IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Just tonight {{ B&H

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 8:30 pm

"Wat voor drankjes heb je ons aan te bieden?" Vroeg Kate aan Allan. Hopelijk zou er ook iets alcohol vrij's bij zitten aangezien ze dat niet dronk. 'Een hele goedenavond. Shay -' Zei een bekende stem achter haar. Net op het moment dat ze zich naar hem omdraaide zei hij weer wat. '- Kate.' Het was Sasha, de jongen met zijn typerende afro. "Hallo, Sasha." Begroette Kate hem. "Hey Sasha," zei Shay vervolgens ook om de jongen te begroeten. 'Alles is door ons geregeld met een garantie op een geweldige avond.' Vertelde hij vervolgens, iets wat de twee meisjes wel wisten. Aangezien zij een van de mensen waren die wel waren uitgenodigd en niet zomaar kwamen party crashen. 'Willen jullie iets?' Vroeg hij, waarop Shay Kate aankeek. Zij had namelijk enkele secondes geleden nog aan Allan gevraagd wat hij te drinken voor hun had. "Ik had eigenlijk net aan Allan gevraagd wat jullie allemaal in de aanbieding hebben, dus wat hebben jullie?" Vroeg Kate wat er op wees dat ze beleeft tegen beide jongens wilde doen. "We hebben biertjes, Jenever, Breezers, Whisky en volgens mij ook wat Tequilla." Antwoordde Allan weer op de vraag die hem voor al voor de tweede keer werd gesteld. De brunette nam de lijst met drankjes in zich op. In bier, Whisky en Tequilla wist ze honderd procent zeker dat alcohol zat. Dat gevoel had ze ook bij Jenever en Breezers, er was dus niets alcohol vrij's. Aangezien ze in hun kamer nog best wat water had gedronken omdat ze de situatie had zien aankomen kon ze de avond waarschijnlijk wel zonder drank overleven. "Ik hoef niets," zei ze dan ook rustig en zo beleeft mogelijk. Shay wist dat het niet heel erg beleeft was om iets af te blijven wijzen, dat hield haar echter niet tegen om het niet te doen. Ze dronk geen alcohol, klaar.

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ethan Wayland
Student
avatar

Man Aantal berichten : 31

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Muziekles
Partner: Cause good girls are bad girls that haven't been caught

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    do jul 16, 2015 11:04 pm


Met een witte tanktop, een zwarte zwemshort en zwarte slippers besloot hij maar te vertrekken. Tbh wilde hij wel eens zien of ze hier een deftig feestje kon bouwen. Ethan was hier letterlijk nog geen dag maar had in de gangen hier en daar wat opgevangen over een feest op het strand. Waar er een feest was, wel ja daar was hij ook van de partij. En zeg nu zelf, dat was toch heel even de beste manier om meteen een paar mensen te leren kennen. Anders moest hij dat dus tijdens de les gaan doen en hoewel hij best wel sociaal was en alles, wel ja tijdens een feestje was het altijd leuker. Zeker als er dan nog eens drank aan te pas kwam. Aye, dan was hij echt wel voor hoor! Met een brede grijns vervolgde hij zijn weg naar het strand met zijn handen even in de zakken van de zwemshort die hij aan had. Hoe dichter hij kwam des te meer hij de muziek al voelde, de trillingen in de grond waren al heel zachtjes voelbaar.

Van zodra hij zich een weg had gevonden tussen het feest gedruis schonk hij enkele mensen kort een glimlach. Allemaal onbekende natuurlijk, maar door vriendelijk te doen kreeg je dat meestal ook meteen terug. Echt heel lang stond hij niet alleen een random dude bood hem al heel gauw een biertje aan, en natuurlijk sloeg hij dat niet af. Waarom zou hij? ‘Thanks mate.’ Grijnsde hij vrolijk tegen de knul. Al bleef hij niet al te lang hangen tho, naah hij ging het strand eventjes verkennen. Dit was toch niet meteen zijn soort muziek tbh. Soms kon hij een beetje te kritisch zijn, heel soms. Toch als het op muziek aan kwam dan.

