IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 James William Carter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
James Carter
Student
avatar

Man Aantal berichten : 41

Studenten ID
Leeftijd: 18
Favoriete les:
Partner: I'm really scared to taste happiness and then to see it dissapear as soon as it appeared.

BerichtOnderwerp: James William Carter    di aug 04, 2015 9:01 pm
I D E N T I T Y
Full name James William Carter
First name James
Surname Carter
Nickname(s) J.C.
Age 18 jaar
Gender Mannelijk
D.O.B. 12 Augustus
P.O.B. London, Engeland
Sexual Orientation Heteroseksueel

P E R S O N A L I T Y
Gentleman; als je mensen zou vragen hoe ze James zouden omschrijven, zouden ze waarschijnlijk dat als antwoord geven. Want dat is James ook. Hij is iemand die het erg belangrijk vindt om anderen met respect te behandelen, en hij verwacht dat anderen hem ook met respect kunnen behandelen.
Bijna als vanzelfsprekend wil dit dus ook zeggen dat James goed om kan gaan met andere mensen. Hij heeft niet zo heel vaak conflicten en James heeft vaak 'de keuze' uit verschillende meisjes die hem wel zien zitten.
Over het algemeen is James gewoon ontzettend vriendelijk. Het is niet moeilijk om met hem bevriend te raken; James zal nooit iemand afkeuren om zijn/haar seksuele voorkeur of kledingstijl.

D E S C R I P T I O N
Height 1.85 m
Weight 75 kg
Build Slank, lichte bespiering
Haircolour Donker bruin
Hairstyle Geen vaste stijl
Eyecolour Blauw
Piercings/Tattoos Klik - Klik
Style Casual

B A C K G R O U N D
James is geboren in London, Engeland en hij heeft daar tot zijn vijfde gewoond samen met zijn vader en moeder. Heel normaal was zijn jeugd niet; de moeder van James was een bekende pornoactrice en zijn vader was haar manager. Toch heeft dit James' opvoeding nooit in de weg gestaan; James wist niet beter. Hij is nooit wat te kort gekomen en hij werd liefdevol opgevoed door zowel zijn vader als zijn moeder. De relatie tussen de ouders van James' was heel hecht en dit zorgde ervoor dat het gezin van James een ontzettend hecht gezin was.
Toen James bijna zes jaar was, verhuisden zijn ouders naar Miami. James namen ze uiteraard mee. In het begin vond James dit lastig, maar het duurde maar een korte maand tot James gewend was in zijn nieuwe woonplaats. De carriëremogelijkheden voor zijn moeder groeiden, en dit resulteerde in een niet te zuinige rijkdom waar James ook van mocht meegenieten.
James heeft een vrije opvoeding gehad, maar zijn ouders zijn altijd erg streng geweest op een paar punten; haal het beste uit je leven, studeer hard, bied anderen hulp, vraag op tijd om hulp en gedraag je netjes tegenover meisjes. Zijn moeder was erg feministisch, en zijn vader steunde zijn moeder daar door dik en dun in. James heeft die feministische denkwijze dan ook overgenomen van zijn ouders. Hij zal dan ook nooit iets bij een meisje (of iemand anders) doen waar hij geen toestemming voor heeft. Als een meisje ladderzat was, zou hij daar bij wijze van spreke geen gebruik van maken.
Toen James in aanraking kwam met zijn creatieve kant, hebben zijn ouders hem aangeboden om hem naar deze school te sturen. Die kans heeft James vol blijdschap aangenomen omdat hij nu de kans had om zijn pianospel te verbeteren en nieuwe dingen aan te leren.

F A M I L Y
- Moeder Catherine Walker  
- Vader Will Carter
- Huisdier Hercules, zijn kat

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
James William Carter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Wazyl James Kesley

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pacific High :: Algemeen :: ♢ Voorstellen :: ♢ Karakterkaarten-