijn hoofd zachtjes op het ritme van de muziek op en neer. Iemand had besloten om het volume van de muziek omhoog te draaien en er waren al enkele mensen aan het dansen. Hij was niet zo'n danser, behalve natuurlijk als hij wat op had. Een harde klap tegen zijn schouders deed hem opschrikken. "Sorry, mijn fout." sprak hij snel. Hij keek recht in de ogen van het blonde meisje, hij bloosde. Gek, hij had haar nog nooit eerder gezien... "Hé, ehm, kan je wat te drinken aanbieden. Een biertje? Ik was toch op weg." Hij zette alvast een paar stappen naar achter. "Wat is je naam eigenlijk? Ik ben Jae, aangenaam."

Nou dat was weer een mooie actie. Perfect. Met een rode kop opende hij de koelbox. Snel goot hij het laatste beetje van de inhoud van zijn vorige blikje naar binnen. Zuchtend knoopte hij de bovenste twee knoopjes van zijn bloes open. Hij greep naar drie nieuwe blikjes, ervan uitgaand dat het blonde meisje ook wilde. Terug wandelend overhandigde hij haar het blikje en kikte vriendelijk waarna hij weer naast Theresa ging zitten. "Hier," Hij reikte haar het blikje aan en opende daarna het pinnetje van zijn eigen. Zijn tweede. Vier kon hij goed aan, dat wist hij. Daarna kon het bergafwaarts gaan.

Tag: Laetitia, Theresa

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    wo jul 15, 2015 11:26 pm

Jae sprak lachend, sprong op en keerde haar de rug toe. Ther bleef hem nakijken en ze zag nog hoe hij tegen een ander meisje aanliep. Ze kon het niet laten om zacht te lachen om zijn actie. Al was het zeker niet uitlachen. Een kort gesprek ontstond en haar ogen gingen over het feest verder. Ze zag Shay, Kate, Allan en nu ook Sasha zitten. Het gesprek kon ze niet horen, maar het leek niet zo druk. Een ander meisje in een grote blauwe jurk was er ook. Wow. Tja het was mooi, maar geen strandkleding. Zijzelf had simpele kleding aan, een blauw shirtje met spaghetti bandjes en een kort spijkerbroekje. Jae had het ook eenvoudig gedaan. Net zoals Kate en Shay. Haar ogen gingen verder en vonden Avril. Een vriendin van haar die ze erg lang kende. Ze had haar zien aankomen met Boo Boo, die ze ook eerder had ontmoet. "Hier." Voor haar zag ze een blikje bier. Niet erg groot, maar groot genoeg voor mevrouw. Aarzelend stak ze haar hand ernaar uit en sloot haar vingers om het koude blikje. "Dat ging soepel.", zei ze lachend, doelend op dat hij tegen een meisje was gelopen eerder. Kort richtte ze nog haar ogen op het meisje waar hij tegenaan was gelopen om het duidelijk te maken. Ze had een grappig sarcastisch toontje in haar stem. Het geluid van zijn blikje die open ging klonk en dat gaf haar een herinnering dat ze dat ook moest doen. Haar nagels kwamen onder het pinnetje om hem op te tillen, daarna duwde ze met haar vingers het pinnetje helemaal omhoog. Haar ogen gingen kort naar die van Jae en ze nam een slokje van de drank. Het was bitter, maar niet erg sterk. Ze hield het goed binnen, al kneep ze wel even haar ogen samen door het alcohol dat plots naar binnen kwam, maar na het een tijdje in haar mond te hebben slikte ze het door. "Lekker.", zei ze als grapje. Hij had sowieso gezien hoe ze niet goed tegen alcohol kon en je kon door de lach erna goed zien dat ze het als grapje bedoelde. Ze nam meerdere slokjes en bij de derde kneep ze haar ogen al niet meer samen. De smaak van alcohol was verschrikkelijk eigenlijk, maar ergens wou ze toch steeds nog een slok nemen.