Langs het strand verder wandelend had hij even letterlijk niet veel oog voor de omgeving. Nah, zijn hoofd zat eventjes way up in the clouds of zo. Al was het stiekem gewoon hij die in gedachten verzonken was, maar details. Wham. Zonder enige waarschuwing werd zijn hand vast gegrepen en richting de grond werd getrokken. Okay? Wat verbaasd keek hij het meisje voor zijn neus aan. Ze kon ook even gewoon hoi zeggen. Daar had hij geen problemen mee. Maar het werd hem al heel snel duidelijk dat deze chick een beetje te diep in het glad had gekeken. Nou ja, beetje veel om eerlijk te zijn. Even tho was ze niet mis dat moest hij toegeven. Haar vraag deed hem even kort lachen. ‘Meestal doe ik zo’n dingen pas op de tweede date, maar ik maak wel even een uitzondering.’ Ethan kapte al heel gauw de inhoud van het bekertje dat hij nog vast had naar binnen om dan even aan de taak te beginnen om die laarzen uit te doen. Het feit dat het water ook weer terug op kwam hielp hem er niet bij aangezien hij er letterlijk half in zat, maar lang leven het feit dat hij een zwemshort aan had. Heel lang duurde het niet, zodra de jongen er een beter zich op had geworpen en hij het ook doorhad was het met wat gesjor gelukt. Dat ze een knuffel wilde, wel hij kon haar hier moeilijk zo knuffelloos laten zitten right?
‘Heb je wat gezelschap nodig?’ Glimlachte hij uiteindelijk even kort, terwijl hij zich naast haar neer dropte in het zand, in plaats van gezellig in het water te blijven zitten. ‘Hoewel je het je straks niet meer herinnert, ik ben Ethan. Pacific newest student.’

Outfit


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Rhee
Student
avatar

Man Aantal berichten : 81

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Beeldende vorming
Partner: I never want to be away from you again, except at work, in the restroom or when one of us is at a movie the other does not want to see.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    vr jul 17, 2015 9:05 pm

En ja hoor, Theresa nam een slok. Het voelde als een goedkeuring van zijn gedrag, wat een opluchting was. Het was namelijk een beetje twijfelachtig wat ze van zijn alcoholgedrag vond. "Wat doet ze hier?" Jae schudde zijn hoofd heen weer, hij had ook geen idee. Ze greep naar de dop in zijn hand en draaide deze weer op de fles waarna ze zijn pols vastpakte en hem omhoog trok. Hij glimlachte en pakte haar hand vast. Zijn vingers sloten zich tussen haar vingers en grepen zo haar hand beet. Ze trok hem zachtjes mee en hij liep eerst rustig achter haar aan, maar zodra hij doorhad dat ze op weg was naar mevrouw Sinclair begon hij wat meer tegen te werken. "He, waarom zouden we naar haar toe gaan?" Ze antwoordde niet maar in plaats daarvan liet ze de fles tequilla bij een paar kussens neervallen. Wat, nee! Hij was nog niet leeg! Hij wilde zijn tequila! Beteuterd als een teleurgesteld jongetje drukte hij zijn lippen op elkaar en keek de fles na. "Hallo mevrouw.", begon Theresa als opening voor een gesprek met de blonde vrouw. Jae besloot een beetje achter te blijven, maar wilde haar hand niet loslaten, waardoor hij schuin naast haar stond. Ze wachtte af, maar mevrouw Sinclair reageerde niet. Ze was te druk bezig met whatever ze mee bezig was. Opgelucht zuchtte Jae en haalde een hand door zijn pikzwarte haar. Langzaam bracht hij zijn mond dichter bij haar oor om zichzelf verstaanbaar te maken - en nee het was verder zeker niet onprettig om de geur van haar shampoo te kunnen ruiken -. "Kom mee," fluisterde Jae en trok Theresa zachtjes mee naar achteren.

Iemand had ondertussen het vuur aangestoken - beter, hoefde hij het niet te doen - en de warme lucht kwam hen tegemoet toen ze dichterbij kwamen. Hij liet haar los maar legde in plaats daarvan een hand op haar beide schouders. Hij probeerde een streng gezicht te trekken maar dat mislukte door zijn grijns. ''Niet met leraren praten op een feest!" Het was duidelijk dat door het beetje alcohol zijn zelfvertrouwen al een stuk was gestegen. "Überhaupt niet na zes uur 's avond." Grijnzend pakte hij haar hand weer. "Zin om eehh, een stukje te gaan lopen?" Het was warm hier, een beetje afkoelen kon geen kwaad - nee hij had niet de intentie die jij nu denkt dat ie zou hebben -. Maarreh die fles tequila moest wel mee. Snel, voordat ze nee kon antwoorden trok hij Theresa mee, ondertussen de fles van de grond grijpend.

Tag: Theresa

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sean Dallas
Student
avatar

Man Aantal berichten : 30

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Break
Partner: Rules are made to be broken.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    vr jul 17, 2015 9:10 pm

Met snelle stappen haastte Sean zich naar zijn kamer. Shit, shit, shit! Hij had vandaag afgesproken met Jae en Sasha - en met Allan, maar hij zou nooit iets vrijwillig afspreken met hem - om een soort feestje op het strand te geven, maar het was wel heel gezellig geworden in de lounge en vervolgens in de kamer van het meisje wiens naam hem was ontglipt en hij was de tijd compleet vergeten. Zenuwachtig keek hij op zijn horloge. De jongens waren nu vast en zeker al klaar met het opzetten, er waren waarschijnlijk zelfs al wat mensen aanwezig. Ach, het maakte niet zo veel uit. De meeste aanwezigen kende hij toch waarschijnlijk niet echt en ze misten hem vast niet. Dat was het nadeel van veel omgaan met mensen van buiten school. Eenmaal aangekomen bij de kamer opende hij deze snel, en zoals verwacht was deze helemaal leeg. Snel deed hij zijn horloge af, pakte hij een pakje sigaretten en zijn aansteker en legde hij zijn tas weg. Na een snelle blik in de spiegel fixte hij zijn haar even, en vervolgens bleef hij even staan. Had hij alles? Hij droeg een donkerblauw strak zittend shirt met een v-hals waarin zijn spieren duidelijk te zien waren, en een losse spijkerbroek. Hij had zijn sigaretten, en verder had hij eigenlijk niets nodig. Klaar om te gaan.

Eenmaal bij het strand aangekomen werden zijn vermoedens al snel bevestigd. Het groepje was niet moeilijk te vinden, gewoon op het geluid af gaan. De meesten waren al in gesprek of aan het drinken, en niemand leek hem op te merken. Met zijn handen in zijn zakken slofte hij naar de groep toe, en een beetje aarzelend bleef hij een stukje van ze vandaan staan. Zijn ogen vielen al snel op Jae, die met een meisje aan het praten was. Go you. Dat wilde hij even niet verstoren. Sasha was ook duidelijk aan het hosselen, maar Allan zat daar ook bij dus echt veel zin om daar bij te gaan zitten had hij ook niet. Tenslotte eindigde hij leunend tegen een palmboom terwijl hij met zijn hand de peuk afschermde om hem aan te steken. Dit werd vast en zeker geweldig.

_________________
" s e a n "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laetitia Suárez
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 121

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dancing Class
Partner: See anybody could be good to you, you need a bad girl to blow your mind.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    za jul 18, 2015 7:33 pm


One night and we're gonna come and crash the party
Weren't invited but we're feelin' so outrageous, just like we're famous


Outfit - right one, zonder het vest en de zonnebril.

De jongen, waar ze maar even vanuit ging aangezien ze een zwaardere stem hoorde, had in ieder geval wel humor. Laetitia lachte, terwijl ze haar handen eventjes voor haar ogen deed en behulpzaam haar ene been omhoog stak. “Nou, dan vind ik je nog galant. Waar ik vandaan kom doen de jongens op de eerste date, wat zeg ik, bij het eerste oogcontact je al zowat uitkleden…” grinnikte Laetitia en stak haar andere been ook omhoog. Laetitia was een echt schoenenmeisje, ze hield van haar schoenen en zeker van deze hoge laarzen, die sexy waren, met hun hoge hak. Maar ze hield ook van vrijheid en op hoge hakken op dit strand lopen, was niet bepaald haar favoriete bezigheid. Haar benen waren uiteindelijk bevrijd, iets wat haar wel opluchtte.

Laetitia schoof een stukje op, zodat hij er bij kon zitten, alhoewel ze niet helemaal realiseerde dat er natuurlijk genoeg strand was voor iedereen. Fuck it, ze was dronken, laat haar. De jongen stelde zich voor als Ethan. Laetitia glimlachte. “Ik ben Laetitia, maar ik luister naar zowel Lae als Tiet.” En als hij vond dat ze raar was, dan kon haar dat helemaal niets interesseren. Ze woelde eventjes door haar lange, blonde haren en ging toen in het zand liggen. Ze staarde naar de sterren, voelde was misselijkheid opkomen door de alcohol, maar drukte het weg. Als ze nu al zou gaan kotsen, zouden mensen haar vast en zeker gaan uitmaken voor watje of pussy en dat was Laetitia echt niet. Daarom nam ze nog maar een slok van haar eigen gemaakte tequila bier, die nu veel te sterk was, omdat ze niet echt zuinig had gedaan met de tequila. “Hier” mompelde Laetitia tegen de jongen en gaf hem het biertje aan. Ze was eigenlijk niet zo’n bier drinker. Ze had Jhae om iets anders moeten vragen. Arme jongen, hij wist niet beter.