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dolores Sinclair
Lerares Drama
avatar

Vrouw Aantal berichten : 32

Studenten ID
Leeftijd: 21
Favoriete les: Drama
Partner: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering, I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 1:08 am

Met een glas witte wijn in haar linkerhand en een sigaret in haar rechterhand hing Dolores over de vensterbank. Met wat lichtelijk manipulatief geknipper bij de directeur had ze de beste kamer van het lerarencomplex gekregen: het hoekappartement met uitzicht op zee. Ze nam een trekje van haar sigaret. Terwijl ze langzaam de rook uitblies keek ze hoe de zon in de zee wegzakte. Het was een perfecte avond, als alle zomeravonden dat niet al waren.

Ze keek toe hoe een groepje meisjes zenuwachtig giechelend en pratend langs het schoolgebouw liep. Ze waren duidelijk tot achter de komma gestyled, dus was er een feestje. Vanaf haar allesziende positie volgde ze de meisjes met haar blik. Ze gingen naar het strand. Een feestje op het strand? Dolores' ogen begonnen te twinkelen. Ze sloeg haar laatste slok wijn achterover en schoot haar sigarettenstompje weg. Geweldig.

Ze hoorde de muziek al van een afstandje. Waarschijnlijk wilden ze haar er helemaal niet bijhebben, maar ze kon de jongens wel even heel lief aankijken. Bovendien was ze lerares dus had ze genoeg om ze mee te chanteren. Ze trok haar jurkje recht terwijl ze over het houten vlonder liep. Er waren duidelijk een paar mensen geweest die heel veel werk in dit feest hadden gestoken: er waren kussentjes en dekentjes, fakkels en zelfs een opzet voor een kampvuur. En zo te zien was er ook een flinke voorraad drankjes ingeslagen. 'Hallo kinderen,' zei ze met gespreide armen. 'Ik zou best een bacardi-cola kunnen gebruiken.' Ze ging ervanuit dat een van de leerlingen in de buurt haar wel zou helpen. Nonchalant keek ze om zich heen. 'Ik verpest het toch niet, he?' Ze glimlachte breed naar een naburig jongetje. 'Ik blijf niet lang hoor.'

jurkje: http://i61.tinypic.com/1zg54c7.jpg
bikini: http://images6.fanpop.com/image/photos/37000000/Marilyn-On-The-Beach-marilyn-monroe-37025832-800-688.jpg

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 12:38 pm

Hij nam een grote slok en leunde achterover tegen een bankje achter hem. "Dat ging soepel." Jae rolde met zijn ogen. "Zeg mij is wat." Hij grijnsde maar het was duidelijk dat hij zich een beetje ongemakkelijk voelde. Hij nam opnieuw een grote slok terwijl Theresa haar blikje opende. Jae keek toe hoe ze voorzichtig een slokje nam. Zijn ogen bleven iets langer op haar lippen hangen dan de bedoeling was. Ze had volle lippen en... "Lekker." Snel keek Jae weer weg.

"Je moet altijd even wennen, na een tijdje wordt het beter." Sprak hij aarzelend en goot de rest van zijn bier naar binnen. "En anders kun je altijd nog - Hij tikte met zijn vingers op de aangevlogen fles naast hun in het zand - deze tequila proberen." Grijnzend boog hij zich voorover en pakte de al zeker halflege fles op. Wat leuk, drank kwam tegenwoordig gewoon aanwaaien. Hij draaide de dop open en rook even. De sterke alcohol geur prikte haast in zijn neus. Tot nu toe merkte hij nog niks van de alcohol, maar daar ging door dit mooie flesje verandering in komen. Hij moest toch wat? Zonder die drank zou het een hele gênante avond worden, maar als hij wat op had vergrote dat zijn zelfvertrouwen en hoefde hij overal niet zo over na te denken. Zonder verder nog te aarzelen nam hij twee grote slokken. "Jij ook?" Vroeg hij glimlachend en wilde haar de fles al overhandigen. Maar oh god oh god, was dat nou hun lerares drama? Snel trok hij de fles half lachend en half afkeurend kijkend terug. Hij wees naar de blonde vrouw in haar kleine jurkje. "Bij nader inzien heb ik toch nog wat meer nodig." Snel nam Jae nog een slok, terwijl zijn glimlach steeds groter werd. Hij moest moeite doen om het niet uit te proesten. Hij probeerde niet naar zijn lerares te kijken en nam snel nog een slok. "Oh sorry maar ik kan dit niet aan. Hier." Hij overhandigde snel de fles aan Theresa terwijl hij haar grijnzend aan bleef kijken.

Tag: Theresa


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theresa Littlewood
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 215

Studenten ID
Leeftijd: ⋙ 16 Years
Favoriete les: ⋙ Muziek
Partner: ⋙ It's a crazy little thing called love.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 4:36 pm

"Je moet altijd even wennen, na een tijdje wordt het beter en anders kun je altijd nog."  Altijd nog wat? Maar dat maakte hij al snel duidelijk door met zijn vinger op een fles te tikken die in het zand stond. "deze tequila proberen.", vervolgde hij. Een beetje aarzelend keek ze om hem heen om de fles te zien. Er was al wat uit. Jae had een grijns op zijn gezicht die ze niet beantwoorde, want hij nam twee grote slokken. "Jij ook?", vroeg hij terwijl hij de fles haar richting in bracht. Ze zette haar biertje weg in het zand. Er zat nog wat in, niet veel. Maar voordat ze de fles van hem overpakte keek hij ergens naar achter haar. Nieuwsgierig keek ze om. Neeee. Wat deed mevrouw Sinclair hier? Een glimlach kwam op haar gezicht toen hij ook een soort afkeurende maar lachende blik kreeg. Hij wees naar haar en ze zag de jurk van de lerares. Zelfs zij leek haar bikini aan te hebben daaronder. Wat deed ze hier? "Bij nader inzien heb ik toch nog wat meer nodig." Ze keek Jae weer aan en hij nam nog een slok. Je zag dat hij het bijna uitproestte van het lachen. Ther begon ook zacht te lachen. Nog voordat ze terug kon kijken zat de fles voor haar neus. Voorzichtig pakte ze het uit zijn hand en nam langzaam een slok van de drank. Ze kneep haar ogen niet meer dicht, maar voelde het wel branden in haar keel. Haar ogen gingen weer naar de lerares die er stond. Ze zag haar lippen bewegen en kon zacht de woorden horen. Iemand moest haar een drankje geven blijkbaar. Met de fles nog in haar hand keek ze ernaar. Jae zou het ook wel kunnen horen vanaf deze afstand. Theresa ging haar zeker niet bedienen, maar ze was nieuwsgierig naar wat ze hier deed. "Wat doet ze hier?", vroeg ze. Al kon hij waarschijnlijk geen antwoord geven. De dop van de fles pakte ze voorzichtig uit de handen van de jongen voor haar en draaide hem erop.  Haar hand greep de pols van Jae en ze sprong op. "Kom mee.", zei ze lachend terwijl ze licht aan zijn pols trok. Zo dwong Jae een beetje om mee te lopen naar Dolores al kon hij zichzelf makkelijk lostrekken en blijven staan. Eenmaal bij de blonde lerares bleef ze staan. Ze gooide de fles snel tussen een paar kussens om er niet erg 'dronken' uit te zien. Theresa had nog niet veel gedronken, en ze was dan ook nuchter. "Hallo mevrouw.", zei ze met een glimlach.

Tag: Jae & Dolores  

_________________

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laetitia Suárez
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 121

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dancing Class
Partner: See anybody could be good to you, you need a bad girl to blow your mind.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 5:05 pm


One night and we're gonna come and crash the party
Weren't invited but we're feelin' so outrageous, just like we're famous


Outfit - right one, zonder het vest en de zonnebril.

Oh damn, the club ‘bout to close in a minute, can I get your number baby, so you and I can go get in it?” zong Laetitia enthousiast mee met de man op de track. Damn, dit was goed. Alcohol, Mariah Carey en dansen. Op een strand, op een plek waar ze nog maar net was aangekomen. Het interesseerde haar echt niet dat ze nu al redelijk dronken was. Het interesseerde haar überhaupt niet wat mensen van haar dachten. Als je van haar hield, was ze met je. Als je haar haatte, was dat juist nog beter. Ja, in deze roes was Laetitia lekker aan het dansen, totdat er iemand tegen haar aanbotste en totaal uit haar vibe haalde. “Oké boy, als ik niet een beetje van de kaart was, was ik echt boos geworden” zei Laetitia lachend, maar stak plagend haar tong uit. Nah, het was maar een grapje. De jongen had iets schattigs over hem heen, daar zou ze echt niet boos op kunnen worden. “Geen probleem, ik ben hier ook pas net aangekomen. Ik ben Laetitia, maar noem me Lae, dan lijken onze namen een beetje op elkaar, Jhae.” Een vrolijke knipoog volgde. De jongen ging bier voor haar halen, wat alleen maar goed was.