Laetitia kwam overeind, sloeg haar haren naar de andere kant van haar hoofd en voelde dat de onderzijde van haar haren een beetje nat waren, mede dankzij de zee. “En als je wilt dat ik het niet vergeet” zei Laetitia met spanningslichtjes in haar ogen “moet je er voor zorgen dat ik het niet vergeet. So make it unforgetable.” Met die woorden stond ze een beetje wankelend op, pakte haar laarzen beet en begon weer richting de mensen te lopen. Met een veel betekende blik keek ze af en toe naar achteren, naar Ethan. Een glimlach verscheen op haar gezicht, terwijl ze haar hoofd voor de zoveelste keer had omgedraaid en ze gooide haar lange schoenen naast wat mensen neer. “Let daar maar op” deelde ze mee, terwijl ze een glaasje wijn uit iemands hand stal en wat naar de dansende mensen toeliep. Verleidelijk danste ze, met haar heupen draaiend en door haar benen zakkend. Door haar strakke broek waren haar heupen en billen extra mooi. “The girls roll up, windows roll down. Eyes on us, jaws on the ground. Watch them go, it’s just so funny, like bees to the honey” zong Laetitia zachtjes mee met de muziek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alex Buckley
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 11

Studenten ID
Leeftijd: 15
Favoriete les: Muziek
Partner: For the love that I make, I'm going to hell

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    za jul 18, 2015 10:06 pm

You make me wanna die
I'll never be good enough
You make me wanna die
And everything you love will burn up in the light
Every time I look inside your eyes
You make me wanna die

Met in haar handen een 6 pack bier liep het meisje over de weg. Het verbaasde haar dat er nog zoveel mensen op straat waren. Ze werd nagestaard. Misschien lag het aan de drank, misschien aan haar kledingstijl en haar haar, maar ze in elk geval viel op. Het deerde haar niet, ze was het gewend. Ze was nooit teruggedeinsd voor een beetje aandacht. Al konden al die ongewenste priemende ogen soms wel vervelend zijn. Af en toe staarde ze indringend terug, maar meestal negeerde ze het of was ze simpelweg te lui.

De zon was al onder, maar het gaf niet, feestjes hadden toch meestal enkele tijd nodig om op te starten. Het kampvuur was van een afstandje al te zien, ze hield halt. Alex hoorde de vrolijke muziek en op de achtergrond zacht gelach. Ze zuchtte, misschien was dit toch niet zo'n goed idee. Ze schudde even met haar hoofd en bukte zich toen om haar zwarte laarzen uit te doen.

Het was moeilijk om een zelfverzekerde blik op te zetten als je je niet zelfverzekerd voelde. En nee, ze voelde zich niet zelfverzekerd. Ze kende niemand. Vaak in zo'n situatie kwam haar arrogante blik - en bui - tevoorschijn, soms zonder dat ze het merkte. Alex greep naar het pakje sigaretten in haar zak en viste er eentje uit. Toen ze ook haar aansteker wilde pakken, kon ze deze niet vinden. Fuck...

"Heb je misschien een vuurtje?" De tegen de palmboom aanleunende jongen had zelf ook een sigaret in zijn hand dus dat moest wel goed komen. Ze stak haar sigaret naar hem uit en perste een glimlach op haar lippen.

Tag: Sean
- Outfit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Boo Boo Wynter
Student
avatar

Man Aantal berichten : 147

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Dance dance, dáánce~
Partner: The head never rules the heart but just becomes a partner in crime

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    zo jul 19, 2015 5:14 pm

Gefocust was de jongen bezig een rugzak vol te stauwen met drank, bestaande uit: drie dozen met 24 soorten shotjes, een fles Malibu en een fles likeur ’43. Dat leek hem wel genoeg, dacht hij zo. De likeur was zeker zijn favoriet, gemixt met cola, maar sloeg in als een bom. Eén keer was hij zo straalbezopen ervan geworden, dat hij de twee dagen erna zich nog hartstikke klote voelde. Dat was ook de enigste keer dat Boo Boo toe zou geven dat hij dronken was geweest. De andere keren had hij het glashard zitten ontkennen. Dronken zijn? Nee hoor! Tap nog maar bij! Nadat hij de inhoud tevreden had dicht geritst, keerde hij zich tot het omkleden. Ging hij er moeilijk om doen? Nope. In een paar simpele bewegingen trok hij een rode lange zwemshort uit de kast, waarop witte bloemen stonden. Het feest bevond zich op strand. Nou, dan was aan beetje “hawaii-look” niet zo verkeerd. Daarboven trok hij een oversized wit hemt, met daaronder simpele zwarte slippers. Waarschijnlijk dat die ergens halverwege toch uit gingen.  Vervolgens hing hij de rugzak om z’n schouder heen. Nu een arm “out of business”  was, had hij wel een andere manier moeten bedenken om die rotzooi mee te nemen.  Grijnzend stapte Boo Boo de kamer uit, richting de Lounge.
Met opluchting kon hij zeggen dat hij niet alleen naar dat feest ging. Nope, hij ging met partner in crime; Avril. Samen was nog altijd gezellig dan in je uppie. Begroetend stak Boo Boo een hand op zodra hij aankwam, en tot zijn verrassing zag dat Avril er al was. Sinds wanneer waren vrouwen eerder dan mannen? Nu voelde hij zich de vrouw. Wat slecht. ’Hee.’ Even viel zijn blik op de fles Bacardi, die ze tevoorschijn haalde, voordat ze de school verlieten. Well. Gebrek aan drank zou er zeer zeker niet zijn.
Bij het horen van de muziek maakte hij een paar swingerige pasjes. Had hij er zin in? Zeker wel. Zolang er drank, muziek en mensen waren, was het een goed feest. ’Vast wel,’ reageerde Boo Boo vrolijk. ’De muziek is in ieder geval goed.’ Een moment hield de jongen stil, zodat hij de rugzak in het zand kon laten zakken. Zorgvuldig opende hij die, waarna hij de rotzooi begon te lossen. Als men wou moesten ze maar pakken. Zo op het eerste oog kon hij niet vinden waar ze de drank koel hielden, maar koud of niet, smaken zou het toch wel. ’Wil je ook wat trouwens?’ Uit een doos haalde hij een shotje Flügel, die hij open draaide. Er zaten genoeg verschillende in. ’Of begin je rustig?’


Tag: Avril

_________________

" Hips do not lie "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mitch Tragician
Student
avatar

Man Aantal berichten : 72

Studenten ID
Leeftijd: 16
Favoriete les: Muziek & BV
Partner: I know I said my heart beats for you, I was lying, girl. ... I'm gay.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    zo jul 19, 2015 7:05 pm

mitch

Met een klap sloot de buitendeur van de school achter hem dicht. De leerling keek even om zich heen en ritste zijn leren jasje nog wat verder dicht tegen de kou. Nu ja, niet dat het heel koud was, maar toch. Dit was zijn eerste week op deze school, en Mitch had besloten om de omgeving eens te bezichtigen. Een beetje onzeker liep hij een random richting in, hij had toch geen idee waar hij was of heen ging, en checkte voor de zoveelste keer of hij alles bij zich had. Mensen hadden hem verteld dat deze richting de zee was, en wat kon het kwaad om even te gaan uitvinden of dat waar is. Met nu wat grotere stappen ging hij voort naar het strand.

Het zand op de weg, dat knarste onder zijn schoenen, liet hem weten dat hij op het goede pad was. Vlarden van stemmen en gelach kwamen met de wind zijn kant op. Het strand was niet leeg. Voorzichtig dwaalde zijn blik over het strand voor hem. Een enorme groep mensen, duidelijk leerlingen van zijn school, stond op het strand, rond een plek met kampvuur hout en kussens. Velen hadden al drinken in hun handen en een groepje om mee te praten. Geschrokken zette Mitch een paar stappen achteruit. Hij was echt totaal geen partyperson, en eigenlijk vond hij het ook heel eng om zomaar een random feest binnen te lopen, en nog veel moeilijker om een gesprek te beginnen met iemand die hij niet kent. een groepje meisjes liep schuin naast hem het feest binnen, gevolgd door iemand die aan het bellen was. nieuwschierig zette de brunette toch een paar stappen erachteraan. Zou hij? Maar wat kon het voor kwaad. Hij knikte. Yeah, het ergste is dat kan gebeuren is dat niemand me aardig zal vinden en niemand met me wilt praten. Zei hij tegen zichzelf in zijn hoofd. En als dat gebeurd dan ga ik gewoon weer terug.

het meisje voor hem had nu haar telefoon weg gestopt en liep naar de menigte. 'heeeeey' riep ze. Mitch liep naar voren en ging wat nerveus naast haar staan. Okay, wat moest hij nu doen? Ook gewoon hoi roepen? In een ongemakkelijke stilte staarde hij voor zich uit, hopend dat iemand hem zou opmerken. Of misschien hopend dat niemand hem ooit zal opmerken, en dat hij het feest weer kon verlaten zonder dat iemand ooit wist dat hij er was. Hij haalde een hand door zijn haar en zuchtte.

Tag: Prue

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://instagram.com/robinisademon
Kate Austen
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 114

Studenten ID
Leeftijd: 17,5
Favoriete les: Dierenverzorging
Partner: None

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 21, 2015 9:59 am

"We hebben biertjes, Jenever, Breezers, Whisky en volgens mij ook wat Tequilla." Zei Allan, Kate wierp een glimlach richting hem. "Doe mij maar Tequilla, lekker sterk." Ze glimlachte breed en nam het drankje aan wat Allan voor haar neus hield. Ondertussen kwamen er steeds meer mensen op het feest af. Het leek wel of onderhand de hele school het wist. Wat natuurlijk niet uitmaakte. Kate begon zich onderhand wel een beetje te vervelen. Dus nam ze maar een flinke slok van haar drankje. De alcohol prikte in haar keel, het was heerlijk. Ze nam nog een slok, en nog een. Tot haar glaasje leeg was. Die ze zelf weer bijvulden. Ze zou blijven drinken tot ze echt echt dronken was. Waarom ook niet het was ten slotte een feestje. Kate keek naar Shay die het aanbod op een drankje had geweigerd. "Geen dorst?"

Tag: Allan, Sasha en Shay.

_________________

Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prue Duxberry
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 62

Studenten ID
Leeftijd: 17 years bitchez
Favoriete les:
Partner: I could get better than you

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    di jul 21, 2015 6:06 pm


Er was een jongen naast haar gaan staan. Hij leek zenuwachtig. Prue bekeek hem zo nonchalant mogelijk. Hij was wel schattig, maar niet echt haar type. Het leek erop dat er niet echt mensen tegen haar gingen praten, en daarbij hadden zich er al een aantal groepjes gevormd. Ze vermoedde dat ze daar niet zomaar in kwam. Nou ja, ze kon zich nog altijd vermaken met die jongen. Er werden verschillende dranken in en uit de koelbox gehaald. 'Hey, wil je wat drinken?' vroeg de blondine aan de jongen. Ze liep naar de koelbox en pakte voor zichzelf een fles wijn. Voor zover ze kon zien waren er geen glazen, dus ze nam aan dat ze uit de fles mocht drinken. En als het niet zo was, had de rest gewoon lekker pech. Met enige moeite friemelde ze de kurk uit de fles en zette hem aan haar lippen. God, dit spul smaakte goed. Het was alweer een tijdje geleden dat ze voor het laatst wijn op had.

Tag: Mitch_________________
Amazingsome art :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avril Pierce
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 60

Studenten ID
Leeftijd: 17 years
Favoriete les: Dans
Partner: It's hard to see the pain behind the mask. Bearing the burden of a secret storm