Dankbaar had ze het biertje aangenomen. “Thanks Jhae, ik denk dat wij elkaar wel mogen” grinnikte ze en deed wat tequila in haar bier. Ze was immers nog steeds van Zuid Amerikaanse afkomst, tequila bier was haar bijna via de fles gegeven. Totdat haar moeder kwaad de fles uit haar vaders hand had gerukt. Ja, dat was een hele toestand. De fles tequila was bijna leeg, en aangezien Laetitia niet aan bijna leeg deed, had ze de fles maar weggegooid. Doei, ze ging ergens wel een andere fles scoren. Lachend nam ze een slokje van haar biertje en keek naar Jhae en een meisje waar hij naast was gaan zitten. N’awh, dat was echt cute. Ze zette haar biertje even neer in het zand en maakte met haar vingers een hartje, waarna ze goedkeurend haar duim opstak. Oh shit. Misschien was dat niet zo slim, dadelijk dachten ze dat ze op meisjes viel. Oké, ondanks dat Laetitia pas zestien was, was het zo makkelijk om in Atlantic City een nep ID te krijgen. Haar beste vriend in Atlantic City was gay en ze was samen met hem naar gay bars geweest, waar ook zij wel eens met een meisje had gezoend. Toch hield ze echt wel van mannen, maar experimenteren was nooit verkeerd.

Laetitia schommelde verder over het strand heen. De plek waar ze nu vlakbij was, was vlakbij de branding. Misschien was het goed om eventjes weg te gaan uit de drukte, wat te ontnuchteren, anders ging ze dadelijk echt domme dingen doen. En ondanks ze vanavond echt wel domme dingen wilde doen, wilde ze dat nu nog niet doen, want het feestje was pas net begonnen. Laetitia liep naar de branding. Het water kwam tot net aan haar voeten, maakte de onderkant van haar schoenen nat en ging weer terug. Ze glimlachte. Ze plofte neer in het zand. Ze trok een random persoon, die toevallig langs haar liep, aan zijn of haar hand, de alcohol had haar zicht wat verslechterd. “Wil je mijn laarzen uitdoen?” vroeg ze liefjes. Haar laarzen, die tot haar dijen kwamen, werden met veel gesjor van de persoon uitgedaan. “Thanks, I love you” zei ze vaag en stak haar armen uit voor een knuffel. Toen ze hem had gehad, liet ze zichzelf in het zand vallen. Mmmm. Het koude water aan haar blote voeten was heerlijk.

OOC: Who wants a Lae hug? <3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allan Frair
Student
avatar

Man Aantal berichten : 254

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Dans
Partner: Kinda lost the count

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 7:47 pm


Kate had hem net gevraagd wat hij voor drank had en waarop hij een foute opmerking wilde maken toen Sasha erbij kwam zitten. De slijmbal begon meteen met ze te praten, bood ze drinken aan. Het was zo onverwachts dat Allan even niet wist wat hij moest zeggen. Maar no way dat hij deze meisjes kreeg.
"Ik had eigenlijk net aan Allan gevraagd wat jullie allemaal in de aanbieding hebben, dus wat hebben jullie?" Zei Kate, waarschijnlijk om niet lullig te doen tegenover hem.
Ze had geen beter moment kunnen kiezen.
"We hebben biertjes, Jenever, Breezers, Whisky en volgens mij ook wat Tequilla." Pakte hij het gesprek weer op. De jongen stond op, pakte whatever ze wilden en overhandigde het in plastic bekertjes en blikjes.

@ Kate, Shay, Sasha

~ Ik heb hiervoor Wikipedia moeten gebruiken XD

_________________


"Life isn't Frair" // Meet Allan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just tonight {{ B&H
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Buiten school :: ♢ Het strand-