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    wo jul 22, 2015 4:32 pm

’Vast wel,’ antwoordde Boo Boo terwijl het meisje nog wat verbaast rond keek. Ze had niet verwacht dat het er zo goed zou uit zien. Of dat er zo veel mensen zouden zijn. Zo ver ze van Theresa had begrepen waren er een paar mensen uitgenodigd maar het leek er nu op dat de hele school kwam party crashen. ’De muziek is in ieder geval goed.’ Vervolgde de jongen waarop Avril bevestigend knikte. Hoogstwaarschijnlijk zou ze nog wel gaan dansen vanavond. Vanuit haar ooghoek zag ze dat Boo Boo de rugzak op de grond liet zakken en die voorzichtig opende. Daar was haar aandacht gewekt, rustig draaide ze zich richting de jongen met zijn rugzak. Diverse dranken verschenen uit de rugzak, hij had flink wat ingeslagen zo te zien. ’Wil je ook wat trouwens?’ Vroeg Boo Boo terwijl hij een shotje Flügel uit de rugzak haalde en die open draaide. ’Of begin je rustig?’ Vroeg hij vervolgens. Een grijns verscheen op het gezicht van de blondine, aan rustig deed ze niet zolang ze zich nog goed voelde. "Geef me er maar een, dan drinken we hem gelijk." Glimlachte ze waarna ze haar hand open hield om het flesje aan te pakken. Shotjes waren leuker om tegelijk met andere te drinken dan in je eentje.

Tag: Boo Boo

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allan Frair
Student
avatar

Man Aantal berichten : 254

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Dans
Partner: Kinda lost the count

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    vr jul 24, 2015 11:00 pm


Kate begon behoorlijk de smaak te krijgen en dronk erop los. Een beetje ongemakkelijk zat de rest stilletjes bij elkaar, het enthousiasme begon in te zakken. Toen Kate aan Shay moest vragen of ze geen dorst had, gewoon on de stilte te doorbreken, besloot Allan dat het donker genoeg was om het kampvuur aan te steken.
Hij mompelde een verontschuldiging, en leunde met zijn hand op Sasha's hoofd toen hij opstond. Allan Wist ergens een aansteker te halen en begon te kloten met kranten en vuur. Na wat vlammetjes rondstrooien begon het kampvuurtje vorm te krijgen, en al gauw likten de vlammen aan het hout. De oranje gloed zorgde voor een bijzonder sfeertje.

Het kampvuur is bij deze aan !
@ No one

_________________


"Life isn't Frair" // Meet Allan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lena Alston
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 89

Studenten ID
Leeftijd: 17
Favoriete les: Drama & sport
Partner: Fight the break of dawn, come tomorrow, tomorrow I'll be gone. Save tonight.

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    za jul 25, 2015 7:06 pm

Voorzichtig stapte ze over een tak heen en liep in de richting van de stemmen. Alison had gezegt dat dit kampvuur er vanavond zou zijn, en dat wilde ze niet missen. Ze zag dat het vuur net aan ging, dus ze was precies op tijd. Met de witte fles malibu in haar hand zocht ze naar Jae, die ze al snel gevonden had. ''Ik ben nog op tijd toch? Hier, dit is echt geweldig met cola!'' zei ze en gaf hem de fles. Daarna ging ze op een leeg plekje zitten en voelde hoe de vlammen haar benen verwarmde. Ze genoot van de gezellige mensen en de vrolijke stemmen. Op de achtergrond maakte het geluid van de golven het helemaal af. God, wat hield ze toch van de zomer.

_________________
this is the last time,
Ain't   that   the   way   it   is?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Kunai
Student
avatar

Vrouw Aantal berichten : 363

Studenten ID
Leeftijd: 17 damn years
Favoriete les: Muziek en sport
Partner: God's got a plan for me. Well, I'm gonna tell you one thing: I don't got the patience or the time!

BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    zo jul 26, 2015 3:24 pm

"Doe mij maar Tequilla, lekker sterk." Antwoordde Kate op de lisjt me drankjes die Allan opnoemde. Ergens had ze zo'n gevoel dat Kate nog wel dronken zou worden deze avond. Sterker nog, minstens negen van de tien mensen hier zouden dronken worden. Dan zou ze daar straks zitten tussen al de dronken mensen, nee feestjes waren niet echt bestemt voor haar. Vanuit haar ooghoek zag ze Allan met wat kranten en een aansteker bezig tot het hout uiteindelijk vlam vatte. De geel oranje vlammen verlichtte een groot stuk van het strand en zorgde voor een leuke sfeer. "Geen dorst?" Hoorde ze Kate aan haar vragen waardoor ze zich weer naar het meisje omdraaide. "Ik drink geen alcohol en heb in de kamer nog wat gedronken." Antwoordde Shay rustig, hopend op wat begrip van de brunette. Er waren natuurlijk ook weer niet zo heel veel mensen die geen alcohol dronken.

Tag: Kate & Sasha

_________________
- Shay - Avril -

- Theme - Voice -
- Fighter -:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just tonight {{ B&H    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just tonight {{ B&H
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Buiten school :: ♢ Het strand